Kak da kaja na priqtelkata mi 4e iskam da mi pravi svirki tq e na 14 i az sam na 14 smisal o6te rano li ni e??? xaxax![]()
кажи и "искам да ми правиш свирки"Първоначално написано от Анонимко
![]()
"Духай,кучко!!!"![]()
lapai i se potapqi!
амии малко рано.. ама нищо сяможеш направо да и кажеш.. а ако ти е кофти да и кажеш направо направи и ти френска и после тя ще се усети че трябва да ти направи и на теб
или и кажи искаш ли 69?
![]()
Рано ви е.Пораснете малко
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
NE VI E RANO!
pyrvo ti q oliji i posle tq kato se vazbudi bez problem 6te ti go nalapa![]()
Не ти е рано! Научи се от малък да експлоатираш жените!![]()
Първоначално написано от quench
![]()
![]()
![]()
викаш лапай иначе бой,ако откаже лепваш един токат и ще видим дали няма да иска![]()
Между другото "Духай, ку4ко" страшно ме възбужда (тва ако действително ти го кажат ама не с цел да те унизят)Първоначално написано от quench
![]()
![]()
![]()
Робинята на Quench
Абе няма ли за вас "Лека нощ, деца!" ???Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Luciferian
Hhahahahahahahaah kvo ti "leka no6t deca" nqkoi ve4e po na 11 se ebut kato ludi tiiihahahah
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
uaxaxaxaxa, az na 14 o6te si igraeh s decata navan a te ve4e za svirki govorqt...666 ave ei, malko vie rano be, kakvo takova izvrateno pokolenie ste se pryknali...![]()
![]()
![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
ae ko vi puka na kolko sa e trqq ot malki da sa u4at. Otiva6 pri neq i q pita6 dali iska ne6to novo v seksa pyk ako ne se navie kat praite seks dokato e vyzbudena prai si4ko javascript:emoticon('')javascript:emoticon('
')
mi ne vi e rano 6tom praite seks 6to da ne ti duha
Казваш и "лапай чурката маааа" !!! Ще свърши работа![]()
Първоначално написано от Komshiikata
i az taka mislq
Ela da se zapoznaem!Първоначално написано от SINDEL
И чакай като кремчето да станиш на 20-1 години и след това може спокойно да спиш със момичеПървоначално написано от krem4et0
аахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахаха и да умреш със 1 бройка
![]()
Те другите ти казаха какво да правиш![]()
Mnoo kusno ste po4nali be, to ima 8 godi6ni sus sifilis, vie tuka na 14 za edna svirka mi govorite
Га яде кифтетата цели ни рива!! Га яде шнициелите нАпреку - па ни рива!! Са ривеш!?! ЛАПАЙ ЧУРКАТА ЖИВОТНОООООООО!!
... еми тогава ДУХАЙ КУЧЧКО!!Първоначално написано от SINDEL