.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Obecite

Guest
    ами не не боли,в началото може малко да ти тежат ако са много големи но се свиква а иначе самото пробиване не боли става за секунда :P и после час-два усещаш нещо като парене леко и просто чувстваш,че има нещо там ама болка няма!
    Аз някой път като спя се оплитат малко,ама се оправят после
    а за дупките ми няма проблем да си ги пробиеш наведнъж,даже е по-добре да минава а не да ходиш по сто пъти

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от charovnata_
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    i az imam edno vyprosche do predi 2-3 meseca noseh obeci i si gi mahnah i dupkite na ushite mi se zapushiha sega nz kak da gi otpusha nz trqbva li da si napravq novi zashtoto ako si gi napravq uhoto nqma li da mi ozglejda nato `rende`xaxxaxaxx
    ами на мен ми се беше случвало но ги пробих самичка...намерих си леко дупката и там дет е била дупката с обицата-храс и готоовооо
    абе аз сма си пробивам....бях си направила сама на ръката ... споко нема страшно
    mersi za saveta ti t.e. za tova koeto pravish ti na men me beshe strah da ne me bli mn xixixixx
    поносима е болката мацо нема страшно.....но действай бързо а не лека полека щото тогава малко повече ше усетиш болката

Повече от фен
    i az imam edno vyprosche do predi 2-3 meseca noseh obeci i si gi mahnah i dupkite na ushite mi se zapushiha sega nz kak da gi otpusha nz trqbva li da si napravq novi zashtoto ako si gi napravq uhoto nqma li da mi ozglejda nato `rende`xaxxaxaxx
    ами на мен ми се беше случвало но ги пробих самичка...намерих си леко дупката и там дет е била дупката с обицата-храс и готоовооо
    абе аз сма си пробивам....бях си направила сама на ръката ... споко нема страшно
    mersi za saveta ti t.e. za tova koeto pravish ti na men me beshe strah da ne me bli mn xixixixx
    поносима е болката мацо нема страшно.....но действай бързо а не лека полека щото тогава малко повече ше усетиш болката
    ok misi za syveta
    Живеи живота има смисал
    живеи във всеки изминал ден
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

Фен
    Град
    Iowa
    пробии си клитора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми