.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен

И момчетата са...

Кой е казал,че момчетата не плачат?!Кой е казал,че момчетата не мислят за женитба и деца?!

И те са хора и те имат чувства!Може сега да противоречите с мене ,че момчетата не мислят за женитба и че са несериозни,но ще ви дам един пример от личен опит.

"Бях с едно момче 6 месеца,казвал ми е обичам те,но веднъж той просто ме попита:"като пораснем ще се оженим ли?А ще си имаме ли деца?" Е това като го чух направо ме разби!!!И от там нататък разбрах,че не само момичетата мислим за женитба"

\/ Е какво мислите

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Ами наистина има и такива момчета но се броят на пръсти повечето момчета само се чудят как да се изгъзарят с нещо ( доста тъпо според мен ) Аз харесвам такива момчета (романтици)които дори само да те целунат и ти усещаш чувствата му към теб ! Ох страхотно е а и да наистина не само момичетата плачат и момчетата имат чувства и те са раними същества

Мега фен Аватара на iiirish
    чувствам тази тема доста близка, защото приятеля ми е точно един от тези мъже.
    не веднъж е плакал пред мен, без да се притеснява и да крие сълзите си и това колко му е тежко в даден момент; не веднъж сме говорили за бъдещето ни, представяли сме си нашите деца и всички прекрасни подробности около тях от това кой ще сменя пелените нощем, до това кои имена най-много харесваме. предлагал ми е брак не един път и единствената причина, която ме е спирала да кажа "да" е била тази, че все още съм 12 клас и мисля, че след като се обичаме толкова много ще изчакаме още някоя и друга година. имаме планове догодина да живеем заедно във варна (дай боже да ме приемат да уча там [-o< )...
    изобщо той е невероятен човек както неведнъж съм казвала и знам, че не мога и да мечтая за нещо по-добро от него, защото такова просто няма

Ама моля ви дами не така, всеки период с проблемите си. Аз да ви попитам какъв е смисъла да мислите за женитба на 17-18 годишна възраст, това бреме да се "завържеш" с един човек, какъв е смисъла и то на такава крехка възраст. На 24-5 добре, но на 18 още когато тепърва живота започва да раздава своите шамари, още когато не сме(аз съм момче при това 18-годишно) разбрали какво е да разчиташ на някой с цялото си същество. Има много хляб да се яде и нали знаете 2-3 години любов и после допълване, уважение и ето тези ценности, които не могат една без друга ако искаме пълноценен брак. Но защото да се затормозяваме с такива неща още от сега като имаме толкова път да извървим, та динамичния ни живот едва започва. Успех. :P

Голям фен
    xaxax trebva gledat si praqt kefa i tolkoz....

AMAN!

Мега фен Аватара на koalka
    Да,права си.Никога не съм твърдяла,че момчетата не мислят за такива неща,но просто са рядко срещани.Приятелят ми много пъти ме е питал дали ще се оженим и ще имаме ли деца.И познайте какъв е отговора ми всеки път.Просто го чувствам и един ден знам,че това ще се случи,защото той е човека,който ме кара да съм щастлива и не ме интересува,че някои говорят,че няма вечни неща или прочие.Че това няма да се случи и е мечта.НЕ ми пука!

Голям фен
    spored men mom4etata v pove4eto slu4ai ne misliqt za seriozni vrazki,deca i svatbi.misliqt pove4e za alkohol i ebane.no s vremeto kogato porasnat pove4e zapo4vat da mislqt trezvo.vqrno 4e ima mom4eta koito pla4at i misliqt za v bade6teto,no te ne sa mnogo.tva e moito mnenie
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

ATAKABG
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от gerinceto
    spored men mom4etata v pove4eto slu4ai ne misliqt za seriozni vrazki,deca i svatbi.misliqt pove4e za alkohol i ebane.
    и футбол и сръбско

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от gerinceto
    spored men mom4etata v pove4eto slu4ai ne misliqt za seriozni vrazki,deca i svatbi.misliqt pove4e za alkohol i ebane.
    и футбол и сръбско
    =D> =D> =D> =D> =D>
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Ама вие сериозно на мислите за някакви безчуствени типове или нещо такова. 4on4i най правелно го каза
    Ама и не сме от тея дето пред всяко момиче ще плачем и говорим за деца просто това са работи който рядко правим и говорим. Поне аз но не е казано че немога да си мисля за бебета даже всеки ден ми се въртят разни имена и си мечтая ако имам момиче как да го кръстя или момче или как ще се грижа за тях.

п.п. аз се радвам много на малките деца и винаги съм можел да се разбирам със тях и да ги гледам ето например имам за приятели едно младо семейство със 2 деца и като ходя у тях 98% от седенето във тях прекарвам със децата :P играя си със тях и те за това като ме видят знаят че ще лудеем и подлудяват

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Няма нищо по-секси от мъж,който обича децата!!!
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Еми прави сте..има и такива мом4ета но не вси4ки
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

И момчетата са...

vijte sega az ne si padam po mom4eta taka nare4enite ot vas "romantici" ne e li po-qko da hodi6 s nqkoi koito te kefi (estestveno i ti nego) da si pravite kefa zaedno,da se natrqskvate,da se napu6vate(eventualno) i da se kefite na jivota vmesto da si revete vzaimno i da pravite planove za bade6teto koito nai-veroqtno nqma da stanat realnost ? az sam takav 4ovek koito jivee za miga a ne da mislq za 1 ili 2 godini napred tva e moeto mnenie po taq tema puk vie mislete kvoto si iskate
    Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си