.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: ts.....

Guest

ts.....

abe deba mn se draznq veche...napravo ne izdurjam ne sum ebal ot polovin godina veche..ima edin "maluk" problem s priqtelkata mi...v smisul che prosto nqma kade da go pravim i e taka hodime ot meseci i prosto kato nqkuv glupak sedq i nishto ne pravq,veche mi e malko neudobno ...az predi sum chukal ili na kuponi ili v nas dokato nashte gi nqma no vuprosa e che naposleduk veche vinagi sa si v nas!(a i tehnite sushto)...a na kuponi ne moje da hodime shtot neq ne q puskat do kusno ae daite nqkuv suvet kade(i pls bez mneniq ot sorta:"mi are v gradinkata ili pod nqkoi most")

Re: ts.....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe deba mn se draznq veche...napravo ne izdurjam ne sum e*** ot polovin godina veche..ima edin "maluk" problem s priqtelkata mi...v smisul che prosto nqma kade da go pravim i e taka hodime ot meseci i prosto kato nqkuv glupak sedq i nishto ne pravq,veche mi e malko neudobno ...az predi sum chukal ili na kuponi ili v nas dokato nashte gi nqma no vuprosa e che naposleduk veche vinagi sa si v nas!(a i tehnite sushto)...a na kuponi ne moje da hodime shtot neq ne q puskat do kusno ae daite nqkuv suvet kade(i pls bez mneniq ot sorta:"mi are v gradinkata ili pod nqkoi most")
    Не виждам какъв ти е проблема да го правиш с приятелката си у вас, до като вашите са в друга стая. Е, ако не си дорасъл, за да имаш смелостта да споделиш с родителите си, че правиш секс, тогава ще почакаш още до като узрееш за това

sex_man
    Guest
    ami 4ovek i az sym v sy6toto polojenie - neq ne q puskat do kysno a na6te/tehnite sa si vinagi v nas/v tqh - taka4e prosto nqma kade
    osven da q zavede6 na hotel no nali ne q puskat dokysno a kakvo ostava za cqlata no6t
    nai dobroto re6enie e da hodite u nqkoi tvoi priatel/neina priatelka i taka na 4ujdo mqsto - samo 4e posle se razberete koi 6te pere 4ar6afite :P

avtora
    Guest

Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    abe deba mn se draznq veche...napravo ne izdurjam ne sum e*** ot polovin godina veche..ima edin "maluk" problem s priqtelkata mi...v smisul che prosto nqma kade da go pravim i e taka hodime ot meseci i prosto kato nqkuv glupak sedq i nishto ne pravq,veche mi e malko neudobno ...az predi sum chukal ili na kuponi ili v nas dokato nashte gi nqma no vuprosa e che naposleduk veche vinagi sa si v nas!(a i tehnite sushto)...a na kuponi ne moje da hodime shtot neq ne q puskat do kusno ae daite nqkuv suvet kade(i pls bez mneniq ot sorta:"mi are v gradinkata ili pod nqkoi most")
    Не виждам какъв ти е проблема да го правиш с приятелката си у вас, до като вашите са в друга стая. Е, ако не си дорасъл, за да имаш смелостта да споделиш с родителите си, че правиш секс, тогава ще почакаш още до като узрееш за това
    Hehe aide ne se izkazvai taka smelo bez da znaesh pls ...Ne te znam na kolko si godinki da mi vikash che ne sum dorasul,a i si imam prichini da ne se eba tochno s tva momiche v nas!Kakto i da e...v priqel sushto e variant no problema e che ne znam pod kakuv predtekst da i kaja da hodime ..se pak ne moga da kaja:are da hodime da se chukame v edin fr!

sex_man
    Guest
    abe 4ovek izvinqvai ama priatelkata ti ne e debil nali???
    4e kakav e problema da i kaje6 "baby are da hodim u edin priatel da se 4ukame... i bez tova u nas ili u vas nqma da stane!"

kakvo misli6 4e ne e mnogo u4tivo ili 4e nqma da te razbere li?
    a zamislql li si se dali na neq i se iska da se iz4ukate? za6toto ako na neq i se iska nqma da ima zna4enie po kakyv na4in i go kaje6 tq prosto 6e te fane i 6e te iznasili vednaga

v slu4ai 4e ti otkaje q pitai:

"dobre ti iska6 li da pravim sex?"
    i ako tq kaje:
    "mi ne..."
    ti kaji:
    "ami zna4i ili ne si normalna ili si lisbiika! az iskam da byda s jena koqto i se pravi sex taka 4e - 4ao!!!"

