.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    съжалявам, за това, че взех да посещавам и продължавам да се занимавам с този форум.
    offtopic
    Даааам, аз също, и то не от малко време, сигурно ще остана тука до краха му, и само това може да ме спре, или бан де....
    Иначе, сериозно...за нищо не съжалявам, със съжаляние нещата не се
    оправят, а и това е гадно чувство. Човек трябва да мисли преди да действа, тва естествено не е гаранция, че ше се предпазим от грешки, ама поне се намалява бройката. Пък и да седя и да си блъскам главата, потънала в съжаление не е мой стил, ако съжалявам за нещо, гледам да го оправя, така че при мен е кратко и временно явление.

Give me your best shot motherfucker!

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    Съжелявам за нещата които не съм направила...и за шансовете които съм изпуснала
    и аз така не мога да съжалявам за нещо което съм направила.. защото щом съм го направила значи съм имала причина.. дори и минимална и не правилна от страна на другия.. за мен е било правилно.. лошото е че има неща които не съм направила.. думи които не съм казала..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    За нищо не съжалявам - не мога да върна времето назад, така че няма смисъл да се измъчвам за глупости.

Повече от фен
    Град
    Neverland
    По принцип не съжалявам за грешките си,колкото и да боли после.Единственото,за което ще се обвинявам е,че се оставих на майка ми да ме заплашва и да ме прати да уча в частно училище.
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    не съжалявам за нищо.всичко,което съм правила,съм го искала супер много и по-скоро бих съжалявала,ако не го бях направила
    get off.

Съжалявам, че съм отделил твърде много време на хора, които въобще не са заслужавали вниманието ми. Но гледам да не мисля за това... Станалото - станало. Не може да се промени.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Guest
    За нищо не съжалявам. Дори и сега да ми е гадни, не съжалявам за постъпките си ,защото от тези грешки събрах опит и сега разбирам какво лапе бях преди година.
    Не сериозно, никога няма да повторя това което напавих щото беше ужасно безсмисле но

Аъе живейте си живота и не се занимавайте с такива въпроси. ЖиВейте си ЖивоТа и Не ГледАите назад ... Мн Е ТъПо

Град
    shumen
    ima edna prikazka-NE SAJELIAVAI ZA TOVA,KOETO SI NAPRAVIL,A ZA TOVA,KOETO NE SI!
    tai 4e az li4no ne sajeliavam za ni6to.pravila sam gre6ki kato vseki 4ovek,no taka sam natrupala opit da ne gi povtoria pak!!!!!!

syjalqwam za towa che ot blizo 2 sedmici me myrzi da igraq SilkRoad Online

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Ами като се замисля не...направила съм го и да съжалявам и да не съжалявам,нищо няма да се промени.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

IZNERVENATA
    Guest
    GRRR , VZEMA VECHE ADSKI MNOGO DA ME DRAZNI , KOGATO NQKOI NAPISHE 'syzhElqvam' s E !!! NAUCHETE SE,HORA,DUMATA E SYzhALQVAM,OT SYzhALENIE !!! Eeee,VREME E DA SE NAUCHITE DA PISHETE GRAMOTNO,V KRAINA SMETKA STE BYLGARI !!!
    PO TEMATA: NE SYZHALQVAM ZA IZVYRSHENITE NESHTA,MOGA DA SYZHALQVAM SAMO,CHE OBSTOQTELSTVATA V DADEN MOMENT SA SE STEKLI NEBLAGOPRIQTNO,NO V KRAINA SMETKA SYM NA MNENIE,CHE VSEKI SI IZGRAZHDA SAM SYDBATA,TAKA CHEE...NE , NQMAM ZA KAKVO DA SYZHALQVAM ! P.S.- A VAS SIGURNO MNOGO VI E IZDRAZNILO,CHE PISHA S CAPS LOCK,AMA TVA E POLOZHENIETO,MILICHKI..

Съжалявам за това, че когато съм ядосана казвам много тежки думи на човекът, който си е позволил да ме ядоса, думи, които не мисля.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    за нищо

Голям фен
    за снощи съжалявам...
    другите грешки съм си ги преглътнала, колкото и шибано да ми е било след това. вярвам, че и тази скоро ще стане минало и ще я преживея, но...за снощи съжалявам!

crazyyyyy
    Guest
    |Za mnogo raboti sajalqvam edno ot ne6tata za koito sajalqvam e 4e ne kandidastvah sled 7 klas no ne sajalqvam 4ak tolkova de.

Животът на всички ни е прекалено кратък, за да си го пропиляваме в съжаление. Да, всеки може да се сети за ситуация в миналото и да си каже "Нямаше ли да е по-добре, ако бях постъпил другояче?". И да, никой няма да може да отговори на този въпрос. Всъщност, отговора на самия човек в повечето случаи е положителен, но в реалността нещата стоят по съвсем различен начин. Променяш нещо съвсем мъничко, променяш целия си живот. Butterfly Effect, гледали сте го. Понякога и аз съм си въобразявала всякакви такива неща. Дали ако в онази ситуация бях постъпила малко по-различно, сега нямаше да съм в това положение? Дали ако бях премълчала, сега нямаше никой да е наранен? Представяла съм си различни случки, различни постъпки от тези, които съм направила, въобще различно минало. Мога и да си представя какво би било настоящето, но, както вече казах, надали би имало нещо общо с това, което действително е щяло да стане. Такъв е животът, не можем да знаем какво ни очаква. Пък и хората рядко разбираме, че милиони малки постъпки определят настоящето и влиаят на бъдещето ни. Дори не подозираме какво огромно влияние оказват, наистина.
    Та в този ред на мисли, не съжалявам за нищо.
    Преди съжалявах за много неща. Но какъв е смисълът? Човек потъва в собственото си съжаление, а времето така или иначе, си е време и никаква сила не може да го върне назад. Това е самоубийство. Съжалявах, преборих се със съжалението си и сега се радвам на това, което правя и това, което съм правила. Грешала съм много пъти, не казвам, че винаги съм постъпвала правилно, напротив. Пълна съм с грешки. (: Но си извличам поука от тях, старая се да не ги допускам отново, а не съжалявам. Щастлива съм от това, което имам точно в този момент и след като цялото ми минало ме е довело до него - значи си е струвало.

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Не съжалявам за нищо

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    съжалявам за това което бях, за това което съм и за това което ще бъда.. наистина мн съжалявам и затфа да се извиня предварително на ония които ще нараня.. да знайте че съжалявам..
    пОдкРеПяМ!
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Съжалявам, че излъгах....няма значение кой и за какво...просто не искам да пояснявам
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Sajelqvam za mnogo ne6ta,no v pove4eto slu4ai ne za ne6ta koito sam napravila,a za ne6ta,za koito ne mi e stignala smelost da napravq.
    ~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~

Guest
    Съжалявам,че без да го осъзнавам понякога наранявам най-близките ми хора.

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    За нищо уча се от грешките си
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Съжелявам че почнах да играя World Of Warcraft отново

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Фен
    Град
    София
    Съжалявам за адски много неща,които съм нямала смелост да направя! А за грешките не съжалявам, защото те могат само да ме учат как да живея "правилно"

Фен
    Град
    Shitland
    за нищо.така и трябва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си