.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

za kakvo syjelqva6??

Vseki 4ovek prez jivota si syjelqva za ne6to??Za kakvo syjelqva6 ti:P

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Голям фен
    az sajalqvam za adski mn ne6ta no nai ve4e sajalqvam za tova kak skasah s mom4eto koeto obi4am i do dnes, i kak ne se poma4ih da bada s nego otnovo dokato vse o6te mojeh
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

hmm poznato ne6toaz napravih tazi gre6ka taman 2 pytivajnoto e dr pyt da ne pravi6 taka
    ama tq lubovta idva i si otiva taka 4e spox 6te di nameri6 dr

ooo i az sujalqvam za super mnogo raboti!!! MNOGO no moje bi nai-mnogo dosega sujalqvam za tova 4e napravih edna mnogo tupa gre6ka i izgubih doverieto na maika mi tova moje bi e i 6te bude nai-golqmata gre6ka v jivota mi
    Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!

Фен
    Град
    ruse
    Stranno,no i pri men v momenta e to4no taka.V momenta se 4uvstvam otvratitelno.Znam,4e i toi izpitva 4uvstva kym men.Syjalqvam,4e se skarahme i za sp mn ne6ta,koito ne moga ve4e da gi promenq.

Супер фен
    съжалявам за това което бях, за това което съм и за това което ще бъда.. наистина мн съжалявам и затфа да се извиня предварително на ония които ще нараня.. да знайте че съжалявам..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    cvetiiii Пуснато на: Нед Дек 03, 2006 8:24 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

ooo i az sujalqvam za super mnogo raboti!!! MNOGO no moje bi nai-mnogo dosega sujalqvam za tova 4e napravih edna mnogo tupa gre6ka i izgubih doverieto na maika mi tova moje bi e i 6te bude nai-golqmata gre6ka v jivota mi
    tova nasitina e mn gadno i seriozno no trqbva pak da si go spe4eli6

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    съжАлявам
    "Целувка за лека нощ"

Мега фен Аватара на koalka
    Съжалявам единствено,че съм правила не много големи грешки спрямо приятеля ми,но които той ми прости и ме обича.И аз адски много го обичам.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    tova nasitina e mn gadno i seriozno no trqbva pak da si go spe4eli6
    ami kaji mi kak!? za6toto az kakvo li ne opitah
    Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!

Sajalqvam za novoto u4ili6te v koeto sam,ama mnoogo!i za o6te raboti sajalqvam mngo no kvo da praa takaf e jivota
    I Love D.Berbatov!
    www.the-fashions.piczo.com
    ~***98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си***~

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    съжАлявам
    аха.....

иначе грешките са част от живота ни така или иначе, съжаляваме или не, няма да ги променим.. за това трябва да се научим да живеем с тях разбира се,че ми се е искало да върна понякога времето назад и да поправя някои грешки,но сега като се засмисля,всички те са били за добро! нали са за това,че да се учим от тях
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Колкото и...де да знам как звучи, но за нищо не съжалявам. Дори и да не еправилно...щом съм го направил това е

Мо6no
    Guest
    съжалявам, за това, че взех да посещавам и продължавам да се занимавам с този форум.

На мнение съм, че за да направя нещо за мен то е било правилно и няма смисъл да съжалявам за това. То остава в миналото, да, последиците са в настоящето, но много трудно може да се направи нещо, което може да промени нещата. Има само едно нещо, за което страдам, но не съжалявам, защото нямах вина за случилото се, или поне така се опитвам да мисля.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

За нищо не съжалявам - не мога да върна времето назад, така че няма смисъл да се измъчвам за глупости.

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    За нищо не съжалявам - не мога да върна времето назад, така че няма смисъл да се измъчвам за глупости.
    taka si ee
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Супер фен
    Съжелявам за нещата които не съм направила...и за шансовете които съм изпуснала
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Съжалявам, че се получи много кофти с една фр.И аз съм виновна.
    /rossa./

Az sajelqvam za tova 4e.......tazi godina bqh na more i tam si hvanah gadje.Bqh samo edna sedmica tam,no se prevarzah acki mnogo kam nego. Prekarahme si strahotno.I o6te ne sam go zabravila.Sajelqvam za tova 4e si pozvolih takova ne6to kato znam 4e vsi4ko 6te svar6i vnezapno.
    Sajelqvam i za mnogo drugi raboti,koito ne sam napravila,a sam imala vazmojnost.....
    {{{PAPI}}}
    Усмихни се,утре ще баде по зле!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Съжалявам за неща, които не съм направил и шансове, които съм изпуснал, но това е положението.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Съжалявам за неща, които не съм направил и шансове, които съм изпуснал, но това е положението.
    Eй, същото като моето мнение.Можеше просто да го цитираш и да се съгласиш с мен
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

мм съжалявам за мн неша, но в момента най-много съжалявам, че неска не отидох на даскало
    МиЛо сТига сПа, вРеме е Да тЕ еБа.Не иЗдърЖаМ раЗбеРи, ще те чУукаМ дО зоРи.Искам да Ти вЛиза, бавНо да иЗлиза.А пЪък аКо нЕ ти сЕ еБе - Да Го дУухаШ бе!

sig. sujelqvam za neshto oba4e sega ne pomnq ..

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    е не си права, може да са рядкост, но някои хора не са заети с това да се измъчват за миналото, което няма да се върне аз не съжалявам за нищо от преди, важно е само това, което ще ми се случва за напред, така или иначе само него мога все още да променя чрез действията си
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си