A ama ti si gi kupi ot samiq sait ili otdrugate po4ti ednakvi ??Първоначално написано от BLaCk_LaDY_
Ina4e sa mnoogoo hubavi na men Mnogo mi haresvat!! I podmetkata e dosta po-udobna ot tokoovete.
I am the substance and the one who has no substance.
Аз много не се влия по разни моди, но по принцип тая зима нося предимно черни кожени ботуши на ток, дънки, разни блузки с къс ръкав( да, знам...) и отгоре едно от тея дълги палта до коленете, а и слънчеви очила. Макар, че с палтото и очилата приличам малко на mafia girl. Забавното е, че в момента не съм в Бг и нямах представа, че тея палта са станали модерни там. Пък косата... ми подстригана си ми е на пластове.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
от София си ги взех,около 250 лв май бяхаПървоначално написано от Liz
но са абсолютно същите
![]()
...TaKe mE In YouR ArmS...
Като се разхождам по магазиние мога да съдя,че сега са модерни каубойски ботуши,които отгоре са намачкани и седят като напластени
http://forum.mp3-bg.com/index.php?sh...ded&show=&st=&
ето ти нещо за модата![]()
снимка
kolekcii
oshte za moda zima 2006
В България напоследък е модерно и карето.Както каза Liz, 70-те и 80-те се заврщат.Модерни са големите чанти, животинските шарки, късите панталонки комбинирани със стилни ботуши.Модерен е и лака, като такъв за обувки и чанти.Като спомен от 80-те хит са и клинчетата комбинирани с ефирна пола.
А това, че всички са тръгнали с пухчета далеч не означава, че са модерни.Косматите якета, чанти и ботуши са изключително грозни.И даже не са модерни.![]()
Моето палто е 230лв,но не съм от София и немога да ти помогнаПървоначално написано от loli_bon
![]()
Mного си се минала. В моя град това палто беше 160...Първоначално написано от Kaliq
![]()