- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- seksa ili 4ikiata?
Просто си задай въпроса - да се женя ли за ръката ми или да се женя за момиче. 50 на 50?Помощ от публиката?Обади се на приятел? Биййййп Грешен отговор. Верният отговор е З) - ВЪРВИ НА МАЙНАТА СИ ПИШЛЕМЕ ТЪПО!!Първоначално написано от destven
Хахахахахах ultra евала ти правя... да бяха всички жени като тебе... на земята щеше да е рай...а по темата както казаха доста хора чикията си е чикия ебането си е ебане а да не говорим за свирките.... :P![]()
Ае жие маи сте болни а ??? чикията или секса. ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. Та те неможе да се сравняват дори бе. Тря си ебахти бастуна за да те кефят по-вече чекиите. Като блъскаш си мечтаеш как се е*еш. Е представ си че мечтата става реалност и си отговори.
Chestno kazano ne moga da va rezbera.Az sashto sam momiche i sam saglasna s panterkata che e mnogo po priqtno da useshtash cjoveka do sebe si.A vie momchetata kato mislite che chekiite sa po qki na nas momochetata kakvo ni ostava..?
Когато си биеш чикии правиш секс със интилигентен човек
ИЗВОДА Е МЛАТЕТЕ ЧИКИИ
Кратко обяснение на това защо съществува лафа за секса и чекията:Първоначално написано от DiMeT{}
Като си сам със себе си, не се чувстваш длъжен да доставяш удоволствие на никой друг; не се страхуваш, че можеш да се провалиш; на никой не си длъжен после; много по-лесно и по-просто е, без да се намесват взаимоотношения и подобни; можеш да си фантазираш много по-лесно, отколкото, когато си с партньорката си. Това са все бариери, които възникват между момчето и момичето в началото на една връзка. Ако няма комуникация и желание за премахване на тези бариери.. сама си прави избора. А и аз лично понякога лъскам от носталгия. Усамотявам се вкъщи, хапвам черен шоколад, отпивам от любимото питие, надувам си хубава музика.. И такаМастурбирането може да си е изкуство само по себе си ^^
Първоначално написано от shizzle
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
добре добре...мн яко и аз ше взема да пробвам
![]()
Разчекнахме рибата!
маа фака