.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: Obecite

Guest

Obecite

Mislq da si probivam u6ite, 4e na6te kato sam bila bebe ne sa mi gi probili.... Ta imam nqkolko vaprosa:

1. boli li vi kato nosite ot tiq golemite, tejkite obeci, ako da kolko ?
    2. ne vi li se oplitat v kosata ?
    3. moje li da si probiq 3 dupki na ednoto uho i 4 na drugoto na vednaj ili malko da po4akam za dopalnitelnite dupki?

Guest
    ne boli izob6to.samo probivaneto boli malko,ama ne e bolka za umirane de.kakvito i da si vzeme6 nqma da ti se oplitat v kosata,no po-dobre purvo si vzemi malki obici,na men li4no ne mi haresvat tiq golemite,no kakto iska6.i mislq,4e nqma problem da ti probiqt navednuj vsi4ki dupki.ti tam 6e pita6 dali moje i ako ne moje kolko trqbva da se iz4aka.uspeh!

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria

Re: Obecite

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Mislq da si probivam u6ite, 4e na6te kato sam bila bebe ne sa mi gi probili.... Ta imam nqkolko vaprosa:

3. moje li da si probiq 3 dupki na ednoto uho i 4 na drugoto na vednaj ili malko da po4akam za dopalnitelnite dupki?
    ami ne ne boli vaob6te kato ti gi probivat....mnogo rqdko se oplitat v kosata...i za poslednoto ne moga da ti dam to4en otgovor....srry ama az moite purvi dupki sa mi ot 1 klas....sled tova v 4 mama me zavede za 2ra dupka na ednoto uho i v 6 tati me zavede za 3ta dupka i taka...i nakraq mama za tazi na pupa. no ne znam dali moje da se slojat i trite navednaj. no ako iska6 se pak moje6 da po4aka6 za po sigurno
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    не е желателно веднага си пробиеш 4 на веднаж на едното ухо но пак може да е преживее иначе нито боли нито нищо даже си е мно яко чувството

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    [color=blue]Ами мен ме боли само на хрущяла, щото се оплита в косата. А на другите дупки нося сякви само на вторите, третите и четвърите и т.н нося само сребърни
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

az nqmam obeci na u6ite za6toto kato malka zabraha i gi mahnah i ne s1m probvala!! ama sega si imam na pupa i mn i se kefq!
    Очите ти са нежен свят,
    устните ти - топъл шоколад,
    просто казано накратко,
    ти си нещо много сладко!

Guest
    1. boli li vi kato nosite ot tiq golemite, tejkite obeci, ako da kolko ? -ne
    2. ne vi li se oplitat v kosata ? -zavisi
    3. moje li da si probiq 3 dupki na ednoto uho i 4 na drugoto na vednaj ili malko da po4akam za dopalnitelnite dupki?-po4akai

Фен
    Град
    Varna
    1. boli li vi kato nosite ot tiq golemite, tejkite obeci, ako da kolko ? не боли..

2. ne vi li se oplitat v kosata ? на мен лично - не

3. moje li da si probiq 3 dupki na ednoto uho i 4 na drugoto na vednaj ili malko da po4akam za dopalnitelnite dupki?- попитай човека който ще те пробива...
    Only God can Judge me... Be the Best!

1. Никак даже. Само ако не си носила преди в първия момент ще ти е малко странно, но след това веднага ще свикнеш.
    2. Е, то пак зависи от големината. Аз нося сравнително големи,но не прекалено, и много рядко се оплитат. Като казвам оплитат не означава, че трябва да си отрежа част от косата за да ги махна просто моментно.
    3. Абе, то може ама ти за 2 дупки ще се психираш пък какво са 7... аз имам 4 дупки (3:1) но не съм си ги правила заедно а постепенно...

П.П. Ако вече си си направила дупките можеш да се похвалиш
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

roni777
    Guest
    MEN VUOB6TE NE ME BOLE6E KATO MI SLAGAHA OBICITE.6TOTO MI GI SLAGAHA S PISTOLET.AMA AKO E S IGLA BOLI UJAAAAAAASNO!A S PISTOLET LI4NO PRI MEN BE6E SQKA6 KOMAR.I TO ZA SEKUNDA SAMO.NIKAKVO KRUV NE TE4E!E,S IGLA RAZBIRA SE 4E TE4E KRUV.

Град
    world of DRUM n BASS
    Аз сама си прайх последните 3 дупки...

Ако се пробие повече от 1 дупка едновременно, ще зарастнат много по-бавно. На ушите /на хрущяла/ и без това зарастват по половин година, представям си ако са 7
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мен ми ги пробиха лятната с пистолет.Нищо не усетих,не ме болеше.Носих си медицинските около месец и така.Сега си нося едни средноголеми халки.Поне на мен не са ми се оплитали в косата,нито са ми праили някакви др проблеми.

