- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ходите ли на уроци?
и по какво
да ходя по английски, заради кандидатстуденстките изпити!нищо че уча в английска гимназия!![]()
Let The BEAT Control Your Body
нем, не ходя, бързо схващам и дори само от слушане в час запомням без даже да отворя тетрадка в нас (не съм в кварталното, а във френската)
Ходя на уроци по математика , защото и мен ме чакат кандидат-студентски изпити![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
хода по математика щото нищо не разбирам-2 пъти в седмица. 1 път по алгебра и 1 път по геометрия![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
hodq po istoriq na kurs
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Ами и мен ме чакат кандидат-студентски изпити, ама понеже родителите ми се решили да дават пари за всичко друго, ама не и за уроци - следователно не ходя. Сама се готвя до колкото е възможно. Но на всички ни е ясно, че без уроци вече никъде не се влиза, защото подготовката в средните училища не е на ниво.И когато пак ме скъсат, на изпита пак аз ще съм виновна, а не те че са се стискали за някакви си там 500 лв.
А те, не че ги нямат.
![]()
Да хода.По БЕЛ...математика заради кандидацтфането след 7-ми клас и по английски"у4ено дете съм"....хиихих
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Първоначално написано от meri88
Стана ми интересно като каза , че се готвиш сама и че имаш доста добра подготовка...Как се справяш и откъде си толкова сигурна , че това е достатъчно?Не се заяждам , не го приемай така...Просто ми е интересно , най-вече защото мен учителката ми главно ме ориентира какво се дава на изпити като тенденция или на кое да наблегна най-вече...Наистина ако успяваш сама просто евала ти правя![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
struvashe li mi se ili imashe takava tema![]()
pari za glyposti ne dawam...
Ходя на "Училища Европа", ако се брои.Ходя, защото това, което уча по английски не ми е достатъчно.Ако тази година се подготвя добре, ще мога да си взема FCE :)
meri88 ти си просто късметлийкаАз ходя точно на курс , а не на частен урок индивидуално...Въпреки че сме много хора ,аз съм свикнала с начина на преподаване на учителката и й разбирам ....А ти по какъв предмет се подготвяш? Понеже за български и някой разказвателен може да си намериш готови теми , ама тая математика направо...Някой ако не ми го обясни , аз не винаги ще се сетя откъде идва
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Ако си решила започвай я на време щото просто мамата си...Аз не я обичам много , но не мога да уча теми наизуст и затова я предпочитам пред разказвателните :PПървоначално написано от meri88
*ThE~WorLd~Is~MinE*
e nemoga da razbera kwo tolkoz my ychite na toz angliiski,wsichko se ychi za edna godina i posle se ysywyrshenstwa !Първоначално написано от aLL|aLoNe
Ne![]()
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
ходя по химия защото с това ще кандидатствам![]()
не , не ходя. наще са си достатъчно образовани да ме обучават по почти всичко