- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На почти 18г. и да не си се влюбвал никога,нормално ли е?
Кажете ми нормално ли е това според вас и възможно ли е?Ако момичето не се е влюбвало в никого досега значи ли това,че е безчувствено ?
Не!За истинската любов няма възраст или време ,в което трябва да се влюби.Когато намери подходящият човек ще се влюби.Спокойно някой хора намират любовта си по на 20-30 години.
о, разбира се че не! човек може да се влюби за пръв път и на 20 и на 25 и това не значи, че преди е бил безчувствен. просто тогава му е било времето да изпита тези трепети и да срещне човека, който ще накара сърцето му да спре. за всичко си има време![]()
Gluposti.. Bezchuvstveniq chovek e tozi koito ne izpitva nishto.. nito kym roditelite si i blizkite si...nito kym priatelite si... Spokoino .. prosto oshte ne e doshal tfoq princ pri teb.. ne se pritesnqvai.. Tq Lubovta ne podminava nikoi..![]()
м че и аз съм на 18 и не съм се влюбвала.. харесвала съм мн момчета и са ме привличали, но не съм била истински влюбена в нито един с които съм била.. заблуждава съм се просто.. ама ще я открия бе хаха любовта..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Да нормално е и няма значение, че не си се влюбвала. Просто още не си срещнала подходящото момче. Един ден и това ще стане. Не зависи от теб кога да се влюбиш - то става от самосебе си![]()
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
ti mai mai mister svqt 4aka6 a
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Разбира се, че е нормално хахахахах Е, айде да не казвам нормално, но не е и ненормалноДнешно време къде очаквате да срещнете "любовта" ?! Не си безчувствен/а !
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Напълно си е нормално, споко. Както каза някой по- горе, и аз досега съм харесвала мн момчета ама никога не съм се влюбвала истински.![]()
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
mi da ti kaja normalno eako ne si namerila podhodq6tiq 4ovek kakvo o4akva6:P
Izopachavash mi dumite.. I tvyrdenieto ti e typo..Първоначално написано от 182+44_4adel
естествено че не!
"Целувка за лека нощ"
ami moje da ne si si imal gadje,no da ne si se vlubval vaob6te e dosta stranno.Ti moje da ne si sas vaprosniq 4ovek gadje,no moje pak da si vluben v nego
![]()
По-добре не се влюбвай - носи само негативи!
1. Може да не отвърнат на чувствата ти - тогава изпадаш в депресии и прочее
2. Не мислиш - въобще,дори досега да не си мислил,сега още по-малко става...
3. Губиш инстинкт за самосъхранение - може някой да те набие,задето се ебаваш с гаджето му,примерно
4. Лесен си за манипулиране - като размекнат пластелин ставаш,а ако скултурката ти е опитна - мани,мани...
5. Гх? Не се сещам...
Ама то не пита,идва само - така че не дърпай дявола за опашката - това е като да ти е интерсно какво е да си болен от сифилис - яко е докато го хващаш,но после...
при вси4ки лубовта идва по разли4но време.. :P
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Естествено,че не означава.Просто до сега не си срещнал момиче,което наистина да те заинтригува и да си се влюбил в нея.Това е,но спокойно,ще я срещнеш.
normalno e est. a i 4esno da ti kaja v tova da se vliubi6 ima i lo6i strani, ako ne slu4i6 na pravilniq 4ovek v koito da se vliubi6 kato skusate 6te me razbere6 za kakvo ti govorq.
ina4e e normalno da ne si obi4ala do sega, poznavam hora na po 18-20 godini koito o6te ne sa obi4ali.
tova mnenie mi haresa, mnogo to4no go kaza quench, samo da dobava kum 1. to4ka 4e ne samo kato ne otvurnat na 4ustavata ti no i kato te zarejat ispada6 v depresiq, ot li4en opit go znamПървоначално написано от quench
![]()