- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ходите ли на уроци?
преди ходех по БЕЛ и Математика, но сега не,защото не ми се налага
~cLose t0 yoU~
За последно ходих преди 4 години, по Математика (заради кандидатстването след 7ми клас). Другата година вероятно отново ще тръгна, този път заради уни-то (по Английски език)![]()
Нем,поне за сегаДа се надяваме,че и по-нататък няма да ми потрябват частни учители
![]()
аз пък трябваше да ходя на уроци по физика![]()
за да кандидаствам след 7ми клас в някво тъпо даскало......ужас беше......
![]()
Не
Ходих на английски,но вече го знам като роден език и няма смисъл,ходя на немски,български и математика.
<3 ^^
ам сега ще ходя по математика за да ме подготвят за изпитите
а може и по български!
а после като кандидатствам предполагам 4е ще се запиша пак на англ и немски![]()
да,ходя по английски език
ходих заради 7 клас на математика,български и по англиийски ама само когато имаше нужда сега съм 8 клас и не смятам да ходя
Преди ходех по английски,БЕЛ и математика,но вече-не. \/
По математика, защото съм много зле по тоя предмет. Миналата година бях на косъм да остана на поправка!![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
po frenski(za podd1rjane na nivo), i nemski(za sertifikat), i stenografiq (za kef) i po mathe ot vreme na vreme(za podgotovka na s1stezaniq) ina4e mai na mn ne6ta s1m hodila ve4e nz ama gledam da si upl1tnqvam vremeto
На анлийски щото наща предпочита да чете вестници и списания пред това да обяснява
"На колко класове съм обянявала омръзна ми вече."
"Учете си сами работите хич не ми пука за вас.Аз само ще ви пиша двойки!"
Мръсната бабичка-кучка направо я мразя![]()
![]()
![]()
Смятам да почна и на руски щото мн ми харесва тоя език.
Все още не, но ще тръгвам след няколко седмици по английски![]()
Everything happens for a reason..
Ходя на уроци по-Математика,английски испански и френски.иначе ходя на Сипове по БЕЛ Физика Химия и Руски
ходя на 4астни уроци по мат
и на СИП по мат и бел в даскало
тъй като ми предстои да съм кандидатгимназист
Първоначално написано от caRamelO_cHicA
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от barbie_†
Все още не съм започнала за тази година,но ще започвам скоро по математика, то аз всяка година по тва ходя де![]()
наще са решили да ме правят вундеркин....и ходих на уроци от 3ти клас по математика и български природо и родино(до 4ти клас) в 5ти и 6ти по бел и мат а в 7ми димек миналата година 1я срок ходих по бел мат(при 2ма учителя) химия и физика а втория само бо бел и мат по мат на края на годината ходих през ден по 3ч,а в неделя от 9.30 до 14.30 понякога и до по късно с 30 мин почивка![]()
WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.
Първоначално написано от Ваня_ Петкова
EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен
иначе ся имам почивка 5-6 години от уроци \/ \
/
WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.