.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: pasivni li ste

Guest

pasivni li ste

vapros kam momi4etata pasilvni ili aktivni ste v lubovta
    primerno gadjeto vi ne se obajda ve4e 5 den kvo praite v slu4aq 6te go 4akate da se obadi ili 6et mu se obadite i zashto 6te go 4akata ako 6te go 4akate

Guest
    i primerno ako toi te pita ami az imah rabota ti 6to ne mi se obadi kvo 6te kajete ?

Мега фен Аватара на iiirish
    определено съм пасивна. винаги чакам другия да направи първата стъпка, но при мен това явно е оправдано тъй като каквото и да стане знам, че приятеля ми никога няма да ми обърне гръб. може би по този начин се повдигам реномето, но сигурноста която ми дава в това отношение до някаква степен определя пасивноста ми във връзката ни и изобщо в любовта

Фен
    Град
    out of the reality
    5 дни?!?!?! Още на втория ще му се обадя
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Много ясно ,че няма да му звъня ,а след като не ми се е обаждал 5 дни няма и да му вдигна

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Bih se obadila oshte na 3-tia den...

Голям фен
    az naprimer v pove4eto slu4ai iskam da iz4akam mom4eto da napravi 1 kra4ka i t.n oba4e ne izdarjam i vzimam ne6tata v svoi race.da imalo e slu4ai v koito sam iz4akvala,no tova ne stava vinagi.az sam 4ovek koito 1 deistva,a posle misli za posledstviqta.taka 4e vsqko edno momi4e e razli4no i deistva po razli4en na4in.nqkoi sa pasivni,drugi sa aktivni.nqma ednakvi momi4eta
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си