- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да пробвам ли отново ?
значи поканих едно момиче да излезем, но тя каза, че е заета
Е въпросът ми е да опитам ли отново по-натам ?
Знам, че може да не е била заета и също така знам, че "Когато не искаш
да направиш нещо си търсиш оправдание", но се пак надеждата е голямо нещо ..![]()
---
Гледах доста теми и следя отдавна форума, но се пак моля ви ...![]()
emi razbirase opitai se pak naistina moje da e bila zaeta opitai kvo vednuj e otkazala i na men mi se e slu4valo nqkoe mom4e da me pokani koeto me haresva i az nego ama ili sam imala da u4a ili drug angajiment zatova smelo napred ni6to ne ti kostva :D kasmet pi4
Бъди упорит. Покани я пак. Може да е имала работа....е, естествено може и да е нямала, но следващия път като я поканиш може и да размисли... Успех![]()
Опитай пак, ако не стане, я зарежи![]()
WE'RE NOT LEADING
Какво ще рече да е заета?Да е имала работа или да има приятел.Ако има приятел опитвай,макар че,ако научи....незнам.
възможно е наистина да е била заета, но това не можеш да го разбереш без да опиташ повторно. ако и след втория ти опит да излезете тя намери причина или оправдание за да отложи във времето тази среща, значи просто се опитва по най-деликатния начин да се отърве от теб, с надеждата, че ще я разбереш и без да ти го казва направо
Estestveno 4e trqbva da opita6 pak!badi uporit,no ne prekalqvai!Kogato ve4e nqkolko pati ti otkazva ili kazva 4e ima rabota,zna4i ne te haresva i ne iska da izliza s teb.Aide uspeh!![]()
Опитай пак
добре ами по принцип как гледат момичетата на момче което ги е поканило на среща веднъж ?
няма смисъл да падаш под нивото но ако толкова мн я оби4аш опитай пак![]()
Опитай много ясно трябва да си опорит
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
причината за този нейн отказ може да не е заради това че не те иска а просто да не е имала тази възможност да излезе с теб,това може да разбереш дали е така,ако я поканиш пак след известно време.ако пак си намери извинение--зарежи я и се насочи към друга. да не е само тя яако се съгласи--> е , тогава В НАСТЪПЛЕНИЕеее.. супех пи4
![]()
gluposti nedei se unijava zareji q ima i drugi
AMAN!
И аз мисля така..Първоначално написано от ~sweet~[loverka
айде g00d lucK!=)
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
Зависи как ти е отказала. Според мен може да се познае дали някой човек иска да излезе с теб, но просто няма възможност или се чуди как по-тактично да ти откаже. Ако според теб е първото, естествено, че не трябва да се отказваш, въпреки че според мен в такъв случай отказалият трябва да поеме инициативата.![]()
Ami principno ako e imala nqkakva rabota ( naistina ) i iska da izleze s teb,veroqtno bi ti kazala ,,Zashto ne nqkoi dr pyt ili neshto ot sorta''.... no vse pak mojesh da opitash nishto ne gubish
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Пробвай!Ако пакти откаже-вадиш манарата и я караш пак да си помисли!![]()
Първоначално написано от Interesno :-)
Това е главно към момичетата![]()
Е какво мислите за такива момчета