.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Град
    Пловдив

Moderated:Искам нежен секс, а той го прави по-грубо...

Здравейте на всички!
    Искам да ви попитам и аз нещо,защотото гледам,че повечето давате много свестни съвети
    Попринцип когато правя секс с приятелят ми го правим доста стрстно,това на мен много ми харесва попринцип,но понеже той свършва доста бавно след 2рия път този 'животински' секс някак си ми омръзва.Споделих с него,че предпочитам да опитаме да го правим по нежно,защото мисля,че ако трябва на някой да казвам желанията си в секса то това трябва да е Той \/ Той уж разбра ама според мен хич не е разбрал защото следвашия път като го направихме,единствената разлика беше темпото.... а аз искам да правя ЛЮБОВ а не СЕКС Моля ви кажете ми как да му кажа / подскажа / направя ,че да правим нежен & чувствен секс,а не просто по-бавен...
    Искам да правя любов като по филмите беее
    та ако може някакво съветче [-o<

хайде аз ще спирам да пиша,че ме хваща лигата и съвсем ще се изложа
    Миси предварително

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Тръгвам по пътя безкраен,срещам радост и тъга,спирам за миг,подминавам, болка,копнеж и стара мечта.Бягам по невидими пътеки,страх ме е да гледам на страни, търся ниви утехи,търся твоите очи.

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    6te pravite liubov ako se obi4ate naistina togava nqma zna4enie kak koko burzo i kadesamoto use6tane 4e si s 4oveka koito obi4a6 bi trqbvalo da ti dostavq udovolstvie v protiven slu4ai vsi4ko e samo sex i vupros na tehniki ne razbiram ti za koe ot dvete pita6 i dali naistina razbira6 smisula na izre4enieto''Iskam da pravq liubov a ne sex''?

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от teen_girl4e
    6te pravite liubov ako se obi4ate naistina togava nqma zna4enie kak koko burzo i kadesamoto use6tane 4e si s 4oveka koito obi4a6 bi trqbvalo da ti dostavq udovolstvie v protiven slu4ai vsi4ko e samo sex i vupros na tehniki ne razbiram ti za koe ot dvete pita6 i dali naistina razbira6 smisula na izre4enieto''Iskam da pravq liubov a ne sex''?
    абе да донякъде съм права,ама все пак колкото и да я обича примерно може да не може да и покаже любовта си чрез секса,което пък ми се струва много странно!ама така си го обяснявам!той си знае неговата и тва си е!......мацка взимай направо нещата в тойте ръце!покажи му какво точно искаш!понякога ти трябва да направиш 1-вата крачка!успех!
    Let The BEAT Control Your Body

Guest

Re: Хайде и аз да си задам моето си въпросче ;)

Цитирай Първоначално написано от smile_f
    Здравейте на всички!
    Искам да ви попитам и аз нещо,защотото гледам,че повечето давате много свестни съвети
    Попринцип когато правя секс с приятелят ми го правим доста стрстно,това на мен много ми харесва попринцип,но понеже той свършва доста бавно след 2рия път този 'животински' секс някак си ми омръзва.Споделих с него,че предпочитам да опитаме да го правим по нежно,защото мисля,че ако трябва на някой да казвам желанията си в секса то това трябва да е Той \/ Той уж разбра ама според мен хич не е разбрал защото следвашия път като го направихме,единствената разлика беше темпото.... а аз искам да правя ЛЮБОВ а не СЕКС Моля ви кажете ми как да му кажа / подскажа / направя ,че да правим нежен & чувствен секс,а не просто по-бавен...

Миси предварително

emi obqsni mu kak go pravqt po filmite i vsi4ko 6te e na 6 !
    Ako ne moje6 da mu obqsni6 zna4i qvno ne znae6 kakvo e i kakvo vsu6tnost iska6, koeto e tipi4no za mnogo jeni,,,

Повече от фен
    kaji mu ili shte e nejno ili bez da vidish kak shte se osuznae na burzo

Опитай се отново да поговорите. Обясни му, че поняго не си в настроение за животински секс и има нужда от повече нежност. Ако пак не стане, опитай се да го предразположиш. Ако имаш свободен терен и достатъчно време направи обстановката по-романтична- свещи, романтична музика и подобни. Успех!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Не съм съгласна.
    Това, че обичаш някого не значи непременно, че ще правиш любов с него в смисъла, който повечето момичета възприемаме. А именно - нежно, бавно, с леки докосвания, целувки, шептене на сладки думи на ушенце и тн. (:
    Момчето може да я обича невероятно много, но просто тези неща да не са му от любимите и да предпочита по-грубия секс, което в повечето случаи малко трудно се определя като правене на любов, съгласи се.
    Това, че имаш чувства към някого, не значи непременно, че ще си в състояние да ги покажеш в секса и той да стане правяне на любов. Има хора, на които им е по-трудно.

Иначе, по темата.
    Мацка, според мен единственият изход е пак да говориш с него. Просто, каквото пишеш тук, сподели му го. Че не ти е проблемът само в темпото и всичко останало, което те притеснява. Онясни му, че това не го прави кръгла 0 в леглото, да не се комплексира момчето :Р Просто, че ти се иска да опиташ и другото и въобще, каквото ти е в главата. След като те обича ще направи всичко възможно да промени нещата, убедена съм. Отделно, явно си е взел някаква поука от предния ви разговор, следователно има напредък и прави нещо по въпроса, похвално. (:
    Бъди просто по-директна и откровена, мъжете по-трудно вдяват заобиколни неща и намеци като че ли.. не смятам, че свещите и романтичната обстановка биха променили съществено нещо, прекалено индиректен начин е.

