.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 133 от общо 133
    Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    В седми клас ходех по бг и по мат... Сега само поматематика

БебЕтатаа мииии

Математика и Български ..

Не. Намирам ги за абсолюютно ненужни и се подготвям сама по каквото си трябва - българския и историята. Имам чудесни преподаватели по двата предмета, които ме подготвят наистина добре. Мога да се справя сама с есета, исторически теми, литературно интерпретативни съчинения и всичките там разни неща. Смятам, че за кандидадстването във ВУЗ човек не трябва да се подготвя само 12-ти клас, а трябва да си седне на задника и да учи още от десети. После в 12 няма да му пада небето на главата и само ще преговаря материала от 10, 11 Също така смятам, че във всяко даскало може да се преподаде как всичко и да няма ненужни частни уроци, стига учениците да си сядат на гъзъ и да учааат
    Memento moriendum esse!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ходя по математика и български (бг не се нуждая от уроци,но мамето и татето натискат ).

НЕ! Смятам, че не е нужно да се ходи на уроци. На мнение съм, че каквото ти преподадат в училище е достатъчно
    Pure white

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    По БЕЛ ходя, защото ми е нужно. Не само да се подготвя за матурата, но и за изпитите. Специалността, която съм си избрала е търсена и балът е висок, затова бях принудена да уча по-задълбочено.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

az hodq na uroci po matematika shtot sum mn zle

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си