.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 133
    Голям фен
    Град
    Compton

Ходите ли на уроци?

и по какво

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    да ходя по английски, заради кандидатстуденстките изпити!нищо че уча в английска гимназия!
    Let The BEAT Control Your Body

Повече от фен
    нем, не ходя, бързо схващам и дори само от слушане в час запомням без даже да отворя тетрадка в нас (не съм в кварталното, а във френската)

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Ходя на уроци по математика , защото и мен ме чакат кандидат-студентски изпити

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    хода по математика щото нищо не разбирам-2 пъти в седмица. 1 път по алгебра и 1 път по геометрия
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    hodq po istoriq na kurs
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    ne hodq izbo6to po pi6to dobre si mi e v u4ili6te...a i za kandidat-studenskite izpiti sama se gotvq

Guest
    Ами и мен ме чакат кандидат-студентски изпити, ама понеже родителите ми се решили да дават пари за всичко друго, ама не и за уроци - следователно не ходя. Сама се готвя до колкото е възможно. Но на всички ни е ясно, че без уроци вече никъде не се влиза, защото подготовката в средните училища не е на ниво. И когато пак ме скъсат, на изпита пак аз ще съм виновна, а не те че са се стискали за някакви си там 500 лв. А те, не че ги нямат.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Да хода.По БЕЛ...математика заради кандидацтфането след 7-ми клас и по английски "у4ено дете съм"....хиихих
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами и мен ме чакат кандидат-студентски изпити, ама понеже родителите ми се решили да дават пари за всичко друго, ама не и за уроци - следователно не ходя. Сама се готвя до колкото е възможно. Но на всички ни е ясно, че без уроци вече никъде не се влиза, защото подготовката в средните училища не е на ниво. И когато пак ме скъсат, на изпита пак аз ще съм виновна, а не те че са се стискали за някакви си там 500 лв. А те, не че ги нямат.
    izvinqvai ma moita podgotovka za kandidat-studenskite izpiti e baq stabilna i mnogo pove4e se vzima ot kolkoto da dam 760 leva za 3 meseca i ni6to da ne nau4a......

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от meri88

izvinqvai ma moita podgotovka za kandidat-studenskite izpiti e baq stabilna i mnogo pove4e se vzima ot kolkoto da dam 760 leva za 3 meseca i ni6to da ne nau4a......

Стана ми интересно като каза , че се готвиш сама и че имаш доста добра подготовка...Как се справяш и откъде си толкова сигурна , че това е достатъчно?Не се заяждам , не го приемай така...Просто ми е интересно , най-вече защото мен учителката ми главно ме ориентира какво се дава на изпити като тенденция или на кое да наблегна най-вече...Наистина ако успяваш сама просто евала ти правя

*ThE~WorLd~Is~MinE*

struvashe li mi se ili imashe takava tema

pari za glyposti ne dawam...

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Ходя на "Училища Европа", ако се брои.Ходя, защото това, което уча по английски не ми е достатъчно.Ако тази година се подготвя добре, ще мога да си взема FCE :)
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Не ходя на уроци засега

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby

Стана ми интересно като каза , че се готвиш сама и че имаш доста добра подготовка...Как се справяш и откъде си толкова сигурна , че това е достатъчно?Не се заяждам , не го приемай така...Просто ми е интересно , най-вече защото мен учителката ми главно ме ориентира какво се дава на изпити като тенденция или на кое да наблегна най-вече...Наистина ако успяваш сама просто евала ти правя

i az ne se zaqjdam 6toto na men to4no tva sa mi dali...i sama go u4a ,sama pi6a temi i re6avam testovete...Imam vazmojnost za kursove otidoh edin pat i napisah edna stranica i za tva da dam 760 nema da stane...Namerih si temite i testovete i si gi u4a sama....

Голям фен
    v 7 klas po matematika i balgarski i po izobrazitelno izkustvo
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    meri88 ти си просто късметлийка Аз ходя точно на курс , а не на частен урок индивидуално...Въпреки че сме много хора ,аз съм свикнала с начина на преподаване на учителката и й разбирам ....А ти по какъв предмет се подготвяш? Понеже за български и някой разказвателен може да си намериш готови теми , ама тая математика направо...Някой ако не ми го обясни , аз не винаги ще се сетя откъде идва

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    meri88 ти си просто късметлийка Аз ходя точно на курс , а не на частен урок индивидуално...Въпреки че сме много хора ,аз съм свикнала с начина на преподаване на учителката и й разбирам ....А ти по какъв предмет се подготвяш? Понеже за български и някой разказвателен може да си намериш готови теми , ама тая математика направо...Някой ако не ми го обясни , аз не винаги ще се сетя откъде идва
    mi macka gotvq geografiq ...ma se 4uda dali da ne se podgotvq i az po matematika

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    mi macka gotvq geografiq ...ma se 4uda dali da ne se podgotvq i az po matematika
    Ако си решила започвай я на време щото просто мамата си...Аз не я обичам много , но не мога да уча теми наизуст и затова я предпочитам пред разказвателните :P

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Ходя на "Училища Европа", ако се брои.Ходя, защото това, което уча по английски не ми е достатъчно.Ако тази година се подготвя добре, ще мога да си взема FCE
    e nemoga da razbera kwo tolkoz my ychite na toz angliiski,wsichko se ychi za edna godina i posle se ysywyrshenstwa !

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Ако си решила започвай я на време щото просто мамата си...Аз не я обичам много , но не мога да уча теми наизуст и затова я предпочитам пред разказвателните :P
    macka znam q kvo e...ma mai moje i da se otkaja u vreme ot neq

.

Ne
    "Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"

Голям фен
    Град
    Бургас
    ходя по химия защото с това ще кандидатствам

Супер фен
    не , не ходя. наще са си достатъчно образовани да ме обучават по почти всичко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си