Здравейте значи имам проблем.В момента съм 8 клас и 15 септември отидох в ново даскало .Нови хора всичко ново.Един ден се разхождах из коридорите и видях едно неземно красиво момиче .Аз си падам сваляч смисъл нямам проблем с говоренето, не се притеснявам и знам как да подходя към момиче.И отивам аз при нея и я заговарям нали взимам и тел skype всичко OK.Това стана на 18 септември.И след тоя ден нататъка с това момиче се сближих адски много Смисъл знае всичко за мен аз за нея.Тя е на 17 аз съм на 14 :P .Вие са ще си помислите я го гледайте тоя къде се е запитал да сваля 17 годишна мацка...Е не е така Казвал съм и че я обичам казвал съм и много хубави неща (смисъл комплименти) и т.н. И тя вика " и аз те обичкам много" ама като приятел.Един ден на бъзик и викам "какво ще направиш ако те целуна както си трябва ? Ще ми удариш ли шамар или ще се оставиш да те целуна" И тя ми отговори така : "Аз никога няма да те ударя обаче ме е страх че ако ме целунеш ще стане нещо по-голямо от приятелство..." Единствения проблем е че тя си има приятел от 6 месеца и само това я спира...Ако нямаше приятел са щях да съм с нея Лош късмет.Аз обаче полудавям само като си говоря с нея мисля как да я целуна.Един ден сиг 100 пъти сме се целували не по устата по бузката ама повечето целувих се доближаваха...А как само го прави ..Не е истина просто .Бавно и нежно и задържа много хубаво целува (нищо че по блузката) .Един ден дории тръгвах ме от един комп. клуб и тя ме хвана през кръста и ме целуна 2 сек някъде целувка...Та според вас какво да правя???Тя много държи на мен .Да се боря ли за нея? или да я оставя и да бъде щастлива с другия