- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ходите ли на уроци?
ходя на курсове по английски и компютри![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
по англииски и химия
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Хаха тука ба ви сички лапетаАз ходя на уроци по акустична китара
В седми клас ходех по БЕЛ, по мат нямах проблеми
![]()
Ходя на уроци по английски , български , можеби ще ходя и на уроци по испански . По математика също , ако ми остане време и ако не ме мързи (силно се съмнявам ,че ще ме отмързи и че госпожата ми от миналата година ще иска да ме види пак![]()
![]()
, а не ми се търси нова) . Това ме подсеща , някой може ли да ми препоръча някой учителка по математика (да не е много зла
и да е от Сф ) ?
От Четвъртък почвам по Математика,няма да е зле и по БЕЛ,но все още не съм търсила/не съм чак толкова зле/,но тази година трябва да се стегна и може и това да стане.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
ходя по литература,догодина ще кандидатствам и затва..мисля,че ми е рано,ама кой ме пита мен..![]()
обичкам си наскоОо!!
![]()
По нищо не ходя...прекалено много се обичам,за да се подложа на подобно мъчение...достатъчно ми е,че трябва да се мяркам в даскало![]()
Walk go home boy...
Mi da hodq 6tot vse pak tr1bva da kandidatsvam mi na bel i matematika kat imam vremme i na angliiski hodq
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
английски, български и математика
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
уроци по английски за CAE![]()
Аз май ще се записвам в тая фирма "Образователни технологии" на уроци по БЕЛ и история. Някои може ли да ми каже дали стават?![]()
You're a looser. But I'm not.
мдам...по английски и математика![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
za moe golqmo sajelenie hodq po matematika i po angliiski![]()
![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
po matematika![]()
bel,matematika 2 pati v sedmicata i angliiski
не ходя вече и много се радвам!!!![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
Ми ходя на уроци по математика, защото ще кандидатствам след 7 клас!![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Засега не ходя на уроци,може би ще се запиша на курс по история,защото сама едва ли ще мога да се справя ...![]()
На немски...
Уговорката с мама и тате баше такава...Ако отида в езикова,както искаха те,няма да ходиш,но ако идеш в математическа,ще ходиш на немски...
Ама аз си обичам математиката![]()
И ся ше търпя шибаните уроци![]()
Ходя на уроци по тая тъпа математика,щотото не влизам в часовете и съм си поставила за цел да подлудя учителяиздразни ме още от първия миг в който го видях
![]()
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!