.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Scary_MaN
    Guest

Вадене на крив зъб?

Здравейте
    Много отдавна имам един крив зъб (израсъл е нагоре така че върха му почти стига до края на венеца откъдето почват да се подават другите зъби) и напоследък нещо много съм се комплексирал от него понеже винаги като се усмихна се набива на очи .Та да питам някой вадил ли си е такъв зъб и боли ли понеже се колебая дали да го извадя и търся съвет
    Благодаря предварително
    П.П-Каква е поуката от моята история-ХОДЕТЕ НА ЗЪБОЛЕКАР когато трябва за да не станете кат мене

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    Ами според мен е най-добре да се отиде на зъболекар, той/тя ще ти кажа какво да направиш. Ако аз бях на твое място бих постъпила така, защото мен изобщо не ме е страх и не ми прави впечатление като ходя, но....незнам-тва е моя съвет
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Scary_MaN
    Guest
    Виж ако беше за пломба или нещо обикновено и мен не ме е страх ама съм чувал че да ти извадят здрав зъб било много болезнено макар и с упойка

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    посаветвай се с зъболекър.
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си