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Голям фен
    Град
    Бургас
    ами кажи му пак.. покажи му.. като започне по бързо или нещо не ти хареса даже по време на секса пак можеш да му кажеш че искаш по нежно и т.н..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ами кажи му го-аз си казвам искам това искам така. казвам му че искам да се докосваме,да се прегръщаме,да се целуваме до припадък,да лежим с вплетени тела и чак тогава да преминем към секса. Е,не винаги е така,но понякога изпадам в такива настроения. И всичко си казвам. Просто го води за ръка-кажи му как точно го желаеш. А и ти вложи нещо от себе си-малко стриптийз,бита сметана,чента на очите........оф възбуждам се!

Хубавият секс е хубав, когато партньорите се усещат и си пасват без да е нужно единия да казва на другия "аз искам така, иначе, това не го правя, онова го правя, по-бързо или по-бавно" и т.н. Важен е синхронът. Той се постига с повече време прекарано заедно в леглото.
    Щом обичаш по нежен секс дай време на партньора си сам да те усети и да се настрой към теб по този начин, а респективно и ти към неговия. Номера е в комбинацията на всичко. Иначе става посредствено.

sex_man
    Guest
    razlikata mejdu sex bez 4ustva i sexa kogato obi4a6 e 4e v pyrviq slu4ai iska6 na teb da ti e dobre a vyv vtoriq slu4ai iska6 na drugiq da mu e dobre - t.e. v idealniq slu4ai vseki iska na drugiq da mu e hubavo taka 4e ako tova stane nqma nujda ni6to da se kazva/pokazva prosto vseki trqbva da useti ot kakvo ima nujda drugiq...
    ...
    i vse pak poneje sym mom4e i iskam da opravdaq priatelq ti:
    ami nie myjete ne sme ekstrasensi ili mediumi ili vra4ki t.e. ako ima6 ne6to da mu kazva6 - kaji mu go direktno!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е,ама като са заедно в леглото от скоро няма как така да си паснат. А и винаги има неоткрити неща,така че не виждам нищо лошода си споделяте кое от "новооткритията" ви харесва!

Мега фен Аватара на koalka
    Обичате ли се?Ако да,то тогава е любов,ако не-просто секс и няма никакво значение как го правите.Ами просто му кажи какво точно искаш.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Обичате ли се?Ако да,то тогава е любов,ако не-просто секс и няма никакво значение как го правите.Ами просто му кажи какво точно искаш.

Напълно подкрепям
    Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от radito
    абе да донякъде съм права,ама все пак колкото и да я обича примерно може да не може да и покаже любовта си чрез секса,което пък ми се струва много странно!ама така си го обяснявам!той си знае неговата и тва си е!......мацка взимай направо нещата в тойте ръце!покажи му какво точно искаш!понякога ти трябва да направиш 1-вата крачка!успех!
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Аз пък не съм привърженик на лиготиите, но щом трябва кажи му.

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    Хубавият секс е хубав, когато партньорите се усещат и си пасват без да е нужно единия да казва на другия "аз искам така, иначе, това не го правя, онова го правя, по-бързо или по-бавно" и т.н. Важен е синхронът. Той се постига с повече време прекарано заедно в леглото.
    Щом обичаш по нежен секс дай време на партньора си сам да те усети и да се настрой към теб по този начин, а респективно и ти към неговия. Номера е в комбинацията на всичко. Иначе става посредствено.
    Тук съм съгласна с Мацката.
    Обаче при мен се получи с човек,който не познавах от дълго...абе всъщност щеше да си е секс за една вечер,ама при така стеклите се обстоятелства нито на мен,нито на него му се искаше да е само за една вечер. Беше точно "любов" като от филмите.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Що за глупости нахвърляхте?!
    "Обичате ли се? Пасвате ли си?"... Тук някой определено ще ме докара до самоубийство.

Първо една забележка към Готина Мацка -
    Драга, ако в автобуса някой ви ръгне какво ще направите? Ще се преместите при друг с когото да си "паснете" ли? С това пасивно поведение в любовната игра не върви.

Госпожице, обяснявате му на този индивид, че така няма да стане. Спокойно и с изтъкването на вашата гледна точка, като внимавате да не го засегнете, както някой преди мен отбеляза.
    Да бъдеш страстен е похвално, да, но да можеш да контролираш емоциите си и да ги пренасочваш, така че партньора ти да ги усеща под формата на любов... това вече е изкуството на креватната гимнастика.
    Ако това не го вразуми, добре. Превключвате на червен светофар и демонстриррате как са се чувствали американците по време на сухият режим.
    Предполагам, че до толкова драстични мерки няма да се стигне, но знае ли човек.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Guest

Re: Moderated:Искам нежен секс, а той го прави по-грубо...

Здравейте на всички!

Миси предварително

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Можеш да ползваш гаджето си просто като човек който обичаш, а мен като секс машина

Приеми, че той не е машина с бутони "Диво" , "Нормално" , "Любов".
    Като искаш "Любов" ще му кажеш колкото и да ти е неудобно.В крайна сметка момчетата не са телепати да ти четат фантазиите!

Re: Moderated:Искам нежен секс, а той го прави по-грубо...

Здравейте на всички!

Миси предварително

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

и аз съм на твойто мнение предпочитам любов а не толкова Секс защото е някво по романтично , по хубаво , и по по по по по по по ....

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!
    Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си