.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Extrodinary_FH_S
    Guest

Интимни Парафюми?

Интересно ми е специално момичетата използвате ли някакви парафюми за там отдолу?Защото много мои приятелки ползват а аз знам,че е доста вредно.Вие как мислите?

Ami spored men shtom sa intimni parfumite znachi nqma opasnost , no ako se parfiumirash s obiknowen parfium sigurno shte e opasno!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)

Re: Интимни Парафюми?

Цитирай Първоначално написано от Extrodinary_FH_S
    Интересно ми е специално момичетата използвате ли някакви парафюми за там отдолу?Защото много мои приятелки ползват а аз знам,че е доста вредно.Вие как мислите?
    парфюм?!ми не,не използвам защотто знам че е вредно.използвам само интимен гел и интични кърпички

ne bqh 4uvala za intimen parfium...malko i nerealno zvu4i...intimen moje da zna4i za intimni momenti ..no nz.i az polzvam int. gel ili karpi4ki
    С мен който иска, срещу мен който може

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    аз май още не съм чувала за интимни парфюми....
    има интимни кърпички и гелове, ама парфюми.......
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен
    Град
    София
    Бе най-добре си е като мирише на коте
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Extrodinary_FH_S
    Guest
    Неее то няма такива....Имам предвид ,че момичетата взимат обикновенни парафюми и се пръскат с тях..и мисля,че е бая вредно....Съжалявам,че не съм разяснила

Повече от фен
    Intimnite kurpi4ki vur6at super rabota \/

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Неее то няма такива....Имам предвид ,че момичетата взимат обикновенни парафюми и се пръскат с тях..и мисля,че е бая вредно....Съжалявам,че не съм разяснила
    това е супер вредно.
    по-добре не пробвай че може да си навлечеш ужасни проблеми.

te teq hepten izprostqha eiii...nqma da sa sprat
    С мен който иска, срещу мен който може

Guest
    За такъв не съм чувала иначе използвам интимен гел

i az izpolzvam intimen gel i intimni kurpi4ki ama da hvana parfuma i da pruskam.....boje tolkova li sa prosti tez be....ebati horata samo tva ne go bqh 4ula do sq.....leeelleeeee leeeelleeee.....ujas...ta nakude sme trugnali...mi po taq logika zemi i ustata i v o4ite i v guza si pruskaite be...
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    интимен гел и кърпички да.Но що за чудо е този интимен парфиум защото аз още несъм чувала за такъв?

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    maikoo...off kvo vi stava we osaznaite se ... kak 6e se praska6 s obiknoven parfium otdolu...to ako be6e intimen 6te6e da si e napisano ili kazano tam kadeto mu e mqstoto ,nqma6e da go ostavqt bez nadpis...nqmam dumi..po dobre ne gledai ot preitelkite ti
    I was lost and I'm still lost...

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Не съм чувала за такива глупости. Аз съм на интимен гел и интимни кърпички.

dgfds
    Guest

dfsd

apfyy...Intimen Dezodorant ima!Moqta priqtelka izpolzva takav maika i i go izprashta ot Amerika.Specialen e i mirishe mnogo hubavo .Ot dosta vreme go polzva i ne sym chula da ima oplakvaniq..!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си