Имаше един там,дето ми пишеше,че е педерас,че много ми се кефи,че съм имал страхотно мрачна същност,ей такива,а аз му викам "Добре бе,аз съм би. Тия месеци може да отида до Вашингтон,а пък до Върмонт ще дойда някой ден с експреса. Искаш ли да се видим,за да направим нещо?". Оня се посра: "Не,не,такова,наще..."
Ебаси отворените типове.
Или некви дето викат,че в Чехия са си направили Уикка конклав. И като пишат какво правят,а като знам какво означава истинската Уикка религия,став ми не смешно,а отвратително.
Или некви се правят на сатанисти. Я елате в София,да ви запозная с Миглена от Дианабад - ще сънуват кошмари до края на живота си. Аз,дето съм свикнал да обядвам по време на дисекция,се плаша като почне да ми говори,а веднъж,като отидохме у тях (с обещания от нейна страна за приятно прекарване ),щях да се посера от страх. Като е такава зловеща,защо няма профил у Вампирфеийкс? Нал там са истинските тру?

Батка,ако искаш да изявяваш своята мрачна същност,не членувай в такива смотани къмюнитита. Маски можеш да носиш и в обществото - а там бъди сигурен,че всички са на маскарад. Фалшът вони още докато лоудваш страницата. Аз съм бил там повече от година и мога да кажа,че имах неудоволствието да се запозная с характерите на много "фрийкове" - малки момиченца и момченца,които си мислят,че като се парвиш на депресиран и опресиран,си мноу як.

Всъщност знаем,че когато човек се чувства по-така,то често е по-артиситчен. Сигурно ако не музицираш,то или рисуваш,или пишеш нещо. Изрази "тъмната страна на слънцето" в теб чрез творчество. Ако не твориш - започни да го правиш.

Извинявайте,ако има нещо.