.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Commun
    Guest

Vupros koito me interesuva !!!

Nqkoe momi4e Spalo li e S mom4e ,s Noramalen razmer,ne maluk ot sorta na 14-16 cm i dali sujalqva zatova v smisul mislila li si e 4e mu e maluk i ne i stiga ?Tui kato iskam da razbera skoro shte mi e 1viqt put !!!

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Така....първо- има 1 000 000 такива компрелксарски теми,но както и да е.И ти момче или момиче си ?! И не е важна дължината а дебелината и да знаеш как да доставиш удоволствие на човека до теб.
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Komshiikata
    Така....първо- има 1 000 000 такива компрелксарски теми,но както и да е.И ти момче или момиче си ?! И не е важна дължината а дебелината и да знаеш как да доставиш удоволствие на човека до теб.
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    аман от комплексиииииии ако ще и 8 см да е ако знаеш как да доставиш удоволствие и с тези размери ще задоволиш партниора!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    Debelinata mi e 14 cm [ obikolka ] => 4e sum mom4e ,Trupkata pri men e kompleksa znam 4e ima mnogo xora kato men,ama razberete me iskam da go 4uq v moqt tema ot svqstni xora kakvito ste ,zashtoto az nishto ne razbiram a ima mnogo veshti xora po tazi tema,znam 4e 8 cm stigat ama iskam da popitam dali ima takiva momi4eta koito sa go pravili s takuv razmer tui kato dosega sum gledal mnogo takiva temi ,no nito edna ne davate za primer [ nqkoe momi4e da dade primer ] za tova 4e go e pravila s TOZi razmer,dori si mislq 4e i debelinata e malko,vie shte mi kajete ve4e sum po4ti na 18 i mislq 4e nqma da raste pove4e

Повече от фен
    Stiga si se kompleksiral....po-dobre da e ne6to normalno kato razmer, otkolkoto da e golqm, i kato go vkara6 celiq momi4eto da go zaboli!!!
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от shalis
    Stiga si se kompleksiral....po-dobre da e ne6to normalno kato razmer, otkolkoto da e golqm, i kato go vkara6 celiq momi4eto da go zaboli!!!
    и да вика от болка а не от кеф ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Commun
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от shalis
    Emi kak da ne se kompleksirash ,purvo s toq razmer 14 cm obikloka i 15 cm duljina,nito debel nito golqm ili pone sreden...I az ne se bqx kompleksiral na taq tema zashtoto si mislix 4e shte raste oshte no ot 15 god. e sprql i neznam na kakvo se dulji tova[ne vzimam nishto] i neznam prosto ve4e mi e kofuzno kato nqkoe momi4e si govori za Penisi

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    az sum go pravila s momche koeto ima pochti sushtiq penis...i mi beshe hubavo ne sum usetila che imam nujda ot oshte v momentite kato bqh s nego...
    ne se pritesnqvai vsichko shte e nared

Commun
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    az sum go pravila s momche koeto ima pochti sushtiq penis...i mi beshe hubavo ne sum usetila che imam nujda ot oshte v momentite kato bqh s nego...
    ne se pritesnqvai vsichko shte e nared
    Mersi,no kak se 4uvstvashe dobre nali,ne e bilo nqkvo "tupo"
    Neka ako moje i dr. momi4eta kajat dali imat [ imali ] takiva priateli ili poznati koito da sa kazali 4e e normalen ili neshto po dobro 4e sa go pravili s takuv ?
    Nali znaete 4e kogato uspokoite nqkoi toi pove4e nqma da govori za tova i az sum taka ,no iskam maximalnite otgovori da polu4a kakto napravi XXX_f za koeto iskreno i blagodarq ,taka vduhva kuraj

Супер фен
    oh kolko si typa kogato dvata elektrona v glavata ti stanat 4 ( predpolagam sled 20 god ) mi pi6i

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Commun
    Mersi,no kak se 4uvstvashe dobre nali,ne e bilo nqkvo "tupo"
    ne beshe mi hubavo...no ako se pritesnqvash tolkova mnogo moje da opleskash neshtata ,uspokoi se i go napravi kakto trqbva, kakto kazah nqma ot kakvo da se pritesnqvash

Guest
    Бутни си 14-те сантима у задника и и ще видиш дали ще усети.
    Ако не усети значи трябва да позамислиш малко.

ako se spravi6 mnogo dobre, tq nqma da obarne takova vnimanie, no tai kato 6te ti e parvi pat ne znaq.sam 6te razbere6 - samo ne se pritesnqvai, za da ne opleska6 rabotite bez pri4ina.

kak go meri6 na debelina 14 sm 4e ne mi stana qsno (ne znam kolko e normalnoto no 14sm mi se vijdat mnogo za debelina)? i na duljina 8 sm po skoro trqbva da e obratnoto, i spoko, ne se pritesnqvai ako e s takiva parametri ti e suvsem normalen

Guest
    не е верно, че дължината не е важна.. ако на момчето му е мн дълък и не влиза както си трябва не му е толкова кеф

Commun
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    kak go meri6 na debelina 14 sm 4e ne mi stana qsno (ne znam kolko e normalnoto no 14sm mi se vijdat mnogo za debelina)? i na duljina 8 sm po skoro trqbva da e obratnoto, i spoko, ne se pritesnqvai ako e s takiva parametri ti e suvsem normalen
    Tezi 14 cm debelina sa ravni na 4-4,5 cm debelina v diametur,i ne 4e neshto ama mislq 4e 15 cm na moita vurzrast sa malko

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Еми, малко са, Commun, какво да се прави. Ще си умреш девствен, т'ва е. Събирай пари за хуукър, че ще е кофти всичките ти приятели да се чукат, а ти да не знаеш за какво си говорят LOOL

Commun
    Guest
    Emi da se xvurlqm prez djama osven ,to naistina imate pravo malko sa za moita vuzrast ama kvo da pravq

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Commun
    Emi da se xvurlqm prez djama osven ,to naistina imate pravo malko sa za moita vuzrast ama kvo da pravq
    Nedei we vij 4e te ebava samo !!! Vie puk kajete na mom4eto 4e nqma za kvo se pritesnqva 4e i na men mi stava kofti kato na drugite im e kofti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си