- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Uli4nite tanci
Zdr na vsi4kimnogo iskam da tancuvam uli4ni tanci,no nz kade ima.Molq vi koito znae nqkva 6kola v sf da mi kaje-PLS [-o<
[-o<
амиии.. ако говориш за хип-хоп танци не знам.. ако те интересува брейкденс кажи![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Улични танци...ми на улицата...
аз продължавам да се чудя от къде го измислиха тфа понятие 'улични танци'
Първоначално написано от Jamalska
Взе ми думите от устата
Най-вероятно там ще да е местоположението на въпросните "улични" танци... Още докато видях заглавието си казах "Брех, и такива ли измислиха вече, странно, не бях чувала за такива преди!
"
![]()
Иначе по темата мисля че първият отговор бе достатъчно компетентен! Нека някой ти каже, ако знае за такава вкола в София, аз не мога да ти помогна просто защото не съм от там...
Значи хип.хоп имаше преди (сигурно още го има) на ул. Вашингтон - зад халите...не мога сега точно да ти обясня... А за брейк доколкото знам имало някъде в зала Универсиада, но никога не съм ходила там да проверя.... там само съм гледала състезание по брейк... Говоря за София.. това са местата, които знам...
П.П. Танците се наричат "улични танци" и аз така съм им викала... не е отскоро измислено това понятие...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
В зала Универсиада не ти препоръчвам да ходиш.. не за друго, ама 40 кинта на месец ми се виждат много..![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
мда и аз...а и не е сигурно,че ще ти обърнат внимание.
kfi sa teq tanci za takiva ne sum chuvala
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.