- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ходите ли на уроци?
az pak po istoriq
ne xodq
AMAN!
dam hodq na pluvane![]()
mne ne hodq...![]()
Ходех до преди една седмица на англииски ама курса ми свърши.
Не ходя ,защото няма смисъл.
Иначе миналата година ходих на курсове по рисуване ,та да усвоя някоя и друга техника!![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
математика и рисуване за кандидат-студентски, и английски до преди седмица, ама ми мина изпита![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Преди ходих на пиано, ама вече всичко съм забравила.![]()
На английски, даже ще продължавам.![]()
От догодина ме записват на български и математика.![]()
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Мхм, по френскиНякой да не си помисли нещо, ей!
![]()
На английски
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Hah,az pak do kraia na may na moderen balet...Liatoto imame pochivka...Първоначално написано от antoniq111
Inache sega uli tragvam na intenzivni kursove po frenski vav Frenskia kulturen centar i prez uchebnata godina moga da prodalja s chastni uroci,chte vidim...Inache bachta mi iska da hodia prez godinata i na angliyski,ama...sucks(taka li se piche???
)!Inache poneje dogodina imam izpiti sled 7 klas,ne mislia da hodia na kursove!Ochte poveche,che sega sa testove i ako vaobchte chte se podgotviam
![]()
,chte go napravia sama!
Taq godina ne mi se e nalagalo da hodq, za6toto si razbirah ne6tata, no minalata v sedmi klas hodeh po matematika. Be6e ni se padnala edna cerberka, koqto ni izpiva6e mozucite![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
minalata godina (sedmi klas)se biah skasalo ot uroci
sega hodia na uroci po piano (e az si hodia ot mn otdavna de)i na razni sipove na edin art class hmm ne mi zvu4i dobre kurs po risuvane
predi hodeh na matemati4eska lingvistika ama az ne obi4am matematika i izkarah ob6to vzeto edna godina i se otkazah
otdelno hpdia i na sip po risuvane i ponuiakoga na sip po bulgarski i na hor i na trenirovki abe to bilo mn be![]()
Не ходя![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Не, не ходя.
Мда , ходя на уроци по английски вече 12 години![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ходех на математика и български, защото кандидатствам сега.
През годината ходех на курс по английски(9 клас съм),щото ще взимам сертификат...а лятото ще ходя на уроци по математикауужас,ама съм мн зле там а съм в математическа и няма да мина без тъпата математика
![]()
You've been runnin' around for so long
You've been hurtin' yourself too much
You keep messin' around with darkness
You're the one whose losin'...
В 7-ми клас ходех на уроци по математика... от 6-ти клас ходя на уроци по китара, а лятото ще се записвам на уроци по рисуване може би...
Ами ходя на английски в училище "Европа", ходя на уроци по френски и на математика (защото в даскало не мога да зацепя мн, мн) и това е общо взето...
Ходих по български заради изпитите след 7ми клас,а тази година почвам по английски![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
emi poneje taq godina 6e sum 7klas i trqq da hoda na uroci po matematika i belina4e karam samo na uroci po angliiski
![]()
ми сега съм 7 кл и от миналата година хода по математика а от тази година трябва да почвам и по белщот иначе нема как да влезна там където искам след 7 кл.
![]()
![]()