- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Абе..ко прайите когато кецовете ви се преебат там...отзад
И к'во общо с темата има моделът на кецовете ти, от какъв материал са, лесно ли се прашът и нервят ли те???Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Аман от флууд...
Ммм това не го знаех. Какво точно представлява острата пета. Отзад ахилеса е много издаден или нещо друго?Първоначално написано от BornFromPain
Еми купи си новиПървоначално написано от Jamalska
Еми не знам и аз. Една приятелка я питах що й стават така кецовете и тя ми обясни, че се казвало така ама не знам точно какво представлява.. Сигурно трябва примерно единия крак да ти е по-издаден назад(или и двата). Ама интересното е че аз преди ги разцепвах за по 1 месец, сега тия са ми на 6 и са съвсем леко протрити отзад.. Значи тва нещо се появява и минава :>Първоначално написано от DetE-Idi0t
на мен така никога не ми се е слу4вало, а кецовете ми са от година и нещо ако не и пове4е .... пък са си здрави4ки. Нищо им няма.
По темата. Иди на обущар и той ще ти каже дали ще може да ги оправи. ....... Или просто си купи нови кецове![]()
искам да ви питам дали обущар може да направи нещо за кецовете ми при положение, че са със сцепена подметка..на 2 години са и още първите месеци и се сцепи на десния крак подметката и стърчат някфи глупости..и сега зимата майката ше ми се е*е.та кажете има ли изобщо смисъл да ги нося на обущар?
епа мойте кецки са много изнемощели горките как се дърдът още .моя дунапрен е прокъсан ама все oще не убива![]()
![]()
ама за сметка на тва подметката ми се е протъркала и скоро мой да ходя боса
![]()
![]()
![]()
па мнооооо си ги обичам тез кецУвИ.....бтв по темата....извода е един...ако не станат май ше треа си купиш новички
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.