.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    Sandanski

Какво се случва с мен ???

Здравейте на всички !
    Вече 1 година 1 месец и 23 дни ходя с едно мимиче ... има всичко което иска едно момче ... хубаво тяло, умна е, красива е !!! ... о нещо на последък имам чувството че не ме привлича толкова колкото ме привличаше на чалото на връзката ни ... вбесявам се от най-малките неща който прави ... имам чувстово че виждам най-малките проблеми, най-съществените неща не ... мисля си че не й обръщам достатъчно внимание ... опитвам са де променя нещата ... но както казват "Когато има желание всичко се постига !!!" ... е мисля че при мен точно то липсва ... оставил съм връзка та ни на произвола на съдбада ... не се замислям дали мога да я изгубя ... не мисля за нея ... не мисля въобще за нас ... единствено гледам облага за себеси да намеря ... но от друга страна не искам да й го казвам понеже ще я нараня ... посъветвайте ме какво да направя !!! ... просто не знам какво искам ... дали искам нея или не, това е въпросът може би ...

Голям фен
    po dobre iz4akai moje prosto na momenta da si obarkan,no ako skasa6 s neq sled izvestno vreme moje da razbere6 4e si sgre6il
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    По-добре сложи край на връзката ви още от сега, отколкото да останете заедно и да сте нещастни...и да скъсате по някакъв отвратителен начин...
    хъхъ..

Голям фен
    Град
    на луната
    Цитирай Първоначално написано от gerinceto
    po dobre iz4akai moje prosto na momenta da si obarkan,no ako skasa6 s neq sled izvestno vreme moje da razbere6 4e si sgre6il
    Напълно е права мацката, защото сега ако се разделиш с нея после ще се сетиш че не си бил прав, но тогава тя воже да не иска да се върне при теб.
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Град
    Sandanski
    и друг път ми се е слувало да се замислям над това, но тогава ми е отминавало след ден два ... проблема е че от около мсец можеби два незнам дали я обичам още или просто сум с нея за да задоволя собствените си желания ... за да се докажа пред приятелите си че сум с най-хубавото момиче ... понеже знам че доста тях ми завиждат заради нея ... и може би за това сега сум на това дередже ... но вече и аз незнам защо още съм с нея ... незнам дали я обичам ... незнам дали това което беше преди 1 година и месец още гори в мен ... просто незнам

Мега фен Аватара на koalka
    Не искам да ти го казвам,но мисля,че връзката ви е към края.Просто ти оценяваш нейните качества,но определено чувствата ти са отслабнали,защото и също така се дразниш и от най-малките неща.От думите ти личи,че ти е все тая за връзката ви,може би ти и е омръзнала,защото нямаш същите чувства.Трябва да решиш според мен какво ще правиш.Ще продължиш ли с нея или ще се разделите.Това време,през което сте били заедно не е малко и предполагам ще нараниш приятелката си,но все пак за една връзка са нужни двама...

ami ako misli6 4e ne vyrvii a puk i kakto go opisva6 ako kysa6 s neq..kysai sega! za6toto 6te stane po trudno i po trudno kolkoto pove4e vreme ste zaedno taka.. 6tom si usetil promqna-->zna4i vsi4ko e svyr6eno..

Изчакай известно време, може всичко да е временно и нещата да се оправят. Не прибързвай, за да не съжаляваш. Но ако усетиш, че и след време не става, по-добре прекратете тази връзка. По-добре е да си честен. Когато и го кажеш ще я боли, но по-добре сега, а не след време, когато ще я боли още повече. Искренно ти пожелавам това да е нещо временно и нещата да се оправят.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на iiirish
    щом е дошъл моментът когато желанието и тръпката са убити не виждам къде е смисъла да продължавате напред! та ти дори не мислиш за някакво бъдеще и нямаш някакви мечти за вас двамата! сигурна съм, че няма да ти е лесно, но повярвай ми, че ако в най-скоро време не прекратиш този фарс, то по-нататък положението ще стане нетърпимо и в изблик на нерви и отрицателни емоции ще й кажеш "край" по възможно най-болезнения и унизителен за нея начин

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Пет лева, народе.

Човеко, я си направи една равносметка. Това е, като с импотентността - проблема не е в момичето. Имаш ли проблеми в училище/уни/работа?
    Скандали в семейството или извън него. Лично аз не смея да преценявам за някой друг дали краят на една връзка е настъпил. Чудя се как другите си го позволяват....
    He who runs with aggression walks with no dignity

Град
    Sandanski
    \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/

всичко се оправи ... след 20 мин разговор по телефона всичко се оправи мерси за подкрепата ... благодарен съм на тези които вярваха че това не е края, както и на тези които казваха че това е края ... ВРЪЗКАТА НИ ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА ПАРА НА ПРЕД !!!! МЕРСИ НА ВСИЧКИ !!!!!!!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Сложи край на вразката......
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

k-33
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BeBcHeTo
    Сложи край на вразката......
    ти глупава ли си човека го каза че са се оправили а ти си добавяш тъпото мнение !!!! +1 мнение нали ? не ти пука е това мнение е излишно......... оф деца

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ами известно време не я виждай..за да може да ти се изесни поне малко съзнанието..и да постъпи6 както смята6 за правилно а не после да съжалява6
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мисля, че си превързан към нея, но вече искра няма. Това е нормално все пак толкова време. Бъди с нея така е по-добре , пък и че видиш че не можеш без нея.
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

Голям фен
    az ti predlagam,da pogovori6 s neq,ne trabva da ima6 taini ot neq...kaji 4e ne si sigoren v 4uvstvata si...i i predolji za opredeleno vreme da se razdelite...za sedmica...i sled sedmica 6te pogovorite pak...ti 6te si re6il..iska6 li da si s neq ili ne...na neq 6te i bade gadno vav vsi4ki vazmojni slu4ai...no trqbva da preceni6 koga bolkata nqma da e mnogo golqma..pomisli i za neq...a i ne mislq 4e e vqrno tova koeto si napisal..4e ne misli6 za neq..a samo za teb..za6toto nakraq si napisal 4e neiska6 da q narani6...ti po nqkakv na4in..misli6 za neq...sedni i si pomisli dobre...kakvo vsa6tnost iska6 ti!
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Цитирай Първоначално написано от gerinceto
    така наи-добре направи преди време аз направих голяма грешка поради същата причина....

Голям фен
    Браво,радвам се,че сте се оправили толкова бързо...Дано не е моментно
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си