- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Абе..ко прайите когато кецовете ви се преебат там...отзад
Така де...тфа поне при мен се скапва най-бързо..отзад на петата се протърква и убива...Адио-то ми са още здрави навсякъде само че вече нямам..дунапрен ли е ко беше това на петите...обущар нз длаи ще може да ги оправи...а ми се носят...Някой да е измислил чалъм?
според мен обущар може да ги поправи... смисъл, би трябвало да сложи някво парче плат или нещо подобно. на едни гуменки ми беше станало такова нещо и човека ми заши розова кожа вътре![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Трудно,но разбрах за какво говориш.Ами гадно е това,а и не мисля,че обущаря ще помогне,освен ако не се запълни с някакъв плат там...Аз миналите кецове си ги носих така поне 3 месеца.А единствения начин да не се протъркват изобщо е да стягаш кецовете максимално.
Ааа с кво Адио си ?
оффффф, и мойте стават така вси4ките за 2-3 месеца, или ги носиш тъй или ги носиш на обущар, едни са ми праени с няква кожа, беше също толкова гадно и ръбаво, само дет не им се виждаше дунапрена![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
и на мен ми е ставало така... слагам някакъв плат с памук..![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Аз на моя озирис съм стигнал до пластмасата вече. Абсурд да се оправи това. И да може ще е гадно, грозно и пак ще убива. Аз си маа крачоли така вече 2-3 месеца и не ми пука. Не обръщам внимание вече. Сега зимата особено като си нося високи чорапи пък съвсем. Вземайте един номер по големи, че и номер и половина, за да не се опира съвсем в ахилеса, като се протрие и няма да дразни толкова, а иначе може всички да си резнем ахилеса и няма се протрива кеца.
Аз не разбрах какъв точно е проблема, ама защо не пробваш да сложиш едни мекички /не медицински/ стелкиХем ще пазят топличко през зимата.
Аз така на едни обувки съм им пъхнал много меки и приятни стелки, които ми държат топло през целия ден, макар и да не са зимни самите обувки.
Първоначално написано от machoka
Въпроса е, че стелките няма да помогнат..
Кецовете след известно носете, отзад при крака се .. преебават..
Късат се, дунапрена .. отива на кино![]()
До сега всичките ми кецове се късат единствено и само там и не се учудвам, все пак са "Made in China"![]()
![]()
Не съм намерила за съжаление как да ги оправя.. , но и нямам нужда, защото не ме убиват, просто.. като се събувам някъде и е.. малко грозничко![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Това да е проблема... Домакина и той като носи кецове, никой не обръща вниманиеПървоначално написано от miloto_girl-4e
.
Тези стелки, които спомена са върха. KIWI WARM COMFORT ! Пазят топло и е много меко с тях. Скъсването, за което става дума в темата е точно зад ахилеса.Първоначално написано от machoka
Абе казваш на обущаря да ти сложи дунапрен, да залепи нещо мекичко отгоре и готово.. Аа да - и му казваш да сложи някъв мек дунапрен, а не като някои дето слагат нещо дето повече прилича на стереопор..
Аз поне не тряя ги мисля тия работи щото мойте скапани Емерики се оказаха доста здрави и дори отзад почти не са мръднали :> Вече половин година усилено носене, ходене по концерти, пиянстване и сякви други работи дето кецовете не ги обичат :>
Adio Eugene един модел дет гледам са са го спрели...чисто черен кожен.
Мда май ще трябва да пробвам на обущар....всичките ми кецове тъй стават бахти тъпото.И не мога да ги нося иначе щото мн убива бе...
И Адидаските ми на едната стана така ама дунапрена до някъде си е на мястото и сложих некфи лепенки дет принципно са супер здрави като лепило и ще стоят там.
Мен кецовете ми са носени на обущар точно заради петите по няколко пъти чивта хаха без последните, които още нямат нужда... Веднъж се отитах да ги нося така раздрани ама после си ходих с лепенки 2седмици![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
ох, точно като за мене темавчера и аз забелязах на мойте кецове такова нещо, ама е още в начален стадий, т.е. само плата се е скъсал, дунапрена или там квото е, е здрав още...ще се ходи на обущар
![]()
ще се отлепи...
?
п.с. лейкопласт![]()
Е ти няма да го лепнеш с тва неговото лепило щото то е някво жалко..
Ще го лепнеш с някво стабилно.. примерно онова поксипол(и това не знам дали се пише така хахах) И ще си стоят там цял живот и няма ти се късат повече отзад :>
Хаха лейкопласт.. е поне знам как се пише вече :>
П.С. Много по-хитра идея ми хрумна! :> Залепи лейкопласта(колко глупава дума :>) с силикон. Хем ще ти е по-мекичко хем лепи здраво :>
А на мен ми хрумна друга...Първоначално написано от BornFromPain
![]()
![]()
Тези. които сме с изяден дунапрен на мястото му да напълним силикон
![]()
![]()
.
Снощи забелязах на един авер как само единия му кец е протритДругия абсулютно здрав...
![]()
Тоя ще да е някъв дефектен (не кеца)
![]()
DetE-Idi0t, ако е скейтър няма нищо странно в това... и на мен всичките ми кецове са така - десния е абсолютно здрав, докато левия е протъркан и на места се получават и дупки![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Къв скейтър си па ти?Първоначално написано от skate_warrior
![]()
2т. системно
ask your mother..![]()
![]()
Мнеееее. Той не може нормално да ходи по земята пък камоли скейт да бутаПървоначално написано от skate_warrior
![]()
![]()
![]()
моите кецове Lakai Neaux Dominion са яки ама са от велур и мн са прашът и се нервя
Купувайте си мании и като стане така директно ги хвърляте си купувате нови за 30 кинта.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Хаха не ве от никви скейтове не е тва :> Попринцип на тва му се вика остра пета и си е нормално единия ти кец да се къса а другия не. Познавам доста хора които имат само по една остра пета хаха :>Първоначално написано от DetE-Idi0t
Мойте поне явно са се затъпили щом вече не цепя кецовете :>