- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- test za treva
 Отговор в тема
 Отговор в тема

kak da manipuliram test za treva

Първоначално написано от Lake_bodom
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}

най-лесно се манипулира урина...Смесваш сол и вода една кафена чаша и пиеш така 2 пъти за 1 ден и за 24 часа ще го изпикаеш и ще си чист...При мен подейства стискам палци и за теб

Ако ти правят тест за урина, освен това, което каза n0 CoNnEc7i0n =) (За пръв път го чувам, но може и да действа.), можеш да помолиш някой приятел/приятелка (Зависи дали си мъжко или женско), който/ която не пуши трева и не се друса, да се изпикае в чашка или в нещо друго. За съхранението на урината не съм сигурен, и някой друг ще трябва да каже.
Правят ти теста, отиваш "да пикаеш" и просто вадиш урината от джоба, сипваш я и готово.
П.П. Ако тук никой не ти отговори, можеш да пуснеш тема в този форум: http://promena.org/forum/index.php .
Успех.
ако е кръв и урина, гледай да го отложиш с 3 дни. така няма да те хванат.
а и да попитам, след като си на 18, по какъв повод ти правят такъв тест принудително?

ne stava taka,veche si svalq6 ga6tite pred dvama choveka i pred teh pikae6Първоначално написано от p4elata_brumze

machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.

o6te ot sega zapochvai da qde6 kolkoto moje6 poveche kiselo mlqko i taka do testa,bi trqbvalo da svar6i rabotaПървоначално написано от pimpi18

machoka
Администратор

хмм незнам наи смислено ми звучи с киселото мляко и онова със солта ..по принцип киселото мляко прочиства организма ..и сиурно ако ядеш мно кисело мляко може и да стане ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ako ti go pravqt va6te sipva6 v urinata malko sol i malko belina i izliza otricatelen...

sol i belina? nqma li da si li4i?
белина, ква сол кви 5 лева...
изобщо сол колкото се може по-малко, щото задържа течностите в организма.
това с урина от приятел е най-сигурно.
п.с. къде ше пикая пред хората бе, никога не бих го направила, аре пък да видим как ще ме накарат?

точно пък за сол мога да ти гарантирам, след 3 седмици секи божи ден на трева, ми даде отрицателно на 3 теста
а тфа с белината не разбирам какво трябва да се направи?
V samata urina sipva6 malko belina- nqkolko kapki i malko sol i ne ne si li4i... ne znam za6to taka stava ma prosto testa izliza otricatelen. Sq nqma da trugna da pi6a gradski legendi

амии някой друг да се изпикае вместо теб..

awe vie otkachili li ste be nali vi kazah che pikae6 pred hora i te gledat ne moje da sipe6 ni6to
machoka
Администратор

как ше пикаеш пред хора бе ти добре ли си тфа е нарушаване на личното пространство

Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!