Първоначално написано от Selene
horizata sa tapi i ne go razbirat ama kvo da se pravi! ami podigravat se 6tot nekoi trebva si izbie kompleksite !!!
Obi4kam vsi4ki emota i nai ve4e moito cute emo mom4enze))))))))))))))))))) te sa nai qkiteeee sa6testva na zemqta
)))))))))))))))))))))) <3 xoxooxoxoxoo <3
SAFE XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXX
Хаххах много ми дреме кой обичашПървоначално написано от xxxFlufyxxx
. Аз не искам да защитавам имотата , просто казвам ,че вече стана банално да ги обсъждаме и да им се подиграваме...
И аз и аз... Ама ще взема на заем един трети крак от секс шоп, че аз си нямам такова нещо...Първоначално написано от TheNightRider
@Emocore мда, познавам имота... Даже имах едно в класа... Бахтии депресираното същество... Съкс!
И тъпото имо не е пънк по дяволите, няма общо с пънка и няма да има!!!
I love you...
о,сатана........
Алерта нямаш представа за въздействието на аватара и подписа ти върху моето непорочно,детско подсъзнание![]()
Как да не ти мине прeз акъла мисълта да натиснеш Сид до някоя стена..
Не отидах на концерта на mindown,заради тези гадни емота!
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Не плюхте ли вече достатъчно?!
подкрепям има доста хубави хетеро имотаПървоначално написано от Juicy_Lucy
![]()
![]()
които вкъщи в банята пробват големината на шампоана без ръцеПървоначално написано от deidiy
![]()
така е..наисатина лесно се бъркат с момичета,но пък има точни емо момчета
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
glupav li si ?Първоначално написано от niGGa
ne poznava6 horata no neeee znae6
tities boy.
Първоначално написано от Tokio_Hotelkata
emo kid поздрав
![]()
не е нужно да знаем какво правиш в банятаПървоначално написано от niGGa
непознаваш всички имота че да знаеш за всички че са такива такачеееееее
![]()
![]()
Хубава музика-скапан животтова са "емо"
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Ма ти всичките ли ги познаваш ?Първоначално написано от deidiy
![]()
От жена до жена?![]()
не всички но достатъчно зада се уверя че има много имота които са си хетеротова че ни ги харесваш е отделен въпрос
![]()
Ето ти пример за подражание-виж каква права,готина,Емо косичка си имаме тук:Първоначално написано от Tokio_Hotelkata
Дълъг,прав бретон..
Ръцете на клавиатурата!
![]()
![]()
![]()
Dwight D. Eisenhower
тая па , каде си тръгнала с тая групичка , go screw self.Първоначално написано от Tokio_Hotelkata
Първоначално написано от Emocore
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
epa kvo ob6to ima taq pri4eska na Azis s emovska kosa.....cveta li,ki4etata li...dori britona ne e takuf tip
![]()
a za emocore....ti pa o6te li ne si razbral novata moda-sq si4kite fenove na tokio hotel sa emota e![]()
![]()
sujalqvam 4e ne pi6a na kirilica ama ne6to mi se preeba tuka :[
новата мода е да ебеш всичко живо на ред![]()
за това се придържам към старата школа![]()
Подкрепям с 2 ръце... Само да беше жив говедотоПървоначално написано от RAWRRR
Оу мамма :Р
БДУ като заговори за концерти... Нещо тия пози гадни вземат верно по пънка да се зарибяват и ми става лошо от мисълта как некфи долнопробни гейчета и подобия на момичета с коси, бъркащи им в очите и рязани вени да си правят пого на Секс Пистълс (например)...![]()
I love you...
пого на секс пистълс..не мисля,че някога ще преживея..
![]()
по простата причина е че на концертите на които ходя (а аз ходя сравнително често на пънк/хардкор/ска концерти) ии никоя група не е свирила техен кавър..свирят Sepultura,Nirvana,Smile Empty Soul,Metallica..
Много са странни тези птици,не знам ти от кой град си,ала до колкото разбрах в моя са най-често разпространени.. но какво да се прави .. ще чакаме докато им мине модата,те са нищо повече от фешън курви!
![]()
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от Мo6nо
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
мухах, общо 20 за гейовеПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()