.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: TANCI!

koNdioLiNiTiTiTaAa``
    Guest

TANCI!

zdrasti na vsi4ki.imam edno zapitvane!sedq si onq den az v edna disko iiii horata si dance-at nali i az pokrai tqh i po edno vreme kato pusnaha edni besni ku4eci i edni madami kato se razigraha skriha mi 6apkata [-o< da vaprosa mi e kak stava toq nomer?kak da se nau4a i az da mqtam besni guibeci 6toto mnogo mi haresva i mnogo iskam.temata ne e ebavka.plz koito moje da tancuva dobre neka kaje kak to4no go pravi 6toto iskam i azzzzz

Мега фен
    Град
    Извън границите
    kvo slojno ima za 1 momiche da si drusa gaza i cicite? to tva e kuchek

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Abe da ti kaja nai-ve4e trqa malko i otvatre da ti idva NE moje6 samo da se drusa6 kat ciganka

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от Sladkata_Nansi
    Abe da ti kaja nai-ve4e trqa malko i otvatre da ti idva NE moje6 samo da se drusa6 kat ciganka
    emi te cigankite sa nai dobrite kuchekinii ahha;]

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    обръщаш 3-4 питиета вкарваш се яко във филма и след тва квото и да ти пуснат ше въртиш гюбек ..или поне няма да ти пука ... просто праиш някви тъпи движения да ти се тресе всичко и тва е ...глупава раута ..наи забавно е когато пуснат рап и някви хора денсат кючек ...пускат техно те пак кючек ..квото и да им пуснат винаги кючек ...напрау толкос смях никаде ня маина ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Are be ti 6te kaje6 Tiq ot 4algiite kvi bqha-malina i esil duran d ane bi da sa ciganki...nikoi ne moje d agi mine

Град
    Някъде под звездите.......
    Mi mnogo e lesno,no trqbva da ti idva ot vatre,az obojavam da tancuvam kakvoto i da e i kucheci vklu4itelno!Imam edna fr,koqto se opitvam da nau4a,no tq stoi kato darvo!Ne moga da si go obqsnq,no ne e trudno samo da ima6 jelanie i da ti idva ot vatre.Dano se nau4i6,4e da ne stane6 kato moqta fr
    "На човек му отнема една минута да хлътне по някой,един час да хареса някой и един ден да се влюби в някой,но и един живот не стига,за да забрави някой."

vij sq vzima6 edno golqmo ogledalo mn e vajno za6toto trqbva da se gleda6 za da osmislq6 tova koeto pravi6 sled tova po4va6 da varti6 taza si nalqvo nadqsno kato postepenno zabarzva6 tempoto i taka vse po barzo i po barzo kato malko po slojno dvijenie e da varti6 zadnika si v krag no samo nego dr 4asti na tqloto da ostanat po vazmojnost nepodvijni no nai vajnoto e 4e trqbva da slu6a6 muzikata tq trqbva da te rakovodi

nz ti ot kade si no vav vn ima takiva kursove dokolkoto znam

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Are be ti 6te kaje6 Tiq ot 4algiite kvi bqha-malina i esil duran d ane bi da sa ciganki...nikoi ne moje d agi mine
    Mnogo znaesh kvi sa po narodnost malina i esil duran

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Само не разбрах от къде ти дойде на ум да кръстиш тая тема "Танци"....
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Мога да ви кажат, че кючекът е признат за най-трудния танц! И това, което се вижда по дискотеките се различава много от истинския танц.За да се научиш да танцуваш добре се запиши на ориeнталски танци.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си