- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога повече така :( Дайте съвет
Здравейте значи имам проблем.В момента съм 8 клас и 15 септември отидох в ново даскало.Нови хора всичко ново.Един ден се разхождах из коридорите и видях едно неземно красиво момиче
.Аз си падам сваляч смисъл нямам проблем с говоренето, не се притеснявам и знам как да подходя към момиче.И отивам аз при нея и я заговарям нали взимам и тел skype
всичко OK.Това стана на 18 септември.И след тоя ден нататъка с това момиче се сближих адски много
Смисъл знае всичко за мен аз за нея.Тя е на 17 аз съм на 14 :P .Вие са ще си помислите я го гледайте тоя къде се е запитал да сваля 17 годишна мацка...Е не е така
Казвал съм и че я обичам казвал съм и много хубави неща (смисъл комплименти) и т.н. И тя вика " и аз те обичкам много" ама като приятел.Един ден на бъзик и викам "какво ще направиш ако те целуна както си трябва ? Ще ми удариш ли шамар или ще се оставиш да те целуна" И тя ми отговори така : "Аз никога няма да те ударя обаче ме е страх че ако ме целунеш ще стане нещо по-голямо от приятелство..." Единствения проблем е че тя си има приятел от 6 месеца и само това я спира...Ако нямаше приятел са щях да съм с нея
![]()
![]()
Лош късмет.Аз обаче полудавям само като си говоря с нея мисля как да я целуна.Един ден сиг 100 пъти сме се целували не по устата по бузката ама повечето целувих се доближаваха...А как само го прави ..Не е истина просто
.Бавно и нежно и задържа много хубаво целува (нищо че по блузката) .Един ден дории тръгвах ме от един комп. клуб и тя ме хвана през кръста и ме целуна 2 сек някъде целувка...Та според вас какво да правя???Тя много държи на мен
.Да се боря ли за нея? или да я оставя и да бъде щастлива с другия
![]()
'начи, пич, в смисъл тако'а...
Няма лекарство за "Хем ме сърби, хем ме боли". Или действай или стой настрана.
He who runs with aggression walks with no dignity
аз не виждам как тя може да е щастлива с другия при положение, че явно изпитва нещо към теб. тази връзка от 6 месеца не би трябвало да спира нито теб, нито нея. все пак тя не е женена за този човек и никъде не е писано, че ще трябва да бъде с него до края на живота си. не се отказвай от нея, накарай я да осъзнае че с теб може да бъде наистина щастлива и чрез това сама да убеде себе си, че иска да прекъсне отношенията си с другия.
щом бая голяматар разлика във възраста не ви пречи, тоест след като сте преодоляли тази пречка, не виждам как може нещо толкова маловажно да ви разделя![]()
abe opredelno ima ne6to kym teb 6tom ti e kazala 4e ako q celune6 6te stane pove4e ot priqteli..taka e.. a puk i teq celuv4ici..sry ama az nqq trygna da celuvam ei tyi ako si imam aver.. (e..praila sym go de..ama ne i postoqnno i to s takava cel,kakvato qvno tq ima)haresva te ama avera i q spira..samo ne znam 6to? anito.sl e prava..nqq se jeni za nego q?napravi taka 4e kato e s teb da q nakara6 sama da osyznae 4e iska teb ne nego..provokirai q za ne6to..ti si re6i kakvo 6te q jegne i deistvai![]()
Остави вятъра да си вее и може би едни ден... Ако пък не, задръш я като най-добра приятелка. Стой си кротък.
Черен Принц
Абе,тя си има приятел от 6 месеца,ама и към теб не е безразлична.Щом ти е казала,че се опасява да не стане нещо повече от приятелство,си личи,че не е сигурна в чувствата си и се бои да не стане нещо.Най-добре говори с нея открито и й кажи,че ще се бориш за нея.Тия 100 пъти,където сте се целунали говори,че хич не ти е безразлична.Колкото и добра приятелка да ти е,все пак...Приятелството преминава в нещо повече.
ako tq naistina te haresva e po dobre da skasa s gadjeto si i da bade s teb,a ne samo da izneverqva na drugiq.pogovori s neq.kaji i 4e taka ne e redno i 4e triqbva da izbere s koi da bade.ako izbere teb,kefi se.no pak ako izbere da ostane s gadjeto si,po dobre da si ostane6 samo priqtel s neq i da se opita6 da q zabravi6.
Stani i liubovnik![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Това си е гадно!В смисъл ок ще станат любовници и после к'во?ще се крият да не ги видат приятелите на приятеля й, да не ги видат приятелките й, които най-вероятно ще кажат на френда ик'во????Ще стане още по-зле!Първоначално написано от nasty_f
Според мен трябва да се бориш, ако наистина момичето държи на теб....
човече по-добре се бори. Заради това че и аз като теб не знаех какво да правя преди, вече 5 години съжалявам. Ако имаше някой тогава да ми каже "не я оставяи на другия а се бори" сега нещата щяха да седят по друг начин. БОРИ СЕЕЕЕЕЕ!!!
точно така!и аз ако имах смелостта да и проговоря кой знае!сигурно нямаше сега да седя пред компа ама кво да се правиПървоначално написано от hoseto_
![]()
MOje bi ,za6toto si po-malak i tq vijda mnogo qsno ,4e ima6 silni 4uvstva e re6ila da si poigrae malko po opasnooo....s teb!Spored men trqbva da q spre6 (kolkoto i da ti e trudno)da te celuva dori i po buzkata ,da se darji tolkova intimno...Tva e vse edno da si na studa otvan i da vijda6 ,4e ima edna otkrehnata vrati4ka,no vse pak da ne moje6 da vleze6 vatre..a si tolkova blizo.Tva si e golqmo izpitanie -ne znam kak izdarja6 mom4e?
Kogato sledva6tiq pat ste sami i tq poiska da te celune ili pregarne ti q spri i zaqvi nai-otgovorno :Re6avai sega !Nqma da priema da sam ti zabavlenie ot vtora klasa.Spri i kran4eto we 4ovek(toest prestani da i se dava6 tolkova lesno)Tq trqbva da re6i dali da si nein priqtel ili da si e gadje.Ako izbere parvoto 6te trqbva da svikva ,4e ne moje da te celuva kogato i kadeto i da eTova moje da ne i haresa mnogo
))Uspeh!
Отидете у вас и така как разправяш целува целува токувиш ти разцелувала пишката....
2т. системно
Абе ти си такъв сваляч, че жените вместо да се влюбят в тебе, те приемат за приятелка![]()
Земи се стегни малко, с една жена не трябва да си говориш, трябва да действаш![]()
Ако толкова я харесваш и смяташ, че може да се получи нещо между вас, бори се за нея!