- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- mmm Mnogo losho :(
Zna4i napravih si kola-maska no posle se opitvah da mahna lepkavoto ot kojata si sys sapun и вода ..
Та ме овериха че утре целия ще съм в пъпки![]()
Не съм някой женчо ама ми е кофти
Е какво мислите по въпроса ? на другия ден(дори след няколко дни да е) ще се получи ли такова нещо ?
При мене не са се полу4авали такива гадости. Може би да си зависи от кожата![]()
![]()
Робинята на Quench
Ми трае да изчакаш да видиш бе, ние тука да не сме гадатели ..Първоначално написано от Анонимко
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
mmm много съжалявам, че съм пуснал 2 темиобъркал съм се не се сърдете плс
просто пробвай да махнеш лепкавото с кърпа,намазана с олио
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Spored men zavisi ot kojata
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
много си зависи от кожата.Но лепкавото не се маха с вода и сапун а с нещо мазно(олио(може и бебешко))
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ne si jencho li ? mi togava kfa e taq kola maska ?! jenchovite se obezkosmqvat osven liceto i intimnite chasti . tova e prednaznachenieto na muja da bude grub silen a ne nqkvo obezkosmeno momchence koeto shte zaplachka ako tehnite ne mu dadat parichki za botushki pff kvo e tfa obshtestvo
Първоначално написано от Анонимко
като незнаеш за какво става дума недей да приказваш много много![]()
лепкавото се маха с мазно.
олио, бадемово масло, а в някои кола-маски си има и специални мазни кърпички, с които се маха.
за пъпки не знам, но определено ще ти лепка бая дълго време.
алелуя.