.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    моите кецове Lakai Neaux Dominion са яки ама са от велур и мн са прашът и се нервя
    И к'во общо с темата има моделът на кецовете ти, от какъв материал са, лесно ли се прашът и нервят ли те???
    Аман от флууд...

Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
    Хаха не ве от никви скейтове не е тва :> Попринцип на тва му се вика остра пета и си е нормално единия ти кец да се къса а другия не. Познавам доста хора които имат само по една остра пета хаха :>
    Мойте поне явно са се затъпили щом вече не цепя кецовете :>
    Ммм това не го знаех. Какво точно представлява острата пета. Отзад ахилеса е много издаден или нещо друго?

Guest

Re: Абе..ко прайите когато кецовете ви се преебат там...отза

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Така де...тфа поне при мен се скапва най-бързо..отзад на петата се протърква и убива...Адио-то ми са още здрави навсякъде само че вече нямам..дунапрен ли е ко беше това на петите...обущар нз длаи ще може да ги оправи...а ми се носят...Някой да е измислил чалъм?
    Еми купи си нови

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Цитирай Първоначално написано от DetE-Idi0t
    Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
    Хаха не ве от никви скейтове не е тва :> Попринцип на тва му се вика остра пета и си е нормално единия ти кец да се къса а другия не. Познавам доста хора които имат само по една остра пета хаха :>
    Мойте поне явно са се затъпили щом вече не цепя кецовете :>
    Ммм това не го знаех. Какво точно представлява острата пета. Отзад ахилеса е много издаден или нещо друго?
    Еми не знам и аз. Една приятелка я питах що й стават така кецовете и тя ми обясни, че се казвало така ама не знам точно какво представлява.. Сигурно трябва примерно единия крак да ти е по-издаден назад(или и двата). Ама интересното е че аз преди ги разцепвах за по 1 месец, сега тия са ми на 6 и са съвсем леко протрити отзад.. Значи тва нещо се появява и минава :>
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

sledko_f>93
    Guest
    на мен така никога не ми се е слу4вало, а кецовете ми са от година и нещо ако не и пове4е .... пък са си здрави4ки. Нищо им няма.
    По темата. Иди на обущар и той ще ти каже дали ще може да ги оправи. ....... Или просто си купи нови кецове

NoseBleeD
    Guest
    искам да ви питам дали обущар може да направи нещо за кецовете ми при положение, че са със сцепена подметка..на 2 години са и още първите месеци и се сцепи на десния крак подметката и стърчат някфи глупости..и сега зимата майката ше ми се е*е.та кажете има ли изобщо смисъл да ги нося на обущар?

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    епа мойте кецки са много изнемощели горките как се дърдът още .моя дунапрен е прокъсан ама все oще не убива ама за сметка на тва подметката ми се е протъркала и скоро мой да ходя боса па мнооооо си ги обичам тез кецУвИ.....бтв по темата....извода е един...ако не станат май ше треа си купиш новички
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си