.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Iskam da izglejdam noralno :/

Zdraveite.Bih iskala da vi popitam dali znaete nqkakva dieta za KA4VANE na kilogrami, no bez da mi kazvate da qm vsi4ko i po mnogo, za6toto tova v moq slu4ei naistina NE pomaga .V momenta sam visoka 1.69 i teja 39kg !!! ujasno e

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Отиди на лекар, защото мисля, че ти има нещо сериозно.

Град
    Някъде под звездите.......
    LEKAR! Ne moje taka,tolkova si visoka i si tolkova slaba-za tvoe dobro e da otide6 na lekar!
    "На човек му отнема една минута да хлътне по някой,един час да хареса някой и един ден да се влюби в някой,но и един живот не стига,за да забрави някой."

Фен
    Град
    sofiq
    nedei da predpriema6 kakvoto i da bilo sama, za6toto neznae6 koe moje da se okaje fatlno, nai-dobre kakto vsi4ki te posuvetvahme otidi na lekar.
    Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!

Повече от фен
    И аз се присъединявам към мнението - отиди на лекар, може да имаш нещо хормонално, нищо не с знае, в никакъв случей не опитвай нищо сама ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

да.. ходи на лекар! и за килограмите.. праскай яко яйца не зависимо как ги приготвят, можеш и сурови или сек'ви мазнини там..

mdam trqbva da otide6 na lekar oba4e ako ti kaje 4e vsi4ko ti e nared vij tazi statiq http://www.bb-team.org/women/000132.php
    dano sam ti pomognala

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си