- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- za kakvo syjelqva6??
offtopicПървоначално написано от Мо6no
Даааам, аз също, и то не от малко време, сигурно ще остана тука до краха му, и само това може да ме спре, или бан де....![]()
Иначе, сериозно...за нищо не съжалявам, със съжаляние нещата не се
оправят, а и това е гадно чувство. Човек трябва да мисли преди да действа, тва естествено не е гаранция, че ше се предпазим от грешки, ама поне се намалява бройката. Пък и да седя и да си блъскам главата, потънала в съжаление не е мой стил, ако съжалявам за нещо, гледам да го оправя, така че при мен е кратко и временно явление.
Give me your best shot motherfucker!
и аз такаПървоначално написано от Eleonora
не мога да съжалявам за нещо което съм направила.. защото щом съм го направила значи съм имала причина.. дори и минимална и не правилна от страна на другия.. за мен е било правилно.. лошото е че има неща които не съм направила.. думи които не съм казала..
![]()
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
![]()
![]()
![]()
По принцип не съжалявам за грешките си,колкото и да боли после.Единственото,за което ще се обвинявам е,че се оставих на майка ми да ме заплашва и да ме прати да уча в частно училище.
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
не съжалявам за нищо.всичко,което съм правила,съм го искала супер много и по-скоро бих съжалявала,ако не го бях направила![]()
get off.
Съжалявам, че съм отделил твърде много време на хора, които въобще не са заслужавали вниманието ми. Но гледам да не мисля за това... Станалото - станало. Не може да се промени.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
За нищо не съжалявам. Дори и сега да ми е гадни, не съжалявам за постъпките си ,защото от тези грешки събрах опит и сега разбирам какво лапе бях преди година.
Не сериозно, никога няма да повторя това което напавих щото беше ужасно безсмислено
![]()
Аъе живейте си живота и не се занимавайте с такива въпроси.ЖиВейте си ЖивоТа и Не ГледАите назад ... Мн Е ТъПо
ima edna prikazka-NE SAJELIAVAI ZA TOVA,KOETO SI NAPRAVIL,A ZA TOVA,KOETO NE SI!
tai 4e az li4no ne sajeliavam za ni6to.pravila sam gre6ki kato vseki 4ovek,no taka sam natrupala opit da ne gi povtoria pak!!!!!!
syjalqwam za towa che ot blizo 2 sedmici me myrzi da igraq SilkRoad Online![]()
Ами като се замисля не...направила съм го и да съжалявам и да не съжалявам,нищо няма да се промени.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
GRRR , VZEMA VECHE ADSKI MNOGO DA ME DRAZNI , KOGATO NQKOI NAPISHE 'syzhElqvam' s E !!! NAUCHETE SE,HORA,DUMATA E SYzhALQVAM,OT SYzhALENIE !!! Eeee,VREME E DA SE NAUCHITE DA PISHETE GRAMOTNO,V KRAINA SMETKA STE BYLGARI !!!
PO TEMATA: NE SYZHALQVAM ZA IZVYRSHENITE NESHTA,MOGA DA SYZHALQVAM SAMO,CHE OBSTOQTELSTVATA V DADEN MOMENT SA SE STEKLI NEBLAGOPRIQTNO,NO V KRAINA SMETKA SYM NA MNENIE,CHE VSEKI SI IZGRAZHDA SAM SYDBATA,TAKA CHEE...NE, NQMAM ZA KAKVO DA SYZHALQVAM ! P.S.- A VAS SIGURNO MNOGO VI E IZDRAZNILO,CHE PISHA S CAPS LOCK,AMA TVA E POLOZHENIETO,MILICHKI..
![]()
Съжалявам за това, че когато съм ядосана казвам много тежки думи на човекът, който си е позволил да ме ядоса, думи, които не мисля.
за снощи съжалявам...
другите грешки съм си ги преглътнала, колкото и шибано да ми е било след това. вярвам, че и тази скоро ще стане минало и ще я преживея, но...за снощи съжалявам!
|Za mnogo raboti sajalqvam edno ot ne6tata za koito sajalqvam e 4e ne kandidastvah sled 7 klasno ne sajalqvam 4ak tolkova de.
![]()
Животът на всички ни е прекалено кратък, за да си го пропиляваме в съжаление. Да, всеки може да се сети за ситуация в миналото и да си каже "Нямаше ли да е по-добре, ако бях постъпил другояче?". И да, никой няма да може да отговори на този въпрос. Всъщност, отговора на самия човек в повечето случаи е положителен, но в реалността нещата стоят по съвсем различен начин. Променяш нещо съвсем мъничко, променяш целия си живот. Butterfly Effect, гледали сте го. Понякога и аз съм си въобразявала всякакви такива неща. Дали ако в онази ситуация бях постъпила малко по-различно, сега нямаше да съм в това положение? Дали ако бях премълчала, сега нямаше никой да е наранен? Представяла съм си различни случки, различни постъпки от тези, които съм направила, въобще различно минало. Мога и да си представя какво би било настоящето, но, както вече казах, надали би имало нещо общо с това, което действително е щяло да стане. Такъв е животът, не можем да знаем какво ни очаква. Пък и хората рядко разбираме, че милиони малки постъпки определят настоящето и влиаят на бъдещето ни. Дори не подозираме какво огромно влияние оказват, наистина.
Та в този ред на мисли, не съжалявам за нищо.
Преди съжалявах за много неща. Но какъв е смисълът? Човек потъва в собственото си съжаление, а времето така или иначе, си е време и никаква сила не може да го върне назад. Това е самоубийство. Съжалявах, преборих се със съжалението си и сега се радвам на това, което правя и това, което съм правила. Грешала съм много пъти, не казвам, че винаги съм постъпвала правилно, напротив. Пълна съм с грешки. (: Но си извличам поука от тях, старая се да не ги допускам отново, а не съжалявам. Щастлива съм от това, което имам точно в този момент и след като цялото ми минало ме е довело до него - значи си е струвало.
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Не съжалявам за нищо![]()
пОдкРеПяМ!Първоначално написано от IlLuSi0nS`
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Съжалявам, че излъгах....няма значение кой и за какво...просто не искам да пояснявам
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Sajelqvam za mnogo ne6ta,no v pove4eto slu4ai ne za ne6ta koito sam napravila,a za ne6ta,za koito ne mi e stignala smelost da napravq.
~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~
Съжалявам,че без да го осъзнавам понякога наранявам най-близките ми хора.![]()
За нищоуча се от грешките си
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Съжелявам че почнах да играя World Of Warcraft отново
Съжалявам за адски много неща,които съм нямала смелост да направя! А за грешките не съжалявам, защото те могат само да ме учат как да живея "правилно"![]()
за нищо.така и трябва