1. boli li vi kato nosite ot tiq golemite, tejkite obeci, ako da kolko ? -тежи,тежи..достатъчно,за да не нося.
    2. ne vi li se oplitat v kosata ? -мне^^
    3. moje li da si probiq 3 dupki na ednoto uho i 4 na drugoto na vednaj ili malko da po4akam za dopalnitelnite dupki? -ми според мен не е мн добра идея,ама нз.Не съм мн компетентна по тоя въпрос^^

Guest
    Цитирай Първоначално написано от desi45
    az nqmam obeci na u6ite za6toto kato malka zabraha i gi mahnah i ne s1m probvala!! ama sega si imam na pupa i mn i se kefq!
    boleshe li kato ti q probivaha na pypa ;{{ shtoto iskam i az tam, no mnogo me e strah

Guest

neboli kato ti gi produp4at,golemite obici ne tejat ,po-dobre nedei da si dup4i6 u6ite na nqkolko mesta za6toto moje da se uceli nqkoq energiina to4ka,a na u6ite ima dosta takiva energiini to4ki

мм не определено не боли значи ако е на малкото хрущялче много боли абе въобще на хрущял си боли, но при всеки е различно.Относно големите обици ... зависи стига да са ти удобни аз например от малка нося всякакви, но големите са ми по удобни.Т`ва вече си зависи от теб.... а иначе няма никакъв проблем да си пробиеш няколко на веднъж освен, че може да ти е доста не обичайно и некомфортно в първия момент

Кампанията на Unicef2005

Marilyn Manson

Повече от фен
    1. boli li vi kato nosite ot tiq golemite, tejkite obeci, ako da kolko ? predi nosih,no ne me e bolqlo v nachaloto moje leko da teji,no posle se svikva
    2. ne vi li se oplitat v kosata ? ne
    3. moje li da si probiq 3 dupki na ednoto uho i 4 na drugoto na vednaj ili malko da po4akam za dopalnitelnite dupki?po-dobre pochakai

Even heaven is hell without you

Супер фен Аватара на rakiQ

1 не боли а леко тежи
    2 не мисля
    3изчакай малко шото ше те боли ухото ако наведнъж надупчиш

Рал

Супер фен
    Аз имам 5 дупки на ушите-пробих си всичките миналата година,защото като съм била бебе наще не са ми сложили!Изобщо не боли с пистолет,можеш да сложиш всички наведнъж!Няма нищо страшно! :P
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Повече от фен
    i az imam edno vyprosche do predi 2-3 meseca noseh obeci i si gi mahnah i dupkite na ushite mi se zapushiha sega nz kak da gi otpusha nz trqbva li da si napravq novi zashtoto ako si gi napravq uhoto nqma li da mi ozglejda nato `rende`xaxxaxaxx
    Живеи живота има смисал
    живеи във всеки изминал ден
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

Когато носиш тежки обеци не боли,но аз лично предпочитам по-мал ките.За оплитането-зависи!Как си носиш косата и колко са дълги обеците.Аз имах дълги обеци и са ми се са оплитали,но не сериозно.Можеш да ги пробиеш наведнъж-защо не,но повече едновременна болка...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от charovnata_
    i az imam edno vyprosche do predi 2-3 meseca noseh obeci i si gi mahnah i dupkite na ushite mi se zapushiha sega nz kak da gi otpusha nz trqbva li da si napravq novi zashtoto ako si gi napravq uhoto nqma li da mi ozglejda nato `rende`xaxxaxaxx
    ами на мен ми се беше случвало но ги пробих самичка...намерих си леко дупката и там дет е била дупката с обицата-храс и готоовооо
    абе аз сма си пробивам....бях си направила сама на ръката ... споко нема страшно

Град
    У дома пред компютъра
    Няма смисъл да се плашиш, не боли изобщо.Не дупчи хрущял с пистолет.Като ти зарастнат дупките провери дали организмът ти понася на железни обици, ако не-благородни метали.Не, не боли като носиш тежки обици, а сама ще прецениш дали ти пречат с дрехите им косата.Лично на мен изобщо не са ми удобни.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    Цитирай Първоначално написано от charovnata_
    ами на мен ми се беше случвало но ги пробих самичка...намерих си леко дупката и там дет е била дупката с обицата-храс и готоовооо
    абе аз сма си пробивам....бях си направила сама на ръката ... споко нема страшно
    mersi za saveta ti t.e. za tova koeto pravish ti na men me beshe strah da ne me bli mn xixixixx
    Живеи живота има смисал
    живеи във всеки изминал ден
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

Град
    Sofiq
    Е боли малко ,ама се търпи.Отностно големите обеци,ми не не тежат,свикнеш ли няма да ти прави впечатление,но по добре си прави дупките постепенно,а не на веднаж!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си