- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- случвало ли ви се е.....
случвало ли ви се е да ви изгонят от къщи? Ако да какво сте направили, после върнахте ли си пак???
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Да бягам.....мислила съм какво ще стане,но не съм го правила..просто се чудя после дали ще остана жива![]()
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Не се е случвало да ме изгонят от вкъщи,при положение,че няма кой да го направи.. а и да има невярвам,че ще стане..
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Това да те гонят собствените ти родители е просто.. нямам думи..
Не, не ми се е случвало, убедена съм и че няма да ми се случи..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Изгониха ме,тръгнах си и после майка ми ме гони![]()
Не са ме гонили и не вярвам да го направят, особено майка ми..![]()
Не не са ме гонили и не мисля 4е ще го направат
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Мен не ме гонят аз сама си тръгвам.Ако се караме нещо много аз само си взимам якето и излизам отивам или на диско или при баба ми абе някаде да убия времето и като се прибера сутринта наще са разкаяни и не ми се карат в продължение на един месец![]()
абсолютно по същия начин се случиха и при мен нещатаПървоначално написано от Jamalska
![]()
"Целувка за лека нощ"
Гонили са ме, бягала съм...
Взимам си няква връхна дрешка, ку4ето на каишка и заминавам я у някоя приятелка, я у гаджето...
Най-дългото беше за 4 дена. После наште ми се молиха да се прибера![]()
![]()
Робинята на Quench
Не са ме гонили,но веднъж баща ми ме скъса от бой - и на мач не са ме били така жестоко. Но си го заслужавах,мамка му. Бях голямо лайно. След това се пооправих - дяволът ми изкочи от мен...
![]()
Ами аз нищо не съм правила,че да ме гонят,ама мисля,че и няма да го направят.
Да ме гонят?![]()
Никога! Невъзможно е да стане това нещо ...
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
mii ... slu4valo mi se e maika mi da kaje "obirai si neshtata otivash pri bashta si!" no posle kogato se sdobrim sme govorili za tova i e kazvala 4e i da go kazva ne bi go napravila.. kato sum bila malka e imalo golemi razpravii pri kogo da ostana ne mislq 4e sega shte me dade prosto taka na tati![]()
За радост не ми се е случвало, и дано не ми се случи [-o<
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
o da. Vednij maikami me izgoni ot nas i az tidoh navun. Sedqh i se razhojdah ot 7 sytrinta da 12 pez no6ttA 6toto togava bqh skarana spove4eto mi priqtelki.
Posle pak taka jestoko se skarahme i az si zeh qketo i 150lv ot qketo na ba6tami i ne se pribrah 2 sedmici a i GSMa nE si nosih ta na6te viknaha policiq da me izdirvat. A az prosto bqh si oti6la na "aleko"![]()
![]()
Ot togava do sega ne sa mi se skarali.
(tfa be6e kat bqh na 13, a sq sam na15)
За сега не са ме гонили от нас и се надявам да не ми се случва [-o<
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
Да, 3пъти, беше мн мн мн гадно, особено 1вият път, бях суупер зле след това...и нямаше кой знае каква причина...просто ако ги спомена няма да повярвате, че за това са ме гонили![]()
Ne sa me nqma i da go napravqt...
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
Да те изгонят родителите ти... собствената ти кръв и плът... това е непростимо...
Мен никога не са ме гонили от вкъщи, никога не са ми казвали да се махам, надявам се и никога да не го направят... но дори и да го направят, не зная... как ли ще реагирам? Дали ще остана или просто ще си тръгна... със сълзи в очите...
![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Веднъж се почувствах изгонен когато бях без ключове и звънеца не работеше.
Първоначално написано от iavorino
при мен се е случвало доста пъти да оставам без ключове, а в къщи да няма никого или звънецът да е изключен...
![]()
![]()
![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?