\/

Guest
    Hehehe mn dobur suvet mu dade ,toi pita kak da i namekne sex ti mu predlagash da i bie shuta
    Po temata:dori i da se navie taka spontanno,spored men nqma da e sushtoto...to taka kato se ugovarqt neshtata ne vinagi stava

Голям фен
    Град
    Бургас
    аз мисля че ако мн ви се прави секс това че няма къде не е пречка. това че не я пускат до късно и не може да ходите по купони не означава че не може да се съберете през деня в някой приятел да гледате филм например и вие да си отидете в др-та стая и да си прайте кфото си искате. у вас също може , особено ако и ти се заключва стаята напр. какъв е проблема а пък за "в градинката" защо да не? мога да ти кажа че даже е по яко защото има тръпка че все пак е на обществено място и може някой да мине и т.н.. човек като мн му се прави секс не чака да намери топло легълце.. аз напр съм го правила и на пейка , и зад храст и във входа.. мн си е вълнуващо и като мн ти се.. а няма къде , или не ти се чака докато стигнеш до някъде си ..почвате се и тфа е

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ами освен у вас и у тях на кревата има и нестандартн места на които можете да го правите!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от panterata
    аз мисля че ако мн ви се прави секс това че няма къде не е пречка. това че не я пускат до късно и не може да ходите по купони не означава че не може да се съберете през деня в някой приятел да гледате филм например и вие да си отидете в др-та стая и да си прайте кфото си искате. у вас също може , особено ако и ти се заключва стаята напр. какъв е проблема а пък за "в градинката" защо да не? мога да ти кажа че даже е по яко защото има тръпка че все пак е на обществено място и може някой да мине и т.н.. човек като мн му се прави секс не чака да намери топло легълце.. аз напр съм го правила и на пейка , и зад храст и във входа.. мн си е вълнуващо и като мн ти се.. а няма къде , или не ти се чака докато стигнеш до някъде си ..почвате се и тфа е
    Az sym syglasna s tova...pyk i az sym go pravila vyv parka i to ne vednyj, i vyv vhoda sy6to...abe nqkvo po-ekstremno e, po-golqma maniq e...ama az ne moga da si predstavq da go napravim s priqtelq mi dokato na6te/tehnite sa si unas/utqh.
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Голям фен

DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ами обади се на приятел-и ние с гаджето като бяхме така загорели след 5 седмици суша,решихме да се обадим на 1 моя приятелка да си даде апартамента за 2-3 часа. Е, не го използвахме,защото се отвори терен у гаджето,но все пак си беше вариянт!

Guest
    ami ela unas ako iska6? 6te ti usluja sys staqta si za nqkolko 4asa,nqma problemi

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Много народ сме тук,иначе душице щях и аз да предложа терен.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен
    Град
    Извън границите

Цитирай Първоначално написано от avtora
    Hehe aide ne se izkazvai taka smelo bez da znaesh pls ...Ne te znam na kolko si godinki da mi vikash che ne sum dorasul,a i si imam prichini da ne se e** tochno s tva momiche v nas!Kakto i da e...v priqel sushto e variant no problema e che ne znam pod kakuv predtekst da i kaja da hodime ..se pak ne moga da kaja:are da hodime da se chukame v edin fr!
    Ti ako za polovin godina ne si nameril nachina po koito da si poiskash seks... zaebi da go namerish skoro

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    vpr mnogo mi e stranno kak samoto momiche ne e poiskalo do sa da praite seks.. ne samo nie davame zor i na jenite im se prai

Братле относно темата Прав беше един юзер горе че ако не си дорасъл да споделиш с вашите начи трябва да си седиш на сухо. Ако толко те е срам от тях седи си на ръчна и гледай приятелката си
    ~w1th0uT*m0r3*L1eS~ [-=TeAm=-]
    for info skype acc : em4osexy

Фен
    Град
    У Нас!
    Ем кофти тръпка човек,тва с приятелите е малко трудно,кой ше си даде апартамента ей така да се позабавляваш,да осереш кревата му и така нататък.А както някой каза за хотела,че то може по всяко време да се ходи,не е казано,че тря да е вечер,така че тва ти е май единствения вариант

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    vpr mnogo mi e stranno kak samoto momiche ne e poiskalo do sa da praite seks.. ne samo nie davame zor i na jenite im se prai
    Не е вярно-аз давах зор на гаджето си и сега като загарям тигана пак аз давам зор да си намерим местенце и време да го направим!

avtora
    Guest
    Hehe interesni mneniq ....ne znam i az se chudq kvo da pravq...mene ne mi e tolko zaradi samiq seks,ne mi puka kolko i koga pravq,ami po skoro za tva che bih izglejdal kato pulniq tapak ako ne napravq nishto ...kakto i da e ako ima i drugi mneniq pishete

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Не е вярно-аз давах зор на гаджето си и сега като загарям тигана пак аз давам зор да си намерим местенце и време да го направим!
    Ti da ne si ot "poiteligentnite"? az kvo napisah,che momicheto sigorno e trqbvalo da dade zor za tolkova vreme,i ti mi otg "ne e vqrno-az dadeh zor" obqsni mi smisula na mnenieto ti... tc tc ako shte se proash neshto da mi sledish mneniqta i da se proash neshto da se zasechesh.. ot sega shte ti kaja nemojej... prochitai vnimatelno mneniqta predi da im otg ili ako e drugo a az ne sum te razbral se izrazqvai pravilno! tc tc tc

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от avtora
    Hehe interesni mneniq ....ne znam i az se chudq kvo da pravq...mene ne mi e tolko zaradi samiq seks,ne mi puka kolko i koga pravq,ami po skoro za tva che bih izglejdal kato pulniq tapak ako ne napravq nishto ...kakto i da e ako ima i drugi mneniq pishete
    pokaji i che go iskash i gledai da vidish kak tq shte reagira,ako i na neq tolkova i se shte ,shte zagovori po taq tema,moje da e destvena i da q e strah v takav sluchei trqbva malko da q predrazpolojij,no v vsi4ki sluchei vi trqq teren,vse pak ako ste zorlii ne vi prechi da otidete do nqkoi hotel..ala-bala,nikoi nqma da vi bezpokoi i drug shte vi smeni charshafite nakraq

i az go imah toq problem, purvo hodehme po gradinkite, be6e qko veselo, osobeno kato se vidqhme v neta posle (za 4ekidjiite - klip4eto go be6e snimal 1 frend ot balkona si (pravihme go v gradinkata zad bloka mu) posle go nakarah da go istrie klip4eto) kakto i da e vajnoto e 4e si pravehme kafa i ni be6e zabavno, posle po4nahme u tqh ili u nas kato nqma nikoi, posle kazah na na6te, te ne6to ne odobriha ideqta no nikoi ne gi pita (ne gi pitah dali moje, kazah im 4e 6te), posle tehnite q izseliha na 1viq etaj (tehniq apartamet be6e to4no nad neq samo 4e na 6tiq etaj) i tam po4nahme da besneeme, vupreki 4e behme v otdelen apartament pak ne be6e bezopasno, ska4ah ot purviq etaj po bokserki 6tot tehnite re6iha da minat da q vidat kvo pravi. drug variqnt e po toaletnite v kafetata ili nekade drugade, ako va6te sa na rabota i 2mata bqgate ot daskalo otivate u vas, pravite kvo pravite i ste gotovi samo vnimavaite da ne vi stane navik i da vi iskliu4at, ako u4ite v 1 daskalo probvaite v kenefa na daskalo, ne e mnogo romanti4no i 6iroko ama kvo ti dreme
    pisna mi, ne mi se pi6e pove4e, a i ne se se6tam za drugi mesta, ae uspeh, i da raskazva6 posle kade ste go pravili
    setih se o6te 1 mqsto samo 4e trea da e kusno na grobi6tata

avtora
    Guest
    hahaha na grobishtata zvuchi dosta qko ...e taka chukam si i po nqkoe vreme idva egidata i ni spukvat i dvamata ot boi shtot ni mislqt za cigani koito kradat plochi...

Guest
    abe brato kfo tolko be sedni si iskai na priqtelkata ti be
    sram li te e
    ne we 6toto mojete da sednete 2mata da si re6ite kvo mislite po vaprosa ama se pak si mislq 4e gajeto ti e devstveno ili ne6to takova 6oto da ne e iskala do sa (tva sa 6 meseca)

ama se pak ti predlagam da pogovori6 s neq da vidi6 tq kvo misli po vaprosa a ne nie nie nqma da se e***e s tebe

Guest

avtora

da be brato znam...ne me e sram mn qsno ama problema ne e che tq ne iska a che nqma kade ....inache az sum govoril s neq za tva i ne e devstvena...abe to imashe 1na vuzmojnost ama kureca ze che ne stana ...ama sa veche nqma mqsto za propuski \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си