- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ако щете ми вярвайте...не пия.
Искам да ви кажа че за скромните си 18 години не съм пил никога в живота си алкохол, ама дори и не съм близвал... незнам какъв е на вкус дори. Пиша тва за да ви покажа че има и такива хора като мен и да ви кажа да пиете по-малко. Айде, весели празници![]()
![]()
Че кой е казал че човек трябва да се налива с алкохол! Аз съм на принципа пий докато ти е сладко! Аз лично не обичам да пия много, но когато съм в компания и има повод пия по малко, колкото да кажа Наздраве!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
ами това е похвално, защото не се тровиш. браво. на мен приоритета ми е не да не пия, а да не се напивам. и аз не обичам спирт и пия в много краен случай, но биричката не бих я заменил с нищо. заради биричката си струва да се живее![]()
бду, познавам един като теб.
И аз не пия ....
Не е лошо да се пие, но разбира се трябва да бъде с мярка.
браво..
Бе и аз не бях тей ама ся някак тъпо отиваш на дискотека караш на 1 бира......... скука друго е да вкараш 5-6 текили после бира бира и край омазан като куче обикаля като блъснат самолет и се лигави със момичетата
По принцип не пия обаче като ме удари да пия се напивам и почват цирковете стрийптизи луди танци........ общо взето сеира да ми гледаш.
Няма да забравя бала........ гол пред класната и пред още няколко учитела а уж бях един от примерните
Просто няма за кога да се пазиме шибай докато има и простей колкото се може повече щото утре като се събудиш ще си вече човек със семейство и...... да искаш да простейш няма да станеМисля че ме разбрахте на каде бия
На пиеш...бравос. Много малко хора в днешно време са, като теб.Първоначално написано от Г-н Й
Да казваш обаче, че не си близвал...малко ми е трудно да го повярвам.
Скоро ставаш на 18. Време е за първия ти алкохолен делириум! \/ =D>
![]()
Аз си пия, нормално, и ми е кеф.![]()
axxaxaxaxaxa tctctctctcttctctctctc ti ne si i pu6il sigorno pa kamo li da si ebal.. ti zdrav che si umre6 pomni mi izrechenietoПървоначално написано от Г-н Й
![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Браво на тебе.Но според мен няма лошо за някой празник да се пийне малко за настроение,но естествено без да се прекалява.
браво на тебе а сега след като ни сподели може отново да продължиш да си четеш за Бамби..
незнам мен преди ме кефише да пия ...и като се замисля съм била доста глупава защото тва е супер тъпо маина ! ся пия доста рядко и то в по малки количества или само за наздраве ... не ми тря повече ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ахахахахаха, мда тва да умреш здрав е гадноПървоначално написано от HaPKoMaHqk
![]()
А аз пия само с повод!![]()
хахахахахахах бахти тапаците брат . и ко кат не е пушил и не е пил ? и аз смятам така да направя.И кат се пуши и кат се пие ко става по яко ли ??ахахахахахах
![]()
но не си прайл така на нечий рожден ден или на нова година или зад даскалоПървоначално написано от Bounty`Killer
![]()
Много хубаво, че не си се напивал, обаче защо не си близвал? Аз икога през живота си не съм не напивала, но обичам да пийвам малко вино от време на време, стига да е качествено. Алкохолът е полезен в разумни количества, дори някой път лекарите го препоръчват. Така че според мен човек трябва да цени хубавите неща, а не да изпада в крайности. А напиването е най-тъпото нещо, което човек може да направи.
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
Първоначално написано от покахонтас
Много съм съгласна с това...
Аз също не съм пила никога, просто не харесвам вкуса на алкохола. Опитвала съм всякакъв алкохол, дори Облак, но не обичам вкуса на алкохола, така че си карам на минерална вода...
![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
А хубаво червено вино опитвала ли си?Първоначално написано от kati_0513
бялото е по-доброПървоначално написано от покахонтас
![]()
Със постъпката си своя на челото ти сама си лепна
Че красотата е просто и само мимолетна
И макар че сметка сметка въобще да не си даваш
Разбрах накрая че не си заслужаваш
Бъркал съм се 2-3 пъти - водка вместо вода, водка в безалкохолно и уиски вместо студен чай...яко плюене после. До преди година пиех бира, но сега нищо...дори и бозаАй си направим партия \
/
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and smoke dope
...
I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!
Аз съм за червеното.Първоначално написано от gabi_gabi
![]()