.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: FirSt TiMe

first time
    Guest

FirSt TiMe

Пфф хора плийс помогнете..имам едно запитване....с гаджето ми скоро мислим да си позадълбочим връзката..ама....той казва че първия ни път..аз трябва да съм отгоре..а според мен той трябва да е отгоре.... кажете ми наистина как и трябвало да бъде щото хич не ми се иска да има някви изцепки..btw и на двамата ще ни е за първи път..

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    moga samo da ti kaja 4e nikoi ne e kazal 4e zaduljitelkno ti trqbva da si otgore. drun drun. purvia put kogato az spah s gageto si az bqh otdolo i 4estno kazano predpo4itam az da sum si otdolo....a i mrazq da sum otgore...vednuj sum bila i sigurno skoro nqma da se povtori...nekvo mi e super tupo..
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

bebity
    Guest
    Ami vij sega v sexa nqma opredeleni zakoni!Kakto iskash taka si zastavash stiga na teb da ti e dobre... az lichno purviq put kogato mi beshe bqh otgore poneje si go kontrolirash da vliza tolkova kolkoto na teb ti e dobre i ne te boli. No pak kazvam vseki si precenq sam za sebe si - aide uspeh ti pojelavam

Guest
    Да бе ясно,ама..искам да разбера как ще ме боли по-малко

Повече от фен
    Град
    pllovdiv

Re: FirSt TiMe

Цитирай Първоначално написано от first time
    Пфф хора плийс помогнете..имам едно запитване....с гаджето ми скоро мислим да си позадълбочим връзката..ама....той казва че първия ни път..аз трябва да съм отгоре..а според мен той трябва да е отгоре.... кажете ми наистина как и трябвало да бъде щото хич не ми се иска да има някви изцепки..btw и на двамата ще ни е за първи път..
    mi i na men mi se stori strannno no i az purviq put bqh ot gore toi be6e prav taka mojeh da kontroliram pove4e dvijeniqta ako me zaboli po bavni4ko i taka moje bi macka i tvoq e imal predvid a sq pozata nqma da vi predpazi ot izcepki imai predvid 4e ako toi e ot gore toi nqma da ima to4nata predstava koga i kolko 6te te zaboli ili dali izob6to 6tete zaboli probvai nqma ni6to lo6o

Повече от фен
    Mi za da ne te boli ne e vajno koi 6te e otgore i koi ot dolu, po-vajno e dali 6te si dostaty4no vyzbudena i dali toi 6te e vnimatelen...i men ako pita6 pyrvo da te otvori s pryst4e i 4ak togava pristypvaite kym po-serioznite raboti
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от shalis
    Mi za da ne te boli ne e vajno koi 6te e otgore i koi ot dolu, po-vajno e dali 6te si dostaty4no vyzbudena i dali toi 6te e vnimatelen...i men ako pita6 pyrvo da te otvori s pryst4e i 4ak togava pristypvaite kym po-serioznite raboti
    точно така

Guest

Не трябва да си отгоре нито отдолу- трябва да си отляво, въпросът е чие ляво

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    С приятеля ми няколко пъти пробвахме да съм аз отгоре,защото така и аз бях чувала. Болката беше зверска и нямах смелост за нищо. Първият път си стана в някаква полуседнала варияция на мисионрската поза и не ме боля мног. Гледай да ти е удобно,да се отпуснеш и не мисли за това-ей сга ще влезе-колко ли ще боли?

Повече от фен
    Abeee, izob6to ne se pritesnqvai za tova kak da zastane6 ti i kak toi...vsi4ko 6te si doide ot samosebe si...pyk i 6tom e pyrviq pyt vse 6te boli...malko ili mnogo vse pak ti razkysvat tam otdolu cipi4kata...spokoino!
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

sex_man
    Guest
    prosti4ko baby:

kogato ti si otgore 6te ima6 pove4e kontrol nad dvijeniqta t.e. 6te ti e po lesno da se nagajda6 spored bolkata/udovolstvieto

vkraina smetka toi kolkoto i da e vnimatelen ne moje da znae v momenta kak se 4ustva6. zatva spored men pyrviq put za da ti e po lesno nai dobre bydi ti otgore

Мега фен Аватара на koalka
    Ами трябва вие да решите как ще сте.То не е казано точно в коя поза да сте.Но по принцип момичетата за пръв път го правят в мисионерската поза,но също може и отгоре,но няма да ти е много комфортно.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Еми по принцип повечето момичета както каза koalka предпочитат първия път да са отдолу, и при мен беше така и ме боля,но то просто няма как да не боли, все пак - сефте!

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    ami според мен няма особено зна4ение дали си отгоре или отдолу стига да си добре възбудена.. и да го искаш силно.. в смисал вси4ки казват 4е отгоре боли много... е мен ли4ноизобщо не ме боля... просто си харесах тази поза .. както казва заплюх си я и действах.. беше хубаво.. НО за всеки е индивидуално.. пробвайте и по двата на4ина и в който ти хареса пове4е ..мом4ето да продължи.. не се безспокой вси4ко ще е оК

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sex_man
    prosti4ko baby:

kogato ti si otgore 6te ima6 pove4e kontrol nad dvijeniqta t.e. 6te ti e po lesno da se nagajda6 spored bolkata/udovolstvieto

vkraina smetka toi kolkoto i da e vnimatelen ne moje da znae v momenta kak se 4ustva6. zatva spored men pyrviq put za da ti e po lesno nai dobre bydi ti otgore
    Е,тя уста няма ли-ще каже по-леко,внимавай боли ме или нещо такова. Аз,че водя полов живот от 9 месеца пак си го казвам на гаджето,пък първия път да не казваш е лошо. Боже помня как треперех-ужас!

Повече от фен
    nqma nikakvo znachenie

Guest
    egati typite vyprosi...

Guest

Тря сте успоредно, гръб към гръб, тогава се обаждаш на мене, аз идвам, ще ти покажа позите докато авера ти гледа как аз те шибам, и всичко ще е наред! какво се притесняваш?-Никой не е умрял от картоф в задника

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си