- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Челси-Левски
Мнения, прогнози и коментари.![]()
Прогнози: 0:1 или 1:2.
![]()
Рефер от Люксембург ще свири Челси - Левски
03.12.2006
Спорт НетИнфо
Реферът от Люксембург Ален Хамер, който е на 40 години, ще ръководи срещата от последния кръг на група "А" на Шампионската лига между Челси и Левски, определи УЕФА.
Двубоят е на 5 декември от 21,45 часа българско време на стадион "Стамфорд Бридж".
Помощници на Хамер ще бъдат Франсис Крело също от Люксембург и Ерик Кастелани от Франция. За четвърти съдия е определен друг французин Филип Калт.
www.sportni.bg
![]()
пффф кви са тия мечти?Първоначално написано от p4elata_brumze
нито 1 гол няма да им вкараме според мене!миналият път беше пълна случайност!
Let The BEAT Control Your Body
Предполагам ще ни бият с 2-3:0.
аз съм довоелн и на 10:1,само гол да вкарат момчетата!!!
нека да покажем,че и България има некъв футбол - макар и да е лайнян...![]()
2:0
3:0
Челси оле!
/rossa./
направо не искам да го гледам...свива ми се сърцето само от мисълта че пак ще ни обрулят((
Я пак гледай мача и си поправи поста.Първоначално написано от radito
![]()
0:2 za levski!![]()
най малко с 6 гола трябва да ги бият говедта. Несе научиха че единствения им шанс да се почувстват шампиони е като си гледат в паничката без да се ръгат при истинските спортисти. Щото левски не е никъв спорт, а е некво хоби там - да си губят времето момчетата аматьорчета. Да сиджиткат там вратички на говеждия стадион с родопа пловдив там рилски спортист има претенденти бол.
2т. системно
koeficienta ti na inteligetnost varira mujdu koeficienta na inteligentnost na anusa na indiiski slon i plosyk cherveiПървоначално написано от Amayo
Възможно е. Това доказва че дори и един тъп човек като мене знае истината за левски.Първоначално написано от PR0
2т. системно
Първоначално написано от powell
ti kato go pishesh tfa wqrwash li si ?
5:0
Първоначално написано от p4elata_brumze
ti si se poburkal ?
Гоооооооооооооооооооооооо оол!!!
/rossa./
Опа кво става? Що сме им равностойни.Първоначално написано от midian
Видехте ли баткО ви Бардон кво прави а?
Гооооол!
2:0![]()
/rossa./
Бахти.Какъв шанс и то накрая.Е Левски заслужаваха поне един гол да вкарат.Шанс...Все пак краен резултат Челси-Левски 2:0![]()
/rossa./
Ти като си от Лондон, защо не си на мача, бе? Ебати, аз ако бях в чужбина и български отбор ми гостуваше в градО, 100% щях да съм на стадиона, най-малкото, за да видя наживо футболистите от най-силните ни български отбори как играят срещу грандовете, а не да коментирам по форумите. Е, все пак всеки си има приоритети и ценности.Първоначално написано от midian
![]()
Левски шампион але але!
Чорбари нямате право да коментирате мача...
ОБИЧАМЕ ВИ СИНИ ШАМПИОНИ!!![/b]
Малко им беше - поне 6-0 трябваше.
2т. системно
Добре играхме. Това, което ми прави впечатление е, че наще имат много добро позициониране. Винаги успяват да измъкнат топката от сините(в мача). В халф-линията са добре, защитата е добра, но завършващият удар куца. Вратарят се представи изключително добре. Силен мач и за Боримиров... Последната атака на Левски беше много красива, евала, че успяха да включат и задни ножици (както при последната атака, така и по-рано).
П.П. Незнам кво ми става, по принцип не гледам футбол, ама от скоро се зарибявам![]()
=D> Ако е така - ЕВАЛАТА!!!Първоначално написано от exploitedteen
Добре ве Момчета ,нищо лично ама Левски като играят толкова добре защо нямат точка ?? а имат само един гол?? аре обеснете брат . Впрочем не сам за ЦСКА нито за Левски![]()