- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Челси-Левски
аве Кристияне гей млъкни веПървоначално написано от Bounty`Killer
![]()
я виж в коя група сме,няма пак да споря с тебесравни отборите,първенствата,пари те,подготовките,условията
![]()
енчоПървоначално написано от XePouH
кат излезем някои път шта счупя еи :P
Първоначално написано от Bounty`Killer
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
гледах мача и кво???Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Еми явно не разбираш...Първоначално написано от radito
И кво ?? Ами тъпа патка си..Първоначално написано от radito
![]()
ИНДИЯ Е ВАШАТА РОДИНА !
ПРАМОД МИТАЛ Е ВАШИЯТ БАЩА !
МАХМАТА ГАНДИ Е СТАДИОНА ,
БОМБАЙЧЕТА СА ВАШИТЕ ДЕЦА !
Ах , колко жалко е да си чорбар...
Всички големи разбирачи се извъдиха!
Мача няма да го коментирам.Просто шанс,да вкараме 2-ри ,така де 3-ти гол в ШЛ...![]()
![]()
![]()
Иначе английските фенове нищо не струват,преди да ,сега не!Същите като ония дето пълнят Кам Ноу...
Само Левски!
Законите са едни!или биеш,или те бият...
пфффффф аз ли не разбирам бе!хахаха!много рядко можеш да видиш такова момиче да гледа толкова много футбол!а го казах това щото спореха че левски ше вкарат гол!аз бях 100%убедена че ше останат на 0!Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Let The BEAT Control Your Body
Първоначално написано от radito
![]()
Ако продължиш да твърдиш, че голът беше случаен ( "случайните пасове, случайното извеждащо подаване за Огнянов, случайният удар..."), значи си много глупав.Първоначално написано от radito
![]()
Както и да е, головата разлика си остава 1:17. Левски не са готови за Шампионска Лига, виж полуфинал за Купата на Уефа е по-реално.
П.П. Не съм от ЦСКА![]()
Квото и да ми обяснявате паднахме се в най-трудната група , догодина ще видите Левски у Европа![]()
И си играхме страхотно срещу Челси...
Цеци путичко мила ,сладинка ,милинка.. У ЛЕВО СВИНЬО ТУРСКА!!Първоначално написано от Цеци Пенев
Ето това се нарича рационално мислене. Съжалявам фенове на левски - ама е време някой да ви свали от облаците и да си стъпите здраво на твърдата кална земя на говеждия стадион в Левски Ге.Първоначално написано от LunaTriCk
2т. системно
твърда кална земя......зъл сииииПървоначално написано от Amayo
Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Айде да не ставам груб с теб, че ще отидеш при мама да я молиш за кърпички..
1:17 си говори само за себе си, пък 2 гола в шл си е друго, а ?
Някой отбори трябва тепърва да се класират в ШЛ...Първоначално написано от Цеци Пенев
С нетърпение чакаме този момент...![]()
![]()
![]()
ИНДИЯ Е ВАШАТА РОДИНА !
ПРАМОД МИТАЛ Е ВАШИЯТ БАЩА !
МАХМАТА ГАНДИ Е СТАДИОНА ,
БОМБАЙЧЕТА СА ВАШИТЕ ДЕЦА !
Ах , колко жалко е да си чорбар...
Първоначално написано от МОМЧЕ С КУБИНКИ
Бате 1во трябва да изчакаме да влезнат в УЕФА и след това да мислят за ШЛ...
ПП И за да влезете трябва да сте шампиони ,а това е малко вероятно ,даже не се знае дали за УЕФА пак ще имате шанс
Абре с тази смяна на ръководството, нов собственик, маса нови играчи, докато всичко се изглади и сработи...Първоначално написано от _Becko_
![]()