- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Ходя с нея 5 месеца, но я е страх да спи с мен..
sled kato hodq s edno momi4e ve4e 5 meseca i ne sme pravili sex .... ne za6toto ne sum se opitval da si poiskam a prosto za6toto tq se strahuva i....gluposti da mi vuzdeistva tova moe vuzdurjanie otricatelno na psihi4eska osnovana 17 godini sum po4ti
drugiq mesec gi pravq
o4akvam obektivni otgovori
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Ako q obichash naistina shte izchakash dokato tq sama poiska da spi s teb...
Е па нормално е.. дори не разбрах тя на колко години е?
Момичетата винаги ги е страх преди първият път..
Изчакай я докато тя сама си поиска![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Естествено,че ще се страхува.Все пак й за пръв път.Не страх,но почти винаги има най-вече притеснение.Изчакай тя сама да го пожелае.Недей да я притискаш,защото ще си помисли,че си с нея само заради секса.Нали не е така?
Izvinqvai pi4 no ti vse o6te nqma6 17 godini i si otka4il da prai6 sex.E to nemoje vinagi da e na tvoita ako pita6 men tq sama 6te ti kaje koga e gotova.I na men mi be6e gadno i se pritesnqvah kak 6te e 1-viq pat no vsi4ko mina dobre.Taka 4e ne q pritiskai.Uspeh
МаNikKkKkKK
Ако я обичаш истински, ще я изчакаш колкото трябва. Ако не, по-добре, че не е спала с теб.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
щом тя те обича все някога ще преодолее страха си и ще поиска да бъде с тебно от теб се изисква повече търпение
![]()
То хубаво но тука има едно голямо АМА. Да настояваш докато се сагласи и после какво. Къде ще е удоволствието ако тя не го иска истински и само да лежи като талпа. Да я зареже. Само заради секса. Тъпооооооооо. Имам приятел на когото неговата му пусна горе долу около 8-мия месец. От 5 години са заедно и дори си мисля и че ще се оженят. Да прави секс с друга. Не мисля че ще се чувства много добре особено ако я обича. Моят съвет е ИЗЧАКАИ тя сама да реше кога е готова.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
че като му се е*е има 2 ръце. Ако ги сменя може да искара дългоКолкото до нея наистина си е нейн проблем. Мисля че е на около 15-16 години и затова все още се дърпа
Тема на загорял тинейджър в раздел "Фън"
- Тъпо ми е! Искам секс...
Тема на друг загорял тинейджър в раздел "У дома"
- У нас съм си... Нещо ми се прави секс.
Раздел "Цигарите и останалите неща"
- Не пушете! Много е вредно за здравето. Вместо това правете секс.
Раздел "Култура, изкуство и лично творчество"
- Днес надминах, моята творческа натура и сътворих глинена вагина/пенис. Нещо май за секс си мисля...
Тъй де. Едно "обичам" да беше вмъкнал в контекста. За пример: Тате кара камион, бате е от Левски, а аз обичам.
He who runs with aggression walks with no dignity
Ако я оби4аш истински ще я 4акаш колкото време е нужно.....ако ли пак не си намери некоя друга
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Щом се страхува значи е възможно да ти няма пълно доверие и да не е сигурна за нещо. Това е моето мнение. Опитай се да разбереш какво е и да се поправиш ако проблема е в теб, или да и помогнеш да превъзмогне страха си, дори ти да не си виновен.
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Еми явно не ти има доверие или нз..пък и щом и е първи път е нормално да се притеснява дали ти си подходящия и т.н!А ти и докажи че може да ти има доверие и ще видиш че нещата се оправят!Само не продължавай да и натякваш за секса, за да не си помисли че си с нея само за сексаА тя когато се почувства готова сама ще си поиска!Не прибързвай.
най-добре да я из4ака6 докато и тя е готова![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
awe moq tva polovin godina te ta6acite ti kamani stanali fe kat ne6te q ebe6 q zaebi 6ot ako po4aka6 o6te malko ...