Цитирай Първоначално написано от avtora
Цитирай Първоначално написано от готина мацка
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
abe deba mn se draznq veche...napravo ne izdurjam ne sum e*** ot polovin godina veche..ima edin "maluk" problem s priqtelkata mi...v smisul che prosto nqma kade da go pravim i e taka hodime ot meseci i prosto kato nqkuv glupak sedq i nishto ne pravq,veche mi e malko neudobno ...az predi sum chukal ili na kuponi ili v nas dokato nashte gi nqma no vuprosa e che naposleduk veche vinagi sa si v nas!(a i tehnite sushto)...a na kuponi ne moje da hodime shtot neq ne q puskat do kusno ae daite nqkuv suvet kade(i pls bez mneniq ot sorta:"mi are v gradinkata ili pod nqkoi most")
Не виждам какъв ти е проблема да го правиш с приятелката си у вас, до като вашите са в друга стая. Е, ако не си дорасъл, за да имаш смелостта да споделиш с родителите си, че правиш секс, тогава ще почакаш още до като узрееш за това
Hehe aide ne se izkazvai taka smelo bez da znaesh pls ...Ne te znam na kolko si godinki da mi vikash che ne sum dorasul,a i si imam prichini da ne se e** tochno s tva momiche v nas!Kakto i da e...v priqel sushto e variant no problema e che ne znam pod kakuv predtekst da i kaja da hodime ..se pak ne moga da kaja:are da hodime da se chukame v edin fr!
Ti ako za polovin godina ne si nameril nachina po koito da si poiskash seks... zaebi da go namerish skoro