.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Сладурката
    Guest

Напаст -старо гадже

С приятеля ми се разбираме прекрасно ,но скоро се появи един проблем.Предишното му гадже най-нахално започна да търси контакт с него и то не просто приятелски.Гаджето ми каза че тя може да му предложи в най-скоро време.Няколко пъти повтори че за него аз съм по-важна и ако трябва да избира без да се колебае ще избере мен, но въпреки това продължава да държи връзка с нея.Незнам да се притеснявам ли или не-да го помоля ли да я остави или не!?Дайте съвет че ще се побъркам.

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    еми не знам просто му обясни , че тази ситуация не ти е удобна и той трябва да реши какво да прави... имам в предвид окончателно... кажи му , че те наранява и , че не знаеш какво да правиш... дано те разбере защото ситуацията е наистина гадна...
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    най-добре е да поговорите и тримата заедно..и да си изясните си4ко така е най-добре
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

mi kvo da ti kaja ako ne mu vqrva6 na nego 4e darji pove4e na teb nakarai go da ti go dokaje :P
    no tova 4e ne mu vqrva6 e samo tvoi problem znam 4e neiska6 da go zagubi6 no samnenieto ne e nai dobriq variant v tazi situaciq

Guest
    kofti kurva ama se opasqvam 4e ima 6ansove

Мега фен Аватара на koalka
    Щом ти си по-важна за него и би избрал теб,тогава няма да е проблем щом на теб не ти е приятно да контактвува с нея да престане да се виждат и да си говорят често.Той може да ти каже,че тя му е приятелка,обаче то си се вижда,че му е приятно да е с нея и да се виждат,което не е много добре за теб.

Голям фен
    na tvoe mqsto az bih revnuvala adski mn ,no ako pita6 men nai dobriq variant da ne se strahuva6 i da go pomoli6 da ti dokaje 4e iska da e s teb
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Мега фен Аватара на iiirish
    един разговор в повече за отношенията и връзката ви никога не е излишен. опитай се да му обясниш как стоят нещата от твоя гледна точка, но го направи така, че той да погледне ситуацията през твоите очи за да се убеди в правотата ти.
    все пак предполагам, че няма да има проблеми щом като е казал, че винаги и при всеки случей ще избере само и единственно теб

Супер фен

Re: Напаст -старо гадже

Цитирай Първоначално написано от Сладурката
    С приятеля ми се разбираме прекрасно ,но скоро се появи един проблем.Предишното му гадже най-нахално започна да търси контакт с него и то не просто приятелски.Гаджето ми каза че тя може да му предложи в най-скоро време.Няколко пъти повтори че за него аз съм по-важна и ако трябва да избира без да се колебае ще избере мен, но въпреки това продължава да държи връзка с нея.Незнам да се притеснявам ли или не-да го помоля ли да я остави или не!?Дайте съвет че ще се побъркам.
    Ами щом ти е казал,значи така иска да направи,но не забравяй,че и с нея е бил гадже,така че много внимавай!!!!!!!

Guest
    Отваряй си очите, много внимавай и не позволявай да те прави на глупачка, защото на мен на това ми прилича. ДАНО греша, но ако ти си на 1-во място, той нямаше и да поддържа връзка с бившата. Има нещо гнило според мен. Успех и бъди внимателна

Hmmm

Hmmm...OCHITE NA CHETIRI! sluchvalo mi se e taka che bnimavai!Spored men po dobre da poiskash ot nego da ne se zanimava s neq vuobshte,za da ne stane polosho...
    ...is just too little too late...

Голям фен
    не разбрах въпроса,но говори с него ..

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Поговори с него....и му обесни 4е тази враска която подаржа сас старото си гадже не ти допада
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

ami obyrni vnimanie v tova ima li promqna v otno6eniqta mu kym teb dori i nai malkoto ne6to koeto predi e pravil a sega moje bi ne..kak ti govori za neq..kato za nqkvo si momi4e ili use6ta6 4e moje bi o6te e veroqtno ako tq napravi ne6to toi da se poddade..mn e vajno vsi4ko koeto pravi toi i ako useti6 promqna govori s nego za tova i kaji 4e ne ti e priqtno 4e se darji taka s neq..nali vsi4ko e priklu4ilo..a za da moje tq da mu predloji skoro kakto kazva6..to togava nqmalo li e pone maluk povod ot negova strana maluk namek..nz ne6to neosyznato no da i dava nadejda?mnoo mi e strano vsi4ko tva..ama VNIMAVAI ako ne iska6 da go izgubi6 mila !

ATAKABG
    Guest
    Е,ти не си ли малко нахална... В крайна сметка не можеш да забраниш на човека да общува с който и да е,особено с бившата му приятелка. Щом ти е казал,че държи на теб повече (ако наистина е така),значи няма за какво да се притесняваш.

Фен
    Град
    Плевен
    От личен опит ще ти кажа че щом ТОЙ поддържа някакъв контакт с нея значи е заинтересован ... Може наистина да те предпочита тебе но нея не я отхвърля дори да я слага на второ място !
    Ако тя не го интересува и само ти го интересуваш ще я отреже,ще и каже искам да сме само приятели остави ме на мира имам си гадже ... а той не го прави така ли ?
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Знам че е забранено спаменето но едно време аз бях досадата за ендо момиче...и реших да напиша това..
    http://lovetrue.hit.bg
    Просто защото после тя искаше да сме заедно и аз се замислих написах това и го спазих....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си