.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

kakvi momi4eta/mom4eta ....

E? Kakvi momi4eta/mom4eta haresvate?

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    С крака и ръце.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Crafter
    С крака и ръце.

Град
    Някъде под звездите.......
    Mi nz za6to,ama az si padam po sladkite mom4eta.Ima tolkova mnogo krasavci i moite fr gi haresvat dokato az gledam da ima nqkva sladka fizionomiika i darja na silnite race,iskam da use6tam silata mu kato me pregra6ta!I sega6noto mi gadje e takova!
    "На човек му отнема една минута да хлътне по някой,един час да хареса някой и един ден да се влюби в някой,но и един живот не стига,за да забрави някой."

Цитирай Първоначално написано от ~sweet~[loverka
    ]Mi nz za6to,ama az si padam po sladkite mom4eta.Ima tolkova mnogo krasavci i moite fr gi haresvat dokato az gledam da ima nqkva sladka fizionomiika i darja na silnite race,iskam da use6tam silata mu kato me pregra6ta!I sega6noto mi gadje e takova!
    без да се обиждаш, ама то си личи като толкова много харесваш подобен тип момчета и държиш да изглеждат именно така защо тогава се оплакваш от тях във форума или си забравила, че има пусната и твоя тема, която по-голяма част от поста ти направо крещи help, help, help...

ATAKABG
    Guest
    путки

Град
    No az ne sam kazala 4e se oplakvam ot nego,prosto mi e trudno da svikna i neznam kak da se darja s nego vse o6te,za6toto tova e parvata mi vrazka vse pak i ne znam dali i negovoto darjane trqbva da bade takova,prosto sam obarkana.I mnogo mu se radvam 4e izglejda to4no kakto az iskam i mnogo,mnogo go obi4am!Hi4 ne se oplakvam ot nego,samo ne sam sigurna dali trqbva da se darji taka!I iskah da se posavetvam s vas,horata ot foruma!
    "На човек му отнема една минута да хлътне по някой,един час да хареса някой и един ден да се влюби в някой,но и един живот не стига,за да забрави някой."

:P

az sashto si padam po sladurite!Iskam gadjeto mi da e po golam ot men da e po visok s chuvstvo za humor.Da ne mi se kara mn0go i da ne me luje!
    ...is just too little too late...

Guest
    bombataaaaaaaaaaa

ATAKABG
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    ]Mi nz za6to,ama az si padam po sladkite mom4eta.Ima tolkova mnogo krasavci i moite fr gi haresvat dokato az gledam da ima nqkva sladka fizionomiika i darja na silnite race,iskam da use6tam silata mu kato me pregra6ta!I sega6noto mi gadje e takova!
    без да се обиждаш, ама то си личи като толкова много харесваш подобен тип момчета и държиш да изглеждат именно така защо тогава се оплакваш от тях във форума или си забравила, че има пусната и твоя тема, която по-голяма част от поста ти направо крещи help, help, help...
    не си ли забелязала,че в тоя форум е пълно с такива

Голям фен
    ддз зависи от настроението хаха

Град
    Sq kvo 6te pravim,6te se obijdame li??!! Za kvo e toq forum,mi dai da ne pi6em togava vav forumi! Bilo palno s takiva,ami vie ne ste li edni ot takivata??!!Kvo pravite togava v toq forum?????Horata tarsqt saveti,a nqkoi drugi gledat kak da te obvinqt v ne6to! Mnogo me nervite !

не съм една от "такивата", защото не пускам теми на които си противореча в други теми!!! и не питай какво ние правим във форума, а си задай въпроса какво ти правиш във него, като само го "заразяваш" със лапешките си мнения, защото всеки твой втори пост е безмислен и глупав
    и щом толкова те нервим не пиши тук!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    не съм една от "такивата", защото не пускам теми на които си противореча в други теми!!! и не питай какво ние правим във форума, а си задай въпроса какво ти правиш във него, като само го "заразяваш" със лапешките си мнения, като всеки твой втори пост е безмислен и глупав
    и като толкова те нервим не пиши тук!
    ахам съгласна
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Град
    Az ne si protivore4a!Mislq 4e kazah ve4e malko po gore!Ehee misleh si 4e tova e forum za teenageri,ama mai ne e!Tva 4e sam na 13 ni6to ne ozna4ava!Lape6ki mneniq-tva sa si moite mneniq,ne moje6 da mi kazva6 kvi sa!Imam pravo na mnenie,nqma zna4enie dali e lape6ko spored teb ili nqkoi drug,to si e moe!A kakvo pravq az vav foruma li?-iskah da se posavetvam s vas!Ama ima i frugi forumi i 6te hodq tam,makar 4e tuk dosta mi haresva6e...

Град
    Az ne si protivore4a!Mislq 4e kazah ve4e malko po gore!Ehee misleh si 4e tova e forum za teenageri,ama mai ne e!Tva 4e sam na 13 ni6to ne ozna4ava!Lape6ki mneniq-tva sa si moite mneniq,ne moje6 da mi kazva6 kvi sa!Imam pravo na mnenie,nqma zna4enie dali e lape6ko spored teb ili nqkoi drug,to si e moe!A kakvo pravq az vav foruma li?-iskah da se posavetvam s vas!Ama ima i frugi forumi i 6te hodq tam da pi6a,makar 4e tuk dosta mi haresva6e...

Голям фен
    neznam za6to no az vinagi sam haresvala mom4eta,koito sa romantici,darjat se milo s momi4eto i darjat na neq,no pak i v sa6toto vreme sa taka da se kaje"lo6i":}
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Цитирай Първоначално написано от Crafter
    С крака и ръце.

а и забрави и 2 о4и и 1 нос и 1 уста...
    Живота е прекрасен,стига да си достатъчно извратен за да му се насладиш...

]Az ne si protivore4a!Mislq 4e kazah ve4e malko po gore!Ehee misleh si 4e tova e forum za teenageri,ama mai ne e!Tva 4e sam na 13 ni6to ne ozna4ava!Lape6ki mneniq-tva sa si moite mneniq,ne moje6 da mi kazva6 kvi sa!Imam pravo na mnenie,nqma zna4enie dali e lape6ko spored teb ili nqkoi drug,to si e moe!A kakvo pravq az vav foruma li?-iskah da se posavetvam s vas!Ama ima i frugi forumi i 6te hodq tam da pi6a,makar 4e tuk dosta mi haresva6e...
    никой не е приритал за тебе, затова бързам да те успокоя, че няма много да скърбим за повлеканите с безгласни мнения като теб[
    и не ми казвай, че не си противоречиш!!! веднъж - много харесвам с мускули, якички и т.н. друг път - ама много страдам, защото той се мисли за голямата работа кой не си противоречи тук?!

]samo ne sam sigurna dali trqbva da se darji taka!I iskah da se posavetvam s vas,horata ot foruma!
    боже, тук направо ме срина със земята абе, момиче, той те използва за изтривалка, а ти питаш дали така трябва да се държат с теб?! господи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си