- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ходите ли на уроци?
В седми клас ходех по бг и по мат... Сега само поматематика![]()
![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Не. Намирам ги за абсолюютно ненужни и се подготвям сама по каквото си трябва - българския и историята. Имам чудесни преподаватели по двата предмета, които ме подготвят наистина добре. Мога да се справя сама с есета, исторически теми, литературно интерпретативни съчинения и всичките там разни неща. Смятам, че за кандидадстването във ВУЗ човек не трябва да се подготвя само 12-ти клас, а трябва да си седне на задника и да учи още от десети. После в 12 няма да му пада небето на главата и само ще преговаря материала от 10, 11Също така смятам, че във всяко даскало може да се преподаде как всичко и да няма ненужни частни уроци, стига учениците да си сядат на гъзъ и да учааат
![]()
Memento moriendum esse!
Ходя по математика и български (бг не се нуждая от уроци,но мамето и татето натискат).
НЕ! Смятам, че не е нужно да се ходи на уроци. На мнение съм, че каквото ти преподадат в училище е достатъчно![]()
Pure white
По БЕЛ ходя, защото ми е нужно. Не само да се подготвя за матурата, но и за изпитите. Специалността, която съм си избрала е търсена и балът е висок, затова бях принудена да уча по-задълбочено.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
az hodq na uroci po matematika shtot sum mn zle![]()