- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ходите ли на уроци?
Аз ходех малко по математика,ама се си витаех из облаците![]()
![]()
и така от мързел,СПРЯХ(Слава на Богу)
и не мисля да ходя повече на никви уроци,разчитам на собствените си знания
![]()
ne![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Тая година ходех на бг и матемтика,в момента-на нищо.Но тази зима тръгвам на рисуване.![]()
от няколко години насам ходя на уроци по математика, нищо, че вече не съм в Математическата - даскала ми е пич и всъщност не е зле, с негова помощ си изкарвам оценките с щракане на пръсти
от тази година ще тръгна и на испански, нещо не се чувствам уверена с езика в момента...
и май са това
ходеХ заради изпитите след 7 клас по математика
От края на 6-ти клас ходя на уроци по математика.. ъпсурд е да се оправям сама.... никога не ми е вървяла.. пък и даскалката ми е толкова гадна.. и мене дето ме е нарочила.. мн трудно карам при нея..
Да се похваля.. 7 клас ходих на уроци само по мат. и фанах 4 на изпита по бг![]()
is my religion
по математика ходих
По математика 2 пъти в седмицатаИ по БЕЛ щях да ходя, ама не си харесах гуспожа
![]()
Oт тая година ще ходя на уроци по математика и български, заради изпитите, които ми предстоят в края на учебната година..По математика определено имам нужда от уроци, щото грам понятие си нямам от нея..нищо не схващам..![]()
Things will never be the same again
вече не
Мда - литература (кандидатстване), английски (certificate) и скоро почвам история (пак кандидатстване).
Собственост на Canis_Dirus
^Първоначално написано от sladkish_14
Преди изпитите ходех по математика и български ...
Out of control
hodq... po angliiski![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Ходя на уроци по актьорско майсторство и китара също така и по английски.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Ами ходя по оперно пеене на уроци.Може да почвам италиански ,но пък си взех един як самоучител и мисля да се пробвам с него.Каня се от 5 месеца![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I ROCK!!!!!
Не,но май ще трябва да започна уроци по английски,че ще ми трябва другото лято![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
Аз имам частна учителка по математика,а иначе ходя на Биология.`Щото ходим на състезания и ни освобождават от даскало по 2 седмици.![]()
Не,сама си уча.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
От септември ще тръгвам по рисуване, защото смятам да кандидатствам и трябва да се усъвършенствам.
[b][i]Je t'aime au-del
В 5 и 6 клас ходех на АЕ, в 7 клас спрях АЕ и ходех по 2 пъти в седмицата на МАТ, а мама ми помагаше по БЕЛ(тя е у4ителка). Сега 6те съм 8 и не смятам да ходя на уроци поне в близките няколко години \/
Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.
Нямам нужда от това![]()
Аз давам уроци .
Преди ходех по БЕЛ и мат., заради кандидатстването след 7-ми клас, но вече не ходя. Може да тръгна на уроци отново по някой предмет, но още не е сигурно.![]()
1 път ходих на уроци и тфа беше най-гадния ми ден в училище![]()