.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: ba6ta mi

.....:S:S:S
    Guest

ba6ta mi

predi ne obra6tah vnimanie no otkakto moite fr zapo4naha da mi kazvat zabelqzah 4eba6ta mi se durji mn stranno s men. Sqka6 me sledi i sedarjimn stranno. Awe mn egadno.
    I kato naprimer mu kaja 4e si lqgam sled malko toi se razkre6tqva i zapo4va da trqska vretite., a minalata sedmica ne6to nqma6e svobodno leglo (brat mi doide i ostana daspi) a mama trqbva6e da rabotiprez no6tta i otsavi BA6TA MI da spi do men.
    Kazvam vi neizdarjam pove4e.
    Mn egadno ;(

Guest
    kakvo zna4i 4e se durji mn stranno s teb?ti kak go 4uvstva6? kaji ne6to pove4e taka nemojem da razberem kakuv to4no e problema!

.....:S:S:S
    Guest
    minekvo mn gadno. Se edno sammu nekfa robinq zasi4ko! A kato bqh po-malka mn mu be6e priqtno dame ubijda.

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Egati ba6tata ....
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

ba6ta mi e sy6tiq,nau4i se da go prejivqva6 i da ne mu obry6ta6 vnianie.i na men mi be6e gadno,ama ve4e mi e bezrazli4no.ne se zaslu6vam v tiq ne6ta,koito govori.uspeh
    skype-Vanq

Kak!?Nima liubovta ima ne6to ob6to s uma!?

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    А и аз имам подобен проблем с баща ми постоянно се заяжда с мен,ама вече почти не му обръщам внимание..ще свикнеш и ти..спокс

Цитирай Първоначално написано от LSD^Lady
    Egati ba6tata ....
    "Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си