.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Г-н Й
    Guest

Ако щете ми вярвайте...не пия.

Искам да ви кажа че за скромните си 18 години не съм пил никога в живота си алкохол, ама дори и не съм близвал... незнам какъв е на вкус дори. Пиша тва за да ви покажа че има и такива хора като мен и да ви кажа да пиете по-малко. Айде, весели празници

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Аз съм пил доволни количества...Но вече не пия спиртове.Само биричка от време на време.
    Така чеее не е толкова странно.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Голям фен
    Град
    на луната
    Че кой е казал че човек трябва да се налива с алкохол! Аз съм на принципа пий докато ти е сладко! Аз лично не обичам да пия много, но когато съм в компания и има повод пия по малко, колкото да кажа Наздраве!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    ами това е похвално, защото не се тровиш. браво. на мен приоритета ми е не да не пия, а да не се напивам. и аз не обичам спирт и пия в много краен случай, но биричката не бих я заменил с нищо. заради биричката си струва да се живее

бду, познавам един като теб.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    И аз не пия ... .

Не е лошо да се пие, но разбира се трябва да бъде с мярка.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Бе и аз не бях тей ама ся някак тъпо отиваш на дискотека караш на 1 бира......... скука друго е да вкараш 5-6 текили после бира бира и край омазан като куче обикаля като блъснат самолет и се лигави със момичетата
    По принцип не пия обаче като ме удари да пия се напивам и почват цирковете стрийптизи луди танци........ общо взето сеира да ми гледаш.
    Няма да забравя бала........ гол пред класната и пред още няколко учитела а уж бях един от примерните

Просто няма за кога да се пазиме шибай докато има и простей колкото се може повече щото утре като се събудиш ще си вече човек със семейство и...... да искаш да простейш няма да стане Мисля че ме разбрахте на каде бия

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Ако щете ми вярвайте...не пия.

Цитирай Първоначално написано от Г-н Й
    Искам да ви кажа че за скромните си 18 години не съм пил никога в живота си алкохол, ама дори и не съм близвал... незнам какъв е на вкус дори. Пиша тва за да ви покажа че има и такива хора като мен и да ви кажа да пиете по-малко. Айде, весели празници
    На пиеш...бравос. Много малко хора в днешно време са, като теб.
    Да казваш обаче, че не си близвал...малко ми е трудно да го повярвам.
    Скоро ставаш на 18. Време е за първия ти алкохолен делириум! \/ =D>
    Аз си пия, нормално, и ми е кеф.

Голям фен

axxaxaxaxaxa tctctctctcttctctctctc ti ne si i pu6il sigorno pa kamo li da si ebal.. ti zdrav che si umre6 pomni mi izrechenieto
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Мега фен Аватара на koalka
    Браво на тебе.Но според мен няма лошо за някой празник да се пийне малко за настроение,но естествено без да се прекалява.

Голям фен
    Град
    София
    браво на тебе а сега след като ни сподели може отново да продължиш да си четеш за Бамби..

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    незнам мен преди ме кефише да пия ...и като се замисля съм била доста глупава защото тва е супер тъпо маина ! ся пия доста рядко и то в по малки количества или само за наздраве ... не ми тря повече ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O

Цитирай Първоначално написано от HaPKoMaHqk
    axxaxaxaxaxa tctctctctcttctctctctc ti ne si i pu6il sigorno pa kamo li da si e***.. ti zdrav che si umre6 pomni mi izrechenieto
    Ахахахахаха, мда тва да умреш здрав е гадно

А аз пия само с повод!

Фен
    Град
    Русе
    хахахахахахах бахти тапаците брат . и ко кат не е пушил и не е пил ? и аз смятам така да направя.И кат се пуши и кат се пие ко става по яко ли ??ахахахахахах

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от Bounty`Killer
    хахахахахахах бахти тапаците брат . и ко кат не е пушил и не е пил ? и аз смятам така да направя.И кат се пуши и кат се пие ко става по яко ли ??ахахахахахах
    но не си прайл така на нечий рожден ден или на нова година или зад даскало

Много хубаво, че не си се напивал, обаче защо не си близвал? Аз икога през живота си не съм не напивала, но обичам да пийвам малко вино от време на време, стига да е качествено. Алкохолът е полезен в разумни количества, дори някой път лекарите го препоръчват. Така че според мен човек трябва да цени хубавите неща, а не да изпада в крайности. А напиването е най-тъпото нещо, което човек може да направи.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Цитирай Първоначално написано от покахонтас
    Много хубаво, че не си се напивал, обаче защо не си близвал? Аз икога през живота си не съм не напивала, но обичам да пийвам малко вино от време на време, стига да е качествено. Алкохолът е полезен в разумни количества, дори някой път лекарите го препоръчват. Така че според мен човек трябва да цени хубавите неща, а не да изпада в крайности. А напиването е най-тъпото нещо, което човек може да направи.

Много съм съгласна с това...
    Аз също не съм пила никога, просто не харесвам вкуса на алкохола. Опитвала съм всякакъв алкохол, дори Облак, но не обичам вкуса на алкохола, така че си карам на минерална вода...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Цитирай Първоначално написано от kati_0513

Аз също не съм пила никога, просто не харесвам вкуса на алкохола. Опитвала съм всякакъв алкохол, дори Облак, но не обичам вкуса на алкохола, така че си карам на минерална вода...
    А хубаво червено вино опитвала ли си?

Цитирай Първоначално написано от покахонтас
    Цитирай Първоначално написано от kati_0513

А хубаво червено вино опитвала ли си?
    бялото е по-добро
    Със постъпката си своя на челото ти сама си лепна
    Че красотата е просто и само мимолетна
    И макар че сметка сметка въобще да не си даваш
    Разбрах накрая че не си заслужаваш

Бъркал съм се 2-3 пъти - водка вместо вода, водка в безалкохолно и уиски вместо студен чай...яко плюене после. До преди година пиех бира, но сега нищо...дори и боза Ай си направим партия \/
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and smoke dope
    ...
    I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Цитирай Първоначално написано от sk8_dont_h8
    Бъркал съм се 2-3 пъти - водка вместо вода, водка в безалкохолно и уиски вместо студен чай...яко плюене после. До преди година пиех бира, но сега нищо...дори и боза Ай си направим партия \/
    Абе и аз го мъчих еджърството,но нещо не ми се отдаде...
    Иначе,само биричка.Със спиртаци не се тровя.
    П.С.Minor Threat - "Straight Edge" е чук!

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Цитирай Първоначално написано от gabi_gabi

бялото е по-добро
    Аз съм за червеното.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си