- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- awe ima li momi4eta koito mastrubirat???
Woohoo! Да живее вторият пост на магито, където тя вече си призна, че мастурбира! Нека очакваме още много и плодотворни постове от нея(поначало не съм толкова весел човек, ама ми стана нещо готино тази вечер)
Ще ме уморите ... Първо ще кажа: ТЪРСАЧКА ... Второ : поредния малоумен въпрос .. И трето: Ем чи кЪ я мислите тая работа само вие да си правите кефа сами![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Твърдо ньЕ.Нии тИкИвИ неща не правимПървоначално написано от ;5523394
....
Да ние сме монахини които не знаят как да правят такива неща и им е забранено от всевишния ...![]()
П.С Mery_J ти никога не правиш такива неща те са грешни за теб нали![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Не, сакън
Аз и на картинка не съм го виждала![]()
![]()
......
Щом има секс шопове има и мастурбиращи момичета. Има такива дето искат да изпитат по-силен оргазъм но има и такива дето си нямат приятел и използват вибратори и други играчки за да изпитат удоволствие.
Като чудовището от Лох Нес са. Всеки е чувал легенди за тях, но никой не ги е виждал...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Как ше си сложиш аватар на хелоу кити, ве, лек..... ХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХХА ХА
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
аз
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last