- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kakvo da napravq za da vazbudq nqkoe mom4e naprimer gadjeto?
Ei mom4eta kajete ne6to po vaprosa ot kakvo nai mno se vazbujdate?
Щом гаджето ти те харесва би трябвало да се възбуди , дори само ако стоиш в него и се целувате , натискате...Особено ако още не е много опитен в тия работи ти е в кърпа вързано ...Или при директна стимулация на пениса , ако ще и през дрехите...Седни в него и сама ще усетиш със сигурност , ама да не се стреснеш![]()
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
амии за да го възбудиш е достатъчно и да си със секси дрехи.. едно докосване.. един поглед.. той може да се възбуди и само ако си те представи без дрехи.. иначее една целувка.. да го погалиш..някъде.. да се натискате , да те докосне той някъде ..
не ги слушай жените кво разправят
най-сигурния начин е да му налапаш чепа
xex) ti po-brutalen ne moja da b1de6
![]()
Za Zlobniqt Svetut E Zloben i Vijda Toi Vuv Vsekigo Podoben
Ми кажи му "аре да се е б е м ,а? " и веднага ще го бъзбудиш![]()
![]()
значи гледай ся всеки се вазбуйжда от различни неща !
но сам сигорен че секси бельо предизвикателно поведение дори мраснишко бих казал, може да влезеш дори в някоя роля ,жартиери ала бала сигорен съм че ще ти свърши добра работа!
ако не хвани го директно за чепа и му го налапай ще го вазбуди 100%
ВсиЧк0 е кЪсмЕт!!!!!!!!
mi az ot momicheta chestno kazano![]()
ехехехе, при нас е необходимо само да те целуне нежно по врата или да те погали лекичко по корема за да ти стане хубаво. а вие кво ? веднага с лапането на чепа зле зле))
алелуя.
Мале, ами ако сега момчето се окаже романтик!? Направо развалихте момичетоВсичко зависи от моментното му настроение, crazyyyyy. Има случаи, когато само една целувка/поглед/докосване може да ме възбуди. Друг път мислите ми са надалече и усещам приятелката си чак, когато започне да сумти възмутено, че не й обръщам внимание ^^
Ако не се възбуди от първия път - спокойно. Вината не е нито в теб, нито в него. Гушкайте се, докато си станете достатъчно комфортни един на друг. А иначе мъжът наистина се стимулира най-вече от визуални образи. Ароматни свещи, музика, хубава храна -> такива неща са готини, но не и необходими за целите ти ^^
Момче съм и знам какво ни харесваПървоначално написано от crazyyyyy
Дръж се мръснишки и покажи (не да кажеш) че искаш да правиш секс. Другото е стриптийз, масаж на члена, масаж на гърдите и тн
misi za savetite![]()
Първоначално написано от Анонимко
хващаш го за пишката и е готов![]()
![]()
малко по страстна целувка или "без да искаш" го докоснеш по члена и е готов![]()
ами пробваи да го накараш някакси да си мисли за теб и заааа....Може би да го погалиш нежно по гърдите защото мъжете са много чувствителни там около зърната(нищо че там е прието за женска зона) и т.н.Ако ти е гадже е мноо лесно бе за ко питаш толкова лесни неща щом сте гаджета няма проблем да го пипнеш и за по интимна зона нали знаеш каде
![]()
OBI4AM FUTBOLA