- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Искам нежен секс, а той го прави по-грубо...
Не съм съгласна.Първоначално написано от teen_girl4e
Това, че обичаш някого не значи непременно, че ще правиш любов с него в смисъла, който повечето момичета възприемаме. А именно - нежно, бавно, с леки докосвания, целувки, шептене на сладки думи на ушенце и тн. (:
Момчето може да я обича невероятно много, но просто тези неща да не са му от любимите и да предпочита по-грубия секс, което в повечето случаи малко трудно се определя като правене на любов, съгласи се.
Това, че имаш чувства към някого, не значи непременно, че ще си в състояние да ги покажеш в секса и той да стане правяне на любов. Има хора, на които им е по-трудно.
Иначе, по темата.
Мацка, според мен единственият изход е пак да говориш с него. Просто, каквото пишеш тук, сподели му го. Че не ти е проблемът само в темпото и всичко останало, което те притеснява. Онясни му, че това не го прави кръгла 0 в леглото, да не се комплексира момчето :Р Просто, че ти се иска да опиташ и другото и въобще, каквото ти е в главата. След като те обича ще направи всичко възможно да промени нещата, убедена съм. Отделно, явно си е взел някаква поука от предния ви разговор, следователно има напредък и прави нещо по въпроса, похвално. (:
Бъди просто по-директна и откровена, мъжете по-трудно вдяват заобиколни неща и намеци като че ли.. не смятам, че свещите и романтичната обстановка биха променили съществено нещо, прекалено индиректен начин е.![]()
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?