- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Za6to go napravi???
Razbrah,4e mom4eto ,koeto mn haresvah..si ima gadje ot 10-ina dni.Problemat e tam,4e prez tezi dest dni toi izliza s men na se6ta,stnaha ne6ta ,koito zabludiha men i vsi4ki,4e toi ima 4uvstva.Nqma6e da go prejiveq tolkova tejko ,4e si ima gadje ako ne be6e mi daval naprazni nedejdi
Az ne znaeh,4e si ima priqtelka,no toi sprq da mi pi6e v skype,darje6e se mn stranno i az zapo4nah da se dose6tam ,4e ima dr momi4e.Za6to ne mi kaza po-rano,4e e taka ,a izliza s men ???Sega ne mi pi6e vse o6te vapreki,4e s nego bqhme tolkova blizki!!!Isakm da si vzema edna verijka,koqto mu dadoh da mu nosi kasmet za edno vajno sabitie.Isakm ,no toi sega e guzen i bqga ot men.Kak da postapq kajete mi???Za6to postapi taka gadno???Ne znam kak da se darja s nego!
ами колкото и да е трудно да го приемем има такива безкруполни хора, които не се спират пред нищо само и само за да им е добре на тях. нямам какво друго да ти кажа освен да не спираш да се бориш за щастието си, но възможно най-далеч от такива хора
Spored men do posledno ne e znael dali 6te mu izleze kasmeta s onaq macka drugata i e re6il da Ni dade "6ans" ili po-to4no da si ostavi vrati4ka kam men za vseki slu4ai !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Napravo sam kato v nekav film !!!Spored vas za6to ne iska da mi pi6e ???Az kak da se draja s nego -sqka6 ni6to ne e stanalo ili ?
Ми не,просто спираш и ти да му пишеш и да се занимаваш...Като му тичаш след гъза и го търсиш (с извинение) ще си помисли,че си отчаяно влюбена в него!Запази си достойнството -просто му нацепи и ти игнора и тва е!А колкото до тва що не ти пише-ти сама си отговори...Просто е гузен!
Ау не се занимавай повече с тоя!Такива хора не заслужават вниманието ти!Изживях подобно нещо с едно момче,ходеше с мен и една друга и аз като разбрах и му поисках обяснение се скарахме и тои ме обвини мен за цялата ситуация!
Да ти кажа ли аз какво направих - отрязох го от живота си и продължих!Това направи и ти докато е време
Егати кретен4ето е тоя...Заеби го!
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........