- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- FirSt TiMe
Пфф хора плийс помогнете..имам едно запитване....с гаджето ми скоро мислим да си позадълбочим връзката..ама....той казва че първия ни път..аз трябва да съм отгоре..а според мен той трябва да е отгоре....кажете ми наистина как и трябвало да бъде щото хич не ми се иска да има някви изцепки..btw и на двамата ще ни е за първи път..
![]()
moga samo da ti kaja 4e nikoi ne e kazal 4e zaduljitelkno ti trqbva da si otgore. drun drun. purvia put kogato az spah s gageto si az bqh otdolo i 4estno kazano predpo4itam az da sum si otdolo....a i mrazq da sum otgore...vednuj sum bila i sigurno skoro nqma da se povtori...nekvo mi e super tupo..![]()
Ami vij sega v sexa nqma opredeleni zakoni!Kakto iskash taka si zastavash stiga na teb da ti e dobre... az lichno purviq put kogato mi beshe bqh otgore poneje si go kontrolirash da vliza tolkova kolkoto na teb ti e dobre i ne te boli.No pak kazvam vseki si precenq sam za sebe si - aide uspeh ti pojelavam
Да бе ясно,ама..искам да разбера как ще ме боли по-малко![]()
![]()
![]()
mi i na men mi se stori strannno no i az purviq put bqh ot gore toi be6e prav taka mojeh da kontroliram pove4e dvijeniqta ako me zaboli po bavni4ko i taka moje bi macka i tvoq e imal predvid a sq pozata nqma da vi predpazi ot izcepki imai predvid 4e ako toi e ot gore toi nqma da ima to4nata predstava koga i kolko 6te te zaboli ili dali izob6to 6tete zaboli probvai nqma ni6to lo6oПървоначално написано от first time
![]()
Mi za da ne te boli ne e vajno koi 6te e otgore i koi ot dolu, po-vajno e dali 6te si dostaty4no vyzbudena i dali toi 6te e vnimatelen...i men ako pita6 pyrvo da te otvori s pryst4e i 4ak togava pristypvaite kym po-serioznite raboti![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
точно такаПървоначално написано от shalis
![]()
Не трябва да си отгоре нито отдолу- трябва да си отляво, въпросът е чие лявоПървоначално написано от first time
![]()
![]()
![]()
![]()
С приятеля ми няколко пъти пробвахме да съм аз отгоре,защото така и аз бях чувала. Болката беше зверска и нямах смелост за нищо. Първият път си стана в някаква полуседнала варияция на мисионрската поза и не ме боля мног. Гледай да ти е удобно,да се отпуснеш и не мисли за това-ей сга ще влезе-колко ли ще боли?
Abeee, izob6to ne se pritesnqvai za tova kak da zastane6 ti i kak toi...vsi4ko 6te si doide ot samosebe si...pyk i 6tom e pyrviq pyt vse 6te boli...malko ili mnogo vse pak ti razkysvat tam otdolu cipi4kata...spokoino!
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
prosti4ko baby:
kogato ti si otgore 6te ima6 pove4e kontrol nad dvijeniqta t.e. 6te ti e po lesno da se nagajda6 spored bolkata/udovolstvieto
vkraina smetka toi kolkoto i da e vnimatelen ne moje da znae v momenta kak se 4ustva6. zatva spored men pyrviq put za da ti e po lesno nai dobre bydi ti otgore![]()
Ами трябва вие да решите как ще сте.То не е казано точно в коя поза да сте.Но по принцип момичетата за пръв път го правят в мисионерската поза,но също може и отгоре,но няма да ти е много комфортно.
Еми по принцип повечето момичета както каза koalka предпочитат първия път да са отдолу, и при мен беше така и ме боля,но то просто няма как да не боли, все пак - сефте!
ami според мен няма особено зна4ение дали си отгоре или отдолу стига да си добре възбудена.. и да го искаш силно.. в смисал вси4ки казват 4е отгоре боли много... е мен ли4ноизобщо не ме боля... просто си харесах тази поза .. както казва заплюх си я и действах.. беше хубаво.. НО за всеки е индивидуално.. пробвайте и по двата на4ина и в който ти хареса пове4е ..мом4ето да продължи.. не се безспокойвси4ко ще е оК
![]()
nqma nikakvo znachenie![]()
egati typite vyprosi...
Тря сте успоредно, гръб към гръб, тогава се обаждаш на мене, аз идвам, ще ти покажа позите докато авера ти гледа как аз те шибам, и всичко ще е наред! какво се притесняваш?-Никой не е умрял от картоф в задникаПървоначално написано от first time
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()