- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дайте съвет
С приятелката ми ходим от скоро... вече стигнахме до интимните моменти, всичко си е ОК, но ми се случва на няколко пъти направо се чувствам отпаднал и *уят не ще нещо да се дърви. Стимулира ме, но не ще и не ще... сигурно се е случвало и при други. Кажете какво да правя. Мислех да пробвам с трибестан няколко дни, че да видим![]()
ми нз според мен мн се притесняваш или пак момичето не може да те вазбуди!а за трибестана не беше анаболен стероид на растителна основа ако говорим за едно и сащо не мисля че това е решението
ВсиЧк0 е кЪсмЕт!!!!!!!!
priqtelkata ti ako e grozna nikoi ne moje da ti pomogne![]()
явно тя не може да те възбуди.. пробвайте нещо различно . кажи и какво искаш точно.. а може и в теб да е проблема ако нещо се тревожиш.. ако мислиш за нещо друго.. знам ли![]()
Първоначално написано от No|Problem
Кажи й да ти навре картоф в ануса. Незнам дали работи, дори и не съм чувал за такова нещо но е време ти да си първиятПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отрежи си го и няма да имаш такива проблеми!
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Mi mn prosto - ti si impotenten.
то така се запо4ва ти кво мислиш? след 5 год ще има късмет ако може да го вдигне веднъж месечно
mi do kolkoto sum 4uvala tova se slu4va ...4esto prosto ...ot tova 4e ....iskash da si s nqkoi i ....de da znam prosto nestaat rabotite....prosto ot pritesnenie...![]()