.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Мега фен
    Град
    веселите пейки

Абе..ко прайите когато кецовете ви се преебат там...отзад

Така де...тфа поне при мен се скапва най-бързо..отзад на петата се протърква и убива...Адио-то ми са още здрави навсякъде само че вече нямам..дунапрен ли е ко беше това на петите...обущар нз длаи ще може да ги оправи...а ми се носят...Някой да е измислил чалъм?

според мен обущар може да ги поправи... смисъл, би трябвало да сложи някво парче плат или нещо подобно. на едни гуменки ми беше станало такова нещо и човека ми заши розова кожа вътре
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Трудно,но разбрах за какво говориш.Ами гадно е това,а и не мисля,че обущаря ще помогне,освен ако не се запълни с някакъв плат там...Аз миналите кецове си ги носих така поне 3 месеца.А единствения начин да не се протъркват изобщо е да стягаш кецовете максимално.
    Ааа с кво Адио си ?

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    оффффф, и мойте стават така вси4ките за 2-3 месеца, или ги носиш тъй или ги носиш на обущар, едни са ми праени с няква кожа, беше също толкова гадно и ръбаво, само дет не им се виждаше дунапрена
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    и на мен ми е ставало така... слагам някакъв плат с памук..

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен
    Град
    VCHC
    Аз на моя озирис съм стигнал до пластмасата вече. Абсурд да се оправи това. И да може ще е гадно, грозно и пак ще убива. Аз си маа крачоли така вече 2-3 месеца и не ми пука. Не обръщам внимание вече. Сега зимата особено като си нося високи чорапи пък съвсем. Вземайте един номер по големи, че и номер и половина, за да не се опира съвсем в ахилеса, като се протрие и няма да дразни толкова, а иначе може всички да си резнем ахилеса и няма се протрива кеца.

Мега фен Аватара на machoka
    Аз не разбрах какъв точно е проблема, ама защо не пробваш да сложиш едни мекички /не медицински/ стелки Хем ще пазят топличко през зимата.
    Аз така на едни обувки съм им пъхнал много меки и приятни стелки, които ми държат топло през целия ден, макар и да не са зимни самите обувки.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Аз не разбрах какъв точно е проблема, ама защо не пробваш да сложиш едни мекички /не медицински/ стелки Хем ще пазят топличко през зимата.
    Аз така на едни обувки съм им пъхнал много меки и приятни стелки, които ми държат топло през целия ден, макар и да не са зимни самите обувки.

Въпроса е, че стелките няма да помогнат..
    Кецовете след известно носете, отзад при крака се .. преебават..
    Късат се, дунапрена .. отива на кино
    До сега всичките ми кецове се късат единствено и само там и не се учудвам, все пак са "Made in China"
    Не съм намерила за съжаление как да ги оправя.. , но и нямам нужда, защото не ме убиват, просто.. като се събувам някъде и е.. малко грозничко
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    просто.. като се събувам някъде и е.. малко грозничко
    Това да е проблема... Домакина и той като носи кецове, никой не обръща внимание .

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Тези стелки, които спомена са върха. KIWI WARM COMFORT ! Пазят топло и е много меко с тях. Скъсването, за което става дума в темата е точно зад ахилеса.

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Абе казваш на обущаря да ти сложи дунапрен, да залепи нещо мекичко отгоре и готово.. Аа да - и му казваш да сложи някъв мек дунапрен, а не като някои дето слагат нещо дето повече прилича на стереопор..
    Аз поне не тряя ги мисля тия работи щото мойте скапани Емерики се оказаха доста здрави и дори отзад почти не са мръднали :> Вече половин година усилено носене, ходене по концерти, пиянстване и сякви други работи дето кецовете не ги обичат :>
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Adio Eugene един модел дет гледам са са го спрели...чисто черен кожен.
    Мда май ще трябва да пробвам на обущар....всичките ми кецове тъй стават бахти тъпото.И не мога да ги нося иначе щото мн убива бе...
    И Адидаските ми на едната стана така ама дунапрена до някъде си е на мястото и сложих некфи лепенки дет принципно са супер здрави като лепило и ще стоят там.

Град
    SFC HC
    Еми то тва попринцип се прави още като си ги вземеш за да знаеш, че съвсем няма да мръднат :>
    Ама аз все забравям, а като се сетя вече е късно :>

Мен кецовете ми са носени на обущар точно заради петите по няколко пъти чивта хаха без последните, които още нямат нужда... Веднъж се отитах да ги нося така раздрани ама после си ходих с лепенки 2седмици
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

fake
    Guest
    ох, точно като за мене тема вчера и аз забелязах на мойте кецове такова нещо, ама е още в начален стадий, т.е. само плата се е скъсал, дунапрена или там квото е, е здрав още...ще се ходи на обущар

Град
    SFC HC
    Хаха е щом си го видяла че е така що просто не лепнеш някви лепенки отзад :> И левкопласт(така ли се пишеше т'ва..) става :>
    Виж ако се беше сетила след 2 месеца като вече щяха да са изядени отзад тогава щеше да е за обущар :П

fake
    Guest
    ще се отлепи...
    ?

п.с. лейкопласт

Град
    SFC HC
    Е ти няма да го лепнеш с тва неговото лепило щото то е някво жалко..
    Ще го лепнеш с някво стабилно.. примерно онова поксипол(и това не знам дали се пише така хахах) И ще си стоят там цял живот и няма ти се късат повече отзад :>
    Хаха лейкопласт.. е поне знам как се пише вече :>

П.С. Много по-хитра идея ми хрумна! :> Залепи лейкопласта(колко глупава дума :>) с силикон. Хем ще ти е по-мекичко хем лепи здраво :>

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
    П.С. Много по-хитра идея ми хрумна! :> Залепи лейкопласта(колко глупава дума :>) с силикон. Хем ще ти е по-мекичко хем лепи здраво :>
    А на мен ми хрумна друга... Тези. които сме с изяден дунапрен на мястото му да напълним силикон .

Снощи забелязах на един авер как само единия му кец е протрит Другия абсулютно здрав... Тоя ще да е някъв дефектен (не кеца)

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    DetE-Idi0t, ако е скейтър няма нищо странно в това... и на мен всичките ми кецове са така - десния е абсолютно здрав, докато левия е протъркан и на места се получават и дупки

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    DetE-Idi0t, ако е скейтър няма нищо странно в това... и на мен всичките ми кецове са така - десния е абсолютно здрав, докато левия е протъркан и на места се получават и дупки
    Къв скейтър си па ти?
    2т. системно

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    ask your mother..

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Мнеееее. Той не може нормално да ходи по земята пък камоли скейт да бута

Guest
    моите кецове Lakai Neaux Dominion са яки ама са от велур и мн са прашът и се нервя

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Купувайте си мании и като стане така директно ги хвърляте си купувате нови за 30 кинта.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Град
    SFC HC
    Цитирай Първоначално написано от DetE-Idi0t
    Снощи забелязах на един авер как само единия му кец е протрит Другия абсулютно здрав... Тоя ще да е някъв дефектен (не кеца)
    Хаха не ве от никви скейтове не е тва :> Попринцип на тва му се вика остра пета и си е нормално единия ти кец да се къса а другия не. Познавам доста хора които имат само по една остра пета хаха :>
    Мойте поне явно са се затъпили щом вече не цепя кецовете :